Sirrimi anlatmak isitiyorum

Kizlar dayanamiycam yakin biri yakinan tanıdığım intihar etti kim diye sormayin iste bu olay beni derinden etkiledi bende yaparim diye korkuyorum. Kim olduğunu soylemem
E şimdi bunun neresini anlatamıyorsun?
Daha 2 gün önce akrabamın haberi geldi, o da intihar etmiş. Ölüm de yaşam da insan için yani. Bunda utanacak bir şey yok.
Neden intihar etti, senle bir bağlantısı mı var? Ölüm anını mı gördün?

Tamam sen doktora git. En iyisi bu zaten.

Arkadasina anlatma. Seninle ilgili, arkadaşınla ilgili degil madem. O bilmesin. Kimsenin senin sirrin üzerinde bir hakki yok.

Neden soylemek istiyorsun? Ilgi cekmek mi istiyorsun? Hayret etsin falan mi istiyorsun? Ya da etkilenip sana iyi davranmasini mi bekliyorsun?

Ne biliyorsun onun dalga gecmeyecegini?

Ya da yarin aran bozulunca herkese anlatmayacagini?

Adi ustunde sır. Birak sir kalsin.

Senin rahatsiz ediyor madem psikolojik destek al.
Kendi dedikodunu yapman senin sorununu cozmez.
Anlatmam zaten burada kimliğim gizli diye anlattım o onun haberi olmayacak

E şimdi bunun neresini anlatamıyorsun?
Daha 2 gün önce akrabamın haberi geldi, o da intihar etmiş. Ölüm de yaşam da insan için yani. Bunda utanacak bir şey yok.
Neden intihar etti, senle bir bağlantısı mı var? Ölüm anını mı gördün?
Canim ya bilmiyorum abim falan buldu herkes ileri geri konustu o cehenneme gidecek acizlik dediler çok üzüldüm

Kizlar dayanamiycam yakin biri yakinan tanıdığım intihar etti kim diye sormayin iste bu olay beni derinden etkiledi bende yaparim diye korkuyorum. Kim olduğunu soylemem

hım tamam başın sağolsun
bununla kim dalga geçiyorsa o kişileri hayatından çıkar
dalga geçilcek bi konu değil

Benim yakin
Tamam olabilir bu.. ne var ki bunda? Hepimiz insaniz...

Bende intihar egilimliydim. Ip gordum mu kendimi mi assam, jilet gorsem bileklerimi mi kessem.. Tedavi gördüm gecti. Ne olmuş yani? Sır mi bu? Valla ben her konusu oldugunda soyluyorum herkese. Ne var ki bunda?
cevrem kabul etmiyor baya dindarlar cehennem ve acizlik diyorlar. Bana kalırsa hayat bu insanin başına ne geleceği belli olmaz.

Canim ya bilmiyorum abim falan buldu herkes ileri geri konustu o cehenneme gidecek acizlik dediler çok üzüldüm
Tamam da senle alakası ne?
Seni mi seviyordu? Karşılık vermediğin için mi kıydı kendine? Bundan dolayı suçluluk hissedip, ben de mi yapmalıyım diyorsun? Bu mu olay?

Kizlar iste intihar etmesi baya yakindi bana o yüzden etkiledi kendime gelemedim benimle bir ilgisi yok birde bu yorumlar insani daha kötüye sokuyor

Benim yakin

cevrem kabul etmiyor baya dindarlar cehennem ve acizlik diyorlar. Bana kalırsa hayat bu insanin başına ne geleceği belli olmaz.

ee bırak kabul etmesinler yahu. sadece dindarlar değil, kimse kabul etmez.
Bekir abi de ne güzel intihar etti be, şiir gibi etti helal olsun falan mı diyecekler

Ya ölümle dalga gecilir mi?

Intihar insanin çaresizlik halidir. Aklin basindan gitmesi bir cesit delirme halidir.

Git simdi yak atesi sok elini icine. Sokabilir misin? Elin yanmasin istersin, zorlar sokarsan hemen cekersin. Cunku aklin basinda.

Akli basinda hic bir canlı kendine bilerek zarar veremez. Kedi bile kuyrugu sikissa bir saat yaliyor..

Intihar aklin yerinde olmama halidir. Kendini ancak bu fikirle oldurmek istersin.

Akli yerinde olmayan yaptigindan sorumlu değildir. Aslina bakarsan hem kanunen, hem dinen boyledir bu.

Ama yinede,

Cennet cehennem karari bize mi kaldi ayrica?

Usenmedim bütün yorumları okudum. Konu Sahibi beynimiz error verdi.
Herkesin sinirleri aynı değil. İnsanlar intihar edebilir bu onun seçimi. Sebebi sahsiniza ait değilse bu kadar dert etmeyi anlamadım. Üzülmen çok normal ama senin de benimde başıma gelir mi demen ne alaka ?
Ayrıca bu intihar yeni mi ? Siz çocukken mi oldu ?

Canım burası sosyal bir platform içinden geçenleri paylaş ki rahatla yorumlar canını mı sıktı okumazsın olur biter yeter ki senin için rahat etsin Allah ile kul arasındaki mevzudur iman kimse bilemez cennete cehenneme gideni yakının için üzüldüm kolay şeyler değil ölüm kolay şey olan yakınlarına oluyor ama sana tavsiyem dinde de ölümde de fazla derine dalma

Herkes çok biliyor.

Sana en basidinden şöyle anlatayım. Beyinde gezen kimyasallarımız hepimizin doğru şekilde bulunmuyor malesef ya da beynimizin duyguları yöneten kısımları aynı değil. Bu tamamen fizyolojik bir şey. Bunu düzeltmek için ilaçlar kullanmak gerekir onlar da çok işe yaramaz. İşte bu beynimizdeki fizyolojik farklılıklar bozukluklar duygu durum bozukluklarına yol açar. Bu da depresyon gibi ruh hallerne sürükler bizi. Bazısı bir anlık bir sinir bunalım cinnet ne dersen intiharla sonuçlanır. Bazısı da sürekli ölümü düşünme halinde olur zaten. böyle bir durumda cehenneme kimin gidip gitmeyeceğine senin konu komşun karar vermiyor.

İntihar edenle dalga geçildiğini de ilk defa duyuyorum...

Bunu kendine sır yapman ayrı bi durum...

Annemle babam keşke boşansaydı dedin, ne alaka..

Sanki herkesi başına toplamak için bi başlık açtın devamını sallıyosun gibi geldi, kusura bakma :işsiz:

Sir diyosunuz ama bu sir olmaktan cikmis. Bircok kisi biliyor. Ayrica niye arkadasiniza anlatma ihtiyaci duyuyorsunuz ki. Bilmek zorunda mi. Bilmezse olumsuz etkilenecek mi. Degilse anlatmaya gerek yok. Ayrica her yorum kisiyi baglar.siz niye bu kadar dert edindiniz ki kendinize.

Back
X