aynen kendimi bildim bileli kiloluyum aksine ablamlarda çok zayıf ikiz onlar biri 47 diğeri 52 kilo ama ilerde bende onlar kadar olucam belki onlar kadar olmaz ki bende istemem 47 kilo olmayı ama yinede zayıf olacağım sonra kendime m bedeb bluzlar alacağımistanbulda mı yaşıyordun sen canım?
aaa senin ikiz kardeşlerin mi var benimde ikiz kardeşim var o da tam tersi 56 kilo onu gördükçe kendime çok kızıyorum görenler ikizin zayıfda sen biraz iricesin tombişsin diyince tepemin tası atıyor. birbirimize de hiç benzemiyoruz. onlar da bana sürekli baskı halindeler yeme az ye cart curt onlar böyle dedikçe daha çok yiyordum biliyormusun baskı altına gelemiyorum ben kafam atıyorben zonguldakta öğrenciyim canım yakın sayılırız.
benim ablamlar ikiz canım ya ama dediğim gibi zayıflar ikisini topla ben ediyor işteevet zonguldak yakın hangi bölümsün canım?
okul öncesi öğretmenliği canım. aynen ablamla kardeşimi toplasan ben ediyorum of of çok kahredici bi durum ya. var ya çok pis hırslandım
aynen ben bir şey almak istemiyorum gidiyorlar alış veriş yapıyorlar falan arasıra benide çağırıyrlar gitmiyorum moralim bozulmasın diye ama onlar böyle bilmiyor onlara sizinle takılmayı sevmiyorum diyorum
ben alışveriş yapmayı uzun zaman önce bıraktımne zaman bi mağazaya girsem ağlayacak gibi oluyorum çünkü hiçbir şey yakışmıyor bi yerlerden muhakkak yağlar fışkırıyor çuval gibi giysiler almak zorunda kalıyorum. biliyormusun bi keresinde bi mağazaya girdim bi elbise gördüm çok da beğenmiştim kabine girdim denemek için elbiseye kafamı soktum sağ kolumu sonra sol kolumu soktum tam indircem aşağı benim göğüslerde kalakaldı inmedi bi türlü sonra çıkartayım dedim çıkartamadım birazcık zorliyim dedim sonra elbiseden cart diye bi ses geldi baya kuvvetli bi sesti ama . kabinden nasıl çıktım elbiseyi nasıl attım reyonların arasına inan hatırlamıyorum çok utandım ya :26: bir daha böyle bi durumla karşı karşıya kalamammm zayıflamam lazımmm
en kötüsüde yardımcı oalbilir miyim diyen satış elemanları ben kendim seçemiyorum sanki birde peşimde dolaşıyor bende bıraktım alış verişi hem zayıflayacağız boşuna ne alalım kıyafet
zaten o mağazalara insanın kanını emen elemanları özenle seçiyorlar. ya arkadaşım bi git rahat bırak insanları rahat rahat baksınlar sonra da bunun büyük bedeni var mı diye sorunca mealeseffff büyük beden çalışmıyoroğz demiyorlar mı çıldırıyorum :84::84::84:
bir keere kızın teki en son 38 bedene kadar var demişti kıza avrupanın en kilolu insanlarının bulunduğu ülkede nasıl en son 38 beden olur herkes mankenmi bu ülkede diye çıkışmıştım alay eder gibi konuşuyorlar bazen
melikecim asla vazgeçmiyoruz tamam mı canım abur cubur fast food çıkmalı hayatımızdan tamamen. biz bu işi başarıcaz varmısın kız benimle :122::119:
tabiikide varım canım yaza geçen yaz olduğu gibi girmemeliyiz.
olabilir canım 2 kişi şeklinde yarışalım topik benim için farketmez ben ikimize tabloda yapayım tarihlerde ve kilomuzu yazarız yazın 65 kilo olacağız hatta bol giyinelim genelde millet çok verdiğimizi anlamasın yazın bir şoka uğrasınlartamam canımyaza kadar ikimizde 65 olcaz ben burda sana söz veriyorum. yaza fit ve taş olarak gircez bu arada senin topiğin varmıydı istersen ikimiz buraya neler yaptığımızı yazabiliriz topiğin adını da değiştiririz. kilolarımız hemen hemen aynı tatlı bi rekabet ortamı olur hem ne dersin
olabilir canım 2 kişi şeklinde yarışalım topik benim için farketmez ben ikimize tabloda yapayım tarihlerde ve kilomuzu yazarız yazın 65 kilo olacağız hatta bol giyinelim genelde millet çok verdiğimizi anlamasın yazın bir şoka uğrasınlar
valla süper olur canım ya çok mutlu oldum şuan ya :) topiğin adını değiştireyim ben hemen. O ZAMAN YARIŞ BAŞLASIINNNN
sen bilirsin canım bende tablomuzu hazırlayayım :)
yaa ben bişey sorcam topiğin adı nasıl nerden değiştiriliyor biliyormusun :44: ben bi tartılayım sana tam kilomu yazayım canım
bilmiyorum ki canım şimdilik kalsın istersen ben öğreniyim sana söylerim:)
eline sağlık canım ya haftalık ölçümmü yapalım nasıl olsun[table="width: 600, class: Grid, align: Center"]
[tr]
[td]isim[/td]
[td]başlangıç kilo[/td]
[td] şuanki kilo [/td]
[td]hedef kilo[/td]
[/tr]
[tr]
[td]SİSKOCAN[/td]
[td]95[/td]
[td]91.5[/td]
[td]65[/td]
[/tr]
[tr]
[td]MELİKEA123[/td]
[td]96[/td]
[td]95[/td]
[td]65[/td]
[/tr]
[/table]
tamamdır oldumu canım?tamam canım olur :) bu arada son kilom 91,8 başlangıç kilom 94,5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?