eline sağlık canım ya haftalık ölçümmü yapalım nasıl olsun
farketmez canım istediğimiz gibi yaparız bunun kodlarını sana mesaj atsam anasayfaya koyabilirmisin? :)
tabi canım da nasıl yapcam nereye yapcam ben forumda yeniyim biraz da tarif etmen lazım :)
canım kodları mesaj atacam ilk sayfada tanıtım yazın varya orada hemen alt kısmında mesaj düzenleme paneli der ona tıkla yazının altına yapıştır bu kadar :)
hımm tamam canım yapabilceğim bişeymiş :))
tamamdır canım görüşürz yarın :)canım benim yarın erken kalkmam lazım çok teşekkür ederim yoldaşım hadi iyi geceler görüşürüz yarın :)
evet oldu hangi günler tartılacağız ?
bugün tartıldık bi daha haftaya çarşamba tartılalım ama ben her gün tartılıyorum motvasyon için :)
bence hergün tartılma canım veremediğin zamanlar moralin bozulur hem 1 hafta sonrasına sürpriz olsun :)
orası öyle ama dayanamıyorum çok merak ediyorumodamda zaten tartı. her gün çıkmassam çatlarım günde 100 gram olsun verdiğimi görünce acayip motive oluyorum :)
benimde odada duruyor farketmez zaten canım çarşambadan çarşambaya alamayalımda tartılacağımız zaman falan önemli değil
biz gene hafta da bir ölçümlerimizi paylaşalım canm ama ben her gün tartılırım. :)
tamam canım zaten her hafta tablomuza kilo eklememiz lazım
tamam canım anlaştık :)
spor yapıyor musun sen canım?
malesef canm kilom fazla olduğu için çok yoruluyorum o yüzden çok üşeniyorum. bi 10 kilo verdikten sonra fitnesa gitmeyi düşünüyorum. sen yapıyor musun spor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?