Merhaba arkadaşlar;
10 gün önce başıma gelenleri yazacağım.Hatta nasıl aptal,salak yerine konduğumu desem yeridir sanırım.
Eşimin ailesiyle mesafeli,saygı çerçevesinde bir ilişkimiz var öncelikle bunu belirteyim.
10 gün önce eltim ile eşi arasında problem çıkmış ayrılmaya karar vermişlerdi.Eltim ile son telefon görüşmemde kararına saygı duyduğumu, bir ihtiyacının olup olmadığını (ev hanımı olduğu için ),fevri karar vermekten ise çocukları için birkez daha sakince düşünmesini söylediğim konuşma geçti.Konuşmanın sonunda küçük olarak eğer yanlışım ve hatam olduysa hakkını helal etmesini benden yana hakkımın helal olduğunu da söyleyip telefonu kapattım.
Lakin bu durumdan 3 gün sonra eltimin kv ye, görümcelerime hatta kaynıma kadar benim dedikodumu yaptığını da öğrendik eşimle birlikte.O günden beri sırtımda bir hançer ile dolaşıyormuşum gibiyim.
Mevzu ise efendim biz onlara gittiğimizde yardım etmiyormuşum,çocuğumla ilgileniyormuşum.
Çocuğumla ilgilenmemin yanlış olmadığı kanattindeyim sonuçta misafir olarak hane halkını rahatsız etmeye hakkım olmadığını düşünüyorum.Ama yardım etmeme konusu gerçeğin yanından bile geçmiyor.Eşimin bile çok ağırına gitti bu söz çünkü elimden geldiği kadar yardım ederim hem yemeğe,hem sofra kur topla hemde gerekirse ev temizliğine.
Hakeza onlar bana geldiğinde hizmet görmüyorlarmış.Ne yemeklerini nede güler yüzümü eksik ettim.İşin garip tarafı ise bunların herkese söylenip bana söylenmemesi ve yüzüme karşı gülünmesi.Hatta kendisinin hem çocuk hem iş valla çok iyi yetişiyorsun felan diye söylemesi.
Eşim ne yaptığımı nasıl yapığımı bildiği için arkamda ve sen hiç karışma ben bunların hesabını soracağım diyor.Şu anda herkes karşı hissettiğim şey sadece buz gibiyim.Kimseyle ne konuşasım nede seslerini duyasım var.Haa belirtmeden geçmeyeyim ailenin çok istenen gelini değilim.Eltim akraba ben dışardanım yani.
Ne yapmalıyım bilmiyorum.Susuyorum sadece.
Not:İş yerinde olduğum için ara ara cvp.yazacağım.Uzun oldu hakkınızı helal ediniz.