Sirrimi anlatmak isitiyorum

Psikolog ile konuşmak en yakın arkadaşın ile konuşmak değildir.
tamamen profesyonellik içeren bi durum.

O yüzden yargılama vs yapmazlar,o konuda rahat olabilirsiniz.

O odada sohbet ettiğiniz biri değil terapi aldığınız biri var,terapinin başarılı olabilmesi de sizin olabildiğince şeffaf olmanızdan geçer.

Ya beni yargılar gibi konustu bir psikiyatrist sende aynısını yapar misin dedi bende aklimda var o durum sanki ileride ayni seyi bende yapicam
Belki sizi daha iyi anlamak adına sormuştur,konu hassas ise az öyle anlamışsınızdır??

Merak ettiğim bi nokta var:annenizin terapisinde olan bir şeyi annenizin Rıza'sı dışında mı size söyledi yoksa annenizin haberi var mıyıd?

Ben küçüktüm psikiyatriye annem ile gidiyordum. Annemde anlatıyordu bende susuyordum.Ice kapaniktim zaten konusmama taraftriyim. Yani bir sey diyemedim. Benim yakın çevrem biliyor ama arkadasim sadece yakin çevremi bilmiyor yani yarin gidip anlatsam hepsinin ağzı açık kalır

Ben küçüktüm psikiyatriye annem ile gidiyordum. Annemde anlatıyordu bende susuyordum.Ice kapaniktim zaten konusmama taraftriyim. Yani bir sey diyemedim. Benim yakın çevrem biliyor ama arkadasim sadece yakin çevremi bilmiyor yani yarin gidip anlatsam hepsinin ağzı açık kalır

valla iyice devlet sırrına döndü bu olay?
annen babanı mı aldattı?

kardeşinizi mi öldürdünüz ne yaptınız?
Şaka da yapmak istemiyorum belli çok sıkıntıdasınız ama
en son çocukken gitmişsiniz psikiyatriste, onda da anneniz konuşmuş.
Bir daha gitmeniz lazım.

Annenizin psikoloğa gitmesimi mevzu yani. Hayır yani olay bu mu? Milletin annenizin psikoloğa gitmesinimi öğrenmelerini istemiyorsunuz. Yoksa bir olay oldu da hala anlatmıyorsunuz.

Annenizin psikoloğa gitmesimi mevzu yani. Hayır yani olay bu mu? Milletin annenizin psikoloğa gitmesinimi öğrenmelerini istemiyorsunuz. Yoksa bir olay oldu da hala anlatmıyorsunuz.
Psikolog sorun değil ogrensinler ama didiklerler bir olay oldu icimi kemiriyor yakin bir arkadasim var ona anlatmak istiyorum. Bilenler var zaten ama o hayatima sonra girdiği icn bilmiyor

Psikolog sorun değil ogrensinler ama didiklerler bir olay oldu icimi kemiriyor yakin bir arkadasim var ona anlatmak istiyorum. Bilenler var zaten ama o hayatima sonra girdiği icn bilmiyor
iki kişinin bildigi sır değildir biri daha bilse nolur o arkadaşına da anlat

ee didiklesin ne olacak?
O zaman git arkadaşına anlat.
hayır, biz ne yapabiliriz onu anlamadım.
Psikologa anlatmam, ona anlatmam, arkadaşım var ama anlatmam, annem yargılar beni anlatmam

Didiklemeden olmaz bu mevzular.hmm olsun demez ki hiç bi psikolog :)
Seni anlaması için didiklemesi lazım başka yolu yok bu işin

Back
X