Sirrimi anlatmak isitiyorum

Gizem nur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2015
739
260
33
27
Merhaba kizlar benim gecmisimde baya bir sorun oldu. Iste ben bunları psikoga bile anlatmadim. Hani bağıra bağıra birilerine anlatmak istiyorum. Ama çok saçma olur diye korkuyorum. Birde birilerine anlatsam direkt acirlar hatta o sirla birlikte benimle çok saçma bir duruma gelir herkes bana acir. Ama ben bağıra bağıra ben bunu yaşadım demek istiyorum. Bunu tasiyamiyorum.Kac haftadir aklima geliyor. 6 7 sene önce yaşanmış bir sey ya baya ağır şeyler var anlatamıyorum

Sirrimi anlatmam zaten burada yakın bir arkadasim var o bile bilmiyor. Ona bile anlatamıyorum

Psikologa ne diyebilirim ki hayatimi etkiliyor sanırım geçmisteki bozukluklar ders calisamiyorum sanki birileri beni baglamis ne bağırıyorum ne kaçıyorum

18 yaşındaymışsın aklıma direkt taciz geldi.İnşallah öyle değildir ama eğer öyleyse senin suçun değil.
Herneyse psikoloğa neden anlatmadın ki ?
Taciz değil aile ile ilgili ya da ben mi abartiyorum diyecemde annem anlattı ama ben rahatsiz oldum.Psikiyatri bu duruma beni yargılar gibi bir sey dedi

Taciz değil aile ile ilgili ya da ben mi abartiyorum diyecemde annem anlattı ama ben rahatsiz oldum.Psikiyatri bu duruma beni yargılar gibi bir sey dedi

merak etme onların yargılamak gibi bir lüksleri yok.
psikolog anneni yargılayacak diye de gitmemezlik yapma
çok saçma çünkü

Olan biteni piskologa oldugu gibi anlatin ki size yardimci olsunlar. Cok derin yarlar acti diyorsunuz kendi kendinize cozemezsiniz destek alin
Ya beni yargılar gibi konustu bir psikiyatrist sende aynısını yapar misin dedi bende aklimda var o durum sanki ileride ayni seyi bende yapicam

Back
X