- 19 Mart 2015
- 2.114
- 1.832
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar anlatmak istiyorum ama anlatamıyorum.
Son mesajım. Olayı anlatsanızda bizde fıtık olduk burda valla kurtarsanız bizi. Yoksa kapatın konuyu gitsin Allah aşkına. Saçmalama noktasına gidiyor artık.Psikolog sorun değil ogrensinler ama didiklerler bir olay oldu icimi kemiriyor yakin bir arkadasim var ona anlatmak istiyorum. Bilenler var zaten ama o hayatima sonra girdiği icn bilmiyor
Kizlar yakin arkadasima yani yakin çevrreme anlatayim mi konusunda fikir istedim tamam kusura bakmayin am kolay bir şey degil ya da ben beceremedim
Bile isteye araya 3-4. kişiyi falan mı soktular? Hani swinger vs. deniyor. Öyle bir şey mi? O esnada görmemen gereken bir şey mi gördün?Burada anlatmam zaten ama keske bosansalardi ikiside birbirine hayatı zehir etti. Aldatma değil
Ben burada anlatamam.O yakin arkadasim bilmeye hakki var diye düşünüyorum benimle yakim çevrem dalga geçti. O yuzden korkuyorum. Psikolaga gidcem sanirim o anlarBizden ne istiyorsun?
Sana ne yönde destek olalim?
Konuyu bilmiyoruz. Anlat deriz basin derde girer, anlatma deriz icinde cozemezsin kendine zarar verirsin.. Ne desek bilemedim.
Arkadaşına anlatana kadar ya buraya ya da doktora anlat. Doktor tedavi icin cabalar, biz fikir veririz en azindan sen birilerine anlatmis olursun.
Acma sirrini dostuna dostunun da dostu vardir o da söyler dostuna.
Unutma bunu...
Ben burada anlatamam.O yakin arkadasim bilmeye hakki var diye düşünüyorum benimle yakim çevrem dalga geçti. O yuzden korkuyorum. Psikolaga gidcem sanirim o anlar