Sirrimi anlatmak isitiyorum

Psikolog sorun değil ogrensinler ama didiklerler bir olay oldu icimi kemiriyor yakin bir arkadasim var ona anlatmak istiyorum. Bilenler var zaten ama o hayatima sonra girdiği icn bilmiyor
Son mesajım. Olayı anlatsanızda bizde fıtık olduk burda valla kurtarsanız bizi. Yoksa kapatın konuyu gitsin Allah aşkına. Saçmalama noktasına gidiyor artık.

Anlat canım çok faydasını göreceksin burdaki herkes sana yardım edecek ve rahatliyacaksn

Kızlar anlatmak istiyorum ama anlatamıyorum.

Bir anlatasın var ama bize değil,arkadaşına...Arkadaşına anlatma derim.Olayı bilmiyorum ama arkadaşlıklar daim değil.Yarın öbürgün sana yol su elektrik olarak dönebilir.Hiç bir şey olmasa bire bin katıp kulaktan kulağa geçebilir.
Ya burada biraz değiştirip anlat veya psikoloğa anlat ama arkadaşına anlatma.

Tatlım öncelikle psikologlar o kadar vakayla karşılaşıyor ki senin su an kafana taktığın, önemli bulduğun meselen onlar icin hiçbir önem arz etmeyecek. Bir sure sonra her sey normalleşiyor onlar icin, Ayşe teyzeyle sohbet etmiyorsun, bir uzmandan yardım alıyorsun.

Sorunların anne baba kaynaklı ise, ve onların ikili iliskileri Hakkındaysa cozum cok basit. Bosver. Bencil ol. Sana olan tavırlarında sıkıntı yoksa, onların kendi seçimleri olan evlilikleri ne kadar kotu olursa olsun bunu dert edip kendini yorma.

Kimseye anlatamıyorum konusunda da boyle devam et. Aile ilidkilerini dışarıya yansıtmak cok dogru degil zira. Bu ailenin kutsallığı ile alakalı degil, ilerde bu olayların Sana yansıtılmaması icin

Kizlar yakin arkadasima yani yakin çevrreme anlatayim mi konusunda fikir istedim tamam kusura bakmayin am kolay bir şey degil ya da ben beceremedim

Kızlar anlatmak istiyorum ama anlatamıyorum.

Bizden ne istiyorsun?

Sana ne yönde destek olalim?

Konuyu bilmiyoruz. Anlat deriz basin derde girer, anlatma deriz icinde cozemezsin kendine zarar verirsin.. Ne desek bilemedim.

Arkadaşına anlatana kadar ya buraya ya da doktora anlat. Doktor tedavi icin cabalar, biz fikir veririz en azindan sen birilerine anlatmis olursun.

Acma sirrini dostuna dostunun da dostu vardir o da söyler dostuna.

Unutma bunu...

Kizlar yakin arkadasima yani yakin çevrreme anlatayim mi konusunda fikir istedim tamam kusura bakmayin am kolay bir şey degil ya da ben beceremedim

Bizi tanımıyorsun anlatamıyorsun . Demek ki yüzleşmesi zor bir problem senin için o halde yakın çevrene de anlatma devamlı yüzleşirsin :sus:

Bizden ne istiyorsun?

Sana ne yönde destek olalim?

Konuyu bilmiyoruz. Anlat deriz basin derde girer, anlatma deriz icinde cozemezsin kendine zarar verirsin.. Ne desek bilemedim.

Arkadaşına anlatana kadar ya buraya ya da doktora anlat. Doktor tedavi icin cabalar, biz fikir veririz en azindan sen birilerine anlatmis olursun.

Acma sirrini dostuna dostunun da dostu vardir o da söyler dostuna.

Unutma bunu...
Ben burada anlatamam.O yakin arkadasim bilmeye hakki var diye düşünüyorum benimle yakim çevrem dalga geçti. O yuzden korkuyorum. Psikolaga gidcem sanirim o anlar

Kizlar dayanamiycam yakin biri yakinan tanıdığım intihar etti kim diye sormayin iste bu olay beni derinden etkiledi bende yaparim diye korkuyorum. Kim olduğunu soylemem

Ben burada anlatamam.O yakin arkadasim bilmeye hakki var diye düşünüyorum benimle yakim çevrem dalga geçti. O yuzden korkuyorum. Psikolaga gidcem sanirim o anlar

Tamam sen doktora git. En iyisi bu zaten.

Arkadasina anlatma. Seninle ilgili, arkadaşınla ilgili degil madem. O bilmesin. Kimsenin senin sirrin üzerinde bir hakki yok.

Neden soylemek istiyorsun? Ilgi cekmek mi istiyorsun? Hayret etsin falan mi istiyorsun? Ya da etkilenip sana iyi davranmasini mi bekliyorsun?

Ne biliyorsun onun dalga gecmeyecegini?

Ya da yarin aran bozulunca herkese anlatmayacagini?

Adi ustunde sır. Birak sir kalsin.

Senin rahatsiz ediyor madem psikolojik destek al.
Kendi dedikodunu yapman senin sorununu cozmez.

Back
X