hayırlı olsun sayfan tatlım idealine odaklanırsan olmayacak hiç şey yok
dağları eriteceksin sen inşallah, çıtırdayacaksın
kaloriler az gibi ama menüler doyurucu gözüküyor afiyet olsun kilolarımız yakın birbirimize destek olabiliriz:)
teşekkür ederim canım desteğin beni çok mutlu etti ya :) seni de takip ediyorum baya :) tam gaz devam ediyoruz diyetimize yaza çıtır hatunlar olarak gireceğiz inşallahh
kaloriler düşük çünkü ailemle sömestr tatilinde olduğum için kahvaltıyı geç yapıyoruz öğle yemeklerini de akşam 4 buçuk gibi falan yiyoruz 6 dan sonra da birşey yemiyorum çok acıkırsam bi parça kuruyemiş ve bolca su ile geçiriyorum şimdilik herşey güzel gidiyor :)
inşallah hep öyle gider evet aileyle olunca hep geç oluyor kahvaltılar hafta sonu falan hep dershanede olduğumdan ailecek kahvaltı yapmayalı çok uzun zaman oldu :S üniversiteye mi gidiyorsun sen?
evet canım üniversite öğrencisiyim 3. sınıfım mezun olmadan şu kilolardan kurtulmak hedefim seneye de kpss var eylüle kadar bu kilo işini bitirmek istiyorum sen neler yapıyorsun öğrencimisin öğretmen mi dersanede
öğrenciyim lise sona gidiyorum bende üniveristeye geçene kadar şu kilolardan kurtulmaya bakıyorum
inşallah canm ya pes etmeyelim yeterki kararlı olalım gel beraber başaralım bu işi ne dersin:13: senin kilon kaçtı canım
94-95 arası gidip geliyorum evet ne demişler birlikten kuvvet doğar birlikte başarabiliriz:)
benimde şuan 91 le 92 arasında gidip geliyor bazen ümitsizliğe kapılıyorum nasıl vericem bu kadar kiloyu diyesenin başlangıç kilon kaçtı canm
96ydı o 2 kiloyuda doğru konuşmak gerekirse 1-2 ay önce dershaneden bir arkadaşla başladık 1-2 haftada verdik sonra çok dikkat edemedim bir verip bir aldım ama o dönemde şekeri bıraktım bu benim için çok iyi oldu :)
şekeri bırakabilmek bile başlı başına bi başarı ben bırakmaya çalışıyorum şuan hiçbir şekilde kullanmıyorum şeker ve şekerli gıdaları ama çok zorlanıyorum direncimin kırılmasını bekliyorum artık. bu arada yüzün aşırı güzel zayıflayınca çok daha taş olcaksın gör bak :) (twetterından baktım )vercez kız kiloları çatır çatır gör bak
çok sağol canım şekeri birde çok tiksindim şeker yüklemesi yaptılar çok iğrençti hatırlamak bile istemiyorum ondan sonra şekerle bağım bitmiştirhep beraber vereceğiz sonrada bir güzel alışverişe gideceğiz
inanırmısın koyu renk kıyafetler giymekten bıktım ya 2 siyah 2 kot pantolonla bu seneyi geçirdim artık kendimden nefret eder duruma geldiminşallah bu kötü günler geçecek
aynen canım artık hangisi zayıf gösterir diye düşünmek istemiyorum herkesin alışveriş yaptığı mağazalardan alışveriş yapmak istiyorum
ah ahhben hiç zayıf olmadım zayıflık nasıl bi duygudur inan ki tahmin bile edemiyorum. m beden kıyafetim hiç olmadı çok istiyorum o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?