Sırtımdaki beyaz tüy neyin nesi ??

benimde sağ kolumda var geçenlerde fark ettim bu da neyin nesi diye
umarım gerçekten şanstır

bendede var. sol kolumda.
hiç kafaya takmadım ama bana şans getirdiğini düşünüyorum. şeytan tüyü olduğunu şimdi öğrendim. :ssz:

Konumu istenmeyen tüylere değil de bilerek buraya açtım lütfen taşınmasın. omzumun altında bir tüy farkettim ama beyaz hatta şeffaf diyebilirim o kadar ince ki ve 6 cm civarında. bu neyin nesi nette biraz aradım ama kayda değer bir şey bulamadım bi kaç yerde şeytan tüyü diye geçiyor ama anlam veremedim. bileniniz var mı :28:

melek kanatların çıkıyor Koyu_Mavi :)

Benim sol kolumda, sağ bacağımda ve geçen farkettim yüzümde de var bitane :1:
Ama şans yok, şans tüyüyse adı :ssz: şeytan tüyü mü :47:

Konumu istenmeyen tüylere değil de bilerek buraya açtım lütfen taşınmasın. omzumun altında bir tüy farkettim ama beyaz hatta şeffaf diyebilirim o kadar ince ki ve 6 cm civarında. bu neyin nesi nette biraz aradım ama kayda değer bir şey bulamadım bi kaç yerde şeytan tüyü diye geçiyor ama anlam veremedim. bileniniz var mı :28:
Eşimin de döşünde var öyle uzunca şeffaf bir kıl. Her seferinde koparmak istiyorum ama diyor ki, annem ben doğmadan türbeye gitmiş o yüzden onun sembolüymüş bu.Nerden duyduysa inanmıyorum ama, sorun bakalım annenize size hamileyken falan türbeye gitmiş mi:31:

Eşimin de döşünde var öyle uzunca şeffaf bir kıl. Her seferinde koparmak istiyorum ama diyor ki, annem ben doğmadan türbeye gitmiş o yüzden onun sembolüymüş bu.Nerden duyduysa inanmıyorum ama, sorun bakalım annenize size hamileyken falan türbeye gitmiş mi:31:

Sordum, büyük ihtimal gitmedim diyor :1: ben dayanamadım yoldum tekrar çıkıyor :ssz:

bende 5 yıl önce sağ kolumda ki tüyü fark ettiğimde

bu kılda bir şey var diye içimden geçirdim....

kılı her kopardığımda hayatımda durağan ve kötü şansın geldiğini defalarca fark ettim

ayrıca güzelliğie güzzelik ve özgüven katıyor

en azından benim kıl bunları yapıyordu :)

burdan kılıma söz veriyorum ki onu birdaha koparmayacam

hep beraber olucaz söz veriyorum kılım yeterki çık artık:)

Son düzenleme:
Back
X