şişkocanın diyet günlüğü :)

siskocan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2011
132
0
46
Zonguldak
merhabalar atık yeni bir hayata merhaba demenin vakti geldi sanırım.
çocukluğumdan beri tombiş bi çocukluk geçirdiğim ergenlikte kilo artışım devam etti ve ben pko olduğumu öğrendim.. doktorun zayıflamazsan iyileşemezsin bu durum da ileride senin anne olmana engel olacak dedi. ama ben ne yaptım? yemeğe devam ettim..:2: artık zevk için yemek yiyen, hayatını nefsinin isteklerini tatmin etmekle geçiren bi zavallı biri haline geldim. yedim.. yedim.. yedikçe pişmanlıklarım mutsuzluklarım benimle beraber büyüdü.. midemi tıka basa doldurana kadar yedim sinirlendim yedim, üzüldüm yedim, mutlu oldum yedim, dışarı çıkarken bile acaba nerde ne yesem diye düşünmeden kendimi alamıyordum. ama artık dayanamıyorum uyanmak istiyorum biran önce bu kabustan hayatımın en güzel çağlarını ben evimde tıkınarak geçiriyorum çünkü beni mutlu eden tek şey bu. ama artık bu duruma dur demenin vakti geldi..

2 gün önce 94,5 kg ile başlayan sağlıklı beslenme yolculuğumda şuan ikinci günümdeyim ve kilom 92,5 şu an sanırım vücudumdaki ödemleri atıyorum peki başka neler yapıyorum bol bol su içiyorum bu yüzden saatte bir tuvalete çıkmak zorunda kalıyorum sanırım bu iyiye işaret :130: önceden bir bardak çaya 2 küp şeker atan ben hayatımdan şekeri tamamen çıkarttım artık şekersiz çay içmeye başladım biraz zorlanıyorum ancak bir yerde okumuştum beynimizin bir maddeye bağımlılığının sona ermesi için 15 gün boyunca onu tüketmemek gerekiyormus önümde koca bir 13 gün var sonrası kolay Allah'ın izniyle : ekmeği sabah kahvaltıları dışında tüketmemeye çalışıyorum. tatlıyı hamur işini pilavı makarnayı hayatımdan çıkartmaya karar verdim şuanlık bir sorun yok inşallah böyle devam eder :)

Diyete başlayalı 2 gün oldu şimdiden 2 kilo gitti hedefim 90 a düşmek ondan sonra 85 ondan sonra 80.... bu böyle 65 e kadar devam edecek. küçük hedefler koydum önüme vermem gereken 30 kilo var ama bunu zamanla vermeyi planlıyorum acelem yok ihtiyacım olan şey sabır ve irade.. ama eminim ki bana en büyük destek bu günlük olacak her gün kilomu ne yediğimi buraya yazmayı planlıyorum böylece motivasyonum hiç bitmeyecek inşallah desteklerinizi bekliyorum kızlar öpüyorum çok

SABAH

yarım simit 138 cal.
20 gr beyaz peynir 50 cal
1 bardak şekersiz çay

ARA ÖĞÜN

1 yemek kaşığı yulaf 36 cal
1 çay bardağı süt 100 cal

ÖĞLE YEMEĞİ

1 porsiyon kuzu söğüş 237 cal
salata 93 cal
bir ince dilim ekmek 65 cal

(öğle yemeğini oldukça geç yedim bu yüzden ara öğünle günü noktalandıracağım.)

ARA ÖĞÜN
yarım portakal 25 kal

günü 734 cal. tüketerek kapattım şimdilik bi kazınma, açlık yok gibi darısı diğer günlerin başına :)

melike ve bennnn yarışıyoruzz :)

[table="width: 600, class: Grid, align: Center"]
[tr]
[td]isim[/td]
[td]başlangıç kilo[/td]
[td] şuanki kilo [/td]
[td]hedef kilo[/td]

[/tr]
[tr]
[td]SİSKOCAN[/td]
[td]95[/td]
[td]91.5[/td]
[td]65[/td]

[/tr]
[tr]
[td]MELİKEA123[/td]
[td]96[/td]
[td]95[/td]
[td]65[/td]
[/tr]

[/table][/QUOTE]

Son düzenleme:
hayırlı olsun sayfan tatlım idealine odaklanırsan olmayacak hiç şey yok
dağları eriteceksin sen inşallah, çıtırdayacaksın

hayırlı olsun sayfan tatlım idealine odaklanırsan olmayacak hiç şey yok
dağları eriteceksin sen inşallah, çıtırdayacaksın

inşallah canım ya desteğin için çok teşekkür ederim inşallah o günler gelecek öyle umuyorum umarım pes etmem ve hedefimdeki kiloya kavuşurum daha doğrusu sağlığıma kavuşurum :)

SABAH

1 yumurta (sahanda) 100 cal
1 ince dilim ekmek 65 cal
1 bardak şekersiz çay

ARA ÖĞÜN

1 adet portakal (orta boy) 50 cal

ÖĞLE

1 porsiyon ciğer sote 115 cal
1 kase yoğurt 95 cal

ARA ÖĞÜN

6 adet ceviz 162 cal

günü 587 kalori tüketerek kapattık :) mutluyum ne diyim :)

