- 9 Nisan 2018
- 3.120
- 5.061
- 73
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay belki kız da kardeş istiyordur, kardeşleri kavuşturmak güzel olmaz mı?Eşimin kuzeni tek çocuk. Sürekli ahh ablam olsaydı ahh abim olsaydı diye hayıflanıp duruyor. Bilmiyor ki babasının evlenmeden önce beraber olduğu birinden ablası var. Bana da çok dolaylı ama güvenilir bir kaynaktan geldi bu bilgi. Bazen acaba diyorum sonra "banane" diyorum.
Ayrıca anne veya baba ortaksa "öz değil" yanlış oluyor. Aynı rahimde büyümüşler daha ne kadar öz olabilirler ki
Bana göre hiç bir şekilde dna paylaşmayıp birbirini kardeş olarak bilerek büyüyen insanlar da kardeştir.
Ben olsam öğrendiğim anda gider söylerdim eşime. Sonuçta kız kardeşi bunu bana söyleyebiliyorsa esas benden önce kendi kardeşine söylemesi gerekirdi. Eşler arasında da böyle sırlar olmamalı, ilerde aile içinde düzelir barışırlar küserlerse sır yüzünden ama olan sizin evliliğinize , güveninize olurbüyük yemin ettim söylememek için
Ama eşimde kendisinden birşey saklamama çok kızıyor..
‘Kız kardeşi öz değil’ siz olsanız söyler miydiniz
Öğrenince bu sefer neden sakladın diyecek
Söylesem, benim söylemem yanlış diye düşünüyorum ve susuyorum
Atebetü'l Hakayık' da der ki Kendi dilinin bile sahip çıkamadığı sırra başkası nasıl sahip çıkar. Sır söylenmez sır sahibi de aslında kendinde tutamayıp söylemiş seni de zan altında bırakmış.. Bence söyleme ama o da ilerde ortaya çıktığında o da biliyordu demesin bu da bir ihanet.büyük yemin ettim söylememek için
size güvenip sırrını vermiş ve yemin etmişsiniz. İhanet etmeyin.büyük yemin ettim söylememek için