şişkocanın diyet günlüğü :)

tabi canım da nasıl yapcam nereye yapcam ben forumda yeniyim biraz da tarif etmen lazım :)

canım kodları mesaj atacam ilk sayfada tanıtım yazın varya orada hemen alt kısmında mesaj düzenleme paneli der ona tıkla yazının altına yapıştır bu kadar :)

canım benim yarın erken kalkmam lazım çok teşekkür ederim yoldaşım hadi iyi geceler görüşürüz yarın :)

bence hergün tartılma canım veremediğin zamanlar moralin bozulur hem 1 hafta sonrasına sürpriz olsun :)

orası öyle ama dayanamıyorum çok merak ediyorum odamda zaten tartı. her gün çıkmassam çatlarım günde 100 gram olsun verdiğimi görünce acayip motive oluyorum :)

orası öyle ama dayanamıyorum çok merak ediyorum odamda zaten tartı. her gün çıkmassam çatlarım günde 100 gram olsun