Son düzenleme:
kaloriler az gibi ama menüler doyurucu gözüküyor afiyet olsun kilolarımız yakın birbirimize destek olabiliriz:)

kaloriler az gibi ama menüler doyurucu gözüküyor afiyet olsun kilolarımız yakın birbirimize destek olabiliriz:)

teşekkür ederim canım desteğin beni çok mutlu etti ya :) seni de takip ediyorum baya :) tam gaz devam ediyoruz diyetimize yaza çıtır hatunlar olarak gireceğiz inşallahh
kaloriler düşük çünkü ailemle sömestr tatilinde olduğum için kahvaltıyı geç yapıyoruz öğle yemeklerini de akşam 4 buçuk gibi falan yiyoruz 6 dan sonra da birşey yemiyorum çok acıkırsam bi parça kuruyemiş ve bolca su ile geçiriyorum şimdilik herşey güzel gidiyor :)

inşallah hep öyle gider evet aileyle olunca hep geç oluyor kahvaltılar hafta sonu falan hep dershanede olduğumdan ailecek kahvaltı yapmayalı çok uzun zaman oldu :S üniversiteye mi gidiyorsun sen?

SABAH

1 adet ev poğaçası 100 cal
20 gr beyaz peynir 50 cal
1 bardak şekersiz çay

ARA ÖĞÜN

yok

ÖĞLEN

1/3 kıymalı pide 166 cal
1 su brd. ayran 76 cal

AKŞAM

1 orta boy biber dolması 150 cal
yarım kase yoğurt 47 cal

bugünü de 589 cal ile tamamladık

inşallah hep öyle gider evet aileyle olunca hep geç oluyor kahvaltılar hafta sonu falan hep dershanede olduğumdan ailecek kahvaltı yapmayalı çok uzun zaman oldu :S üniversiteye mi gidiyorsun sen?

evet canım üniversite öğrencisiyim 3. sınıfım mezun olmadan şu kilolardan kurtulmak hedefim seneye de kpss var eylüle kadar bu kilo işini bitirmek istiyorum sen neler yapıyorsun öğrencimisin öğretmen mi dersanede

öğrenciyim lise sona gidiyorum bende üniveristeye geçene kadar şu kilolardan kurtulmaya bakıyorum

benimde şuan 91 le 92 arasında gidip geliyor bazen ümitsizliğe kapılıyorum nasıl vericem bu kadar kiloyu diye senin başlangıç kilon kaçtı canm

96ydı o 2 kiloyuda doğru konuşmak gerekirse 1-2 ay önce dershaneden bir arkadaşla başladık 1-2 haftada verdik sonra çok dikkat edemedim bir verip bir aldım ama o dönemde şekeri bıraktım bu benim için çok iyi oldu :)

şekeri bırakabilmek bile başlı başına bi başarı ben bırakmaya çalışıyorum şuan hiçbir şekilde kullanmıyorum şeker ve şekerli gıdaları ama çok zorlanıyorum direncimin kırılmasını bekliyorum artık. bu arada yüzün aşırı güzel zayıflayınca çok daha taş olcaksın gör bak :) (twetterından baktım ) vercez kız kiloları çatır çatır gör bak

çok sağol canım şekeri birde çok tiksindim şeker yüklemesi yaptılar çok iğrençti hatırlamak bile istemiyorum ondan sonra şekerle bağım bitmiştir hep beraber vereceğiz sonrada bir güzel alışverişe gideceğiz

inanırmısın koyu renk kıyafetler giymekten bıktım ya 2 siyah 2 kot pantolonla bu seneyi geçirdim artık kendimden nefret eder duruma geldim inşallah bu kötü günler geçecek

inanırmısın koyu renk kıyafetler giymekten bıktım ya 2 siyah 2 kot pantolonla bu seneyi geçirdim artık kendimden nefret eder duruma geldim inşallah bu kötü günler geçecek

aynen canım artık hangisi zayıf gösterir diye düşünmek istemiyorum herkesin alışveriş yaptığı mağazalardan alışveriş yapmak istiyorum

aynen canım artık hangisi zayıf gösterir diye düşünmek istemiyorum herkesin alışveriş yaptığı mağazalardan alışveriş yapmak istiyorum

ah ahh ben hiç zayıf olmadım zayıflık nasıl bi duygudur inan ki tahmin bile edemiyorum. m beden kıyafetim hiç olmadı çok istiyorum o yüzden

ah ahh ben hiç zayıf olmadım zayıflık nasıl bi duygudur inan ki tahmin bile edemiyorum. m beden kıyafetim hiç olmadı çok istiyorum o yüzden

aynen kendimi bildim bileli kiloluyum aksine ablamlarda çok zayıf ikiz onlar biri 47 diğeri 52 kilo ama ilerde bende onlar kadar olucam belki onlar kadar olmaz ki bende istemem 47 kilo olmayı ama yinede zayıf olacağım sonra kendime m bedeb bluzlar alacağım istanbulda mı yaşıyordun sen canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…