- 17 Eylül 2010
- 3.766
- 1.733
- 373
vallahi bende aynı şeyi düşündüm... bir cinayet var ve bu gizleniyor gibi.Bende oyle dusunuyorum canim.intihar olsa bu kadar tepki olmaz.gorulmemesi gereken bi cinayete tanik olundu bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vallahi bende aynı şeyi düşündüm... bir cinayet var ve bu gizleniyor gibi.Bende oyle dusunuyorum canim.intihar olsa bu kadar tepki olmaz.gorulmemesi gereken bi cinayete tanik olundu bence
Merak etmeyin psikologlar ve psikiyatristler dini bir yorum asla yapmazlar. Katiyen cehenneme gider gibi bir yargıda bulunulmaz, sadece siz çevrenizin söylediklerinden ne kadar etkilendiniz diye sizin de böyle inanıp inanmadığınızı sorgulayabilir terapi aşamasında. Bunların hiç biri sizi yargılamak değildir. Sizin aklınızdan intihar düşünceleri geçip geçmediğini anlayabilmek için konuyu irdeleyebilirler sadece. Asla yargılamak amaçlı yapmazlar bunları.Canim ya bilmiyorum abim falan buldu herkes ileri geri konustu o cehenneme gidecek acizlik dediler çok üzüldüm
Hani bu birkaç sene önce Youtubeden video çekip intihar eden bir çocuk vardı. Unuttum şimdi adını.
Bayağı cool bir tipti allah rahmet etsin.
O öldükten sonra da videonun altına cehennemden el salla gibi şeyler yazmışlardı.
Cehenneme gideceksin gibi şeyler vardı, beni de etkilemişti epey.
Ülkece çok dindarız, ama şirk koşmakta da üstümüze yok.
Sonra yine rahmetli ayy adamın adı dilimin ucunda. Geçen sene öldü.
Yok o masondu ona rahmet okunmaz bik bik sürekli bir şeyler söylediler.
Söylerler, cahil bir milletiz. Bundan etkilenmeyin.
Dee sizinle neden dalga geçiyorlar??
Psikolkğa gidin, sorununuzu da anlatmak istemiyorsanız anlatmayın..
Kendinizi dinlemeyi öğrenin.
mehmet pişkin bende çok etkilenmiştim defalarca izlemiştim videosunu Allah rahmet eylesinHani bu birkaç sene önce Youtubeden video çekip intihar eden bir çocuk vardı. Unuttum şimdi adını.
Bayağı cool bir tipti allah rahmet etsin.
O öldükten sonra da videonun altına cehennemden el salla gibi şeyler yazmışlardı.
Cehenneme gideceksin gibi şeyler vardı, beni de etkilemişti epey.
Ülkece çok dindarız, ama şirk koşmakta da üstümüze yok.
Sonra yine rahmetli ayy adamın adı dilimin ucunda. Geçen sene öldü.
Yok o masondu ona rahmet okunmaz bik bik sürekli bir şeyler söylediler.
Söylerler, cahil bir milletiz. Bundan etkilenmeyin.
Dee sizinle neden dalga geçiyorlar??
Psikolkğa gidin, sorununuzu da anlatmak istemiyorsanız anlatmayın..
Kendinizi dinlemeyi öğrenin.
Sirrimi anlatmam zaten burada yakın bir arkadasim var o bile bilmiyor. Ona bile anlatamıyorum
Onu anlatamam bunu anlatamam burda anlatamam![]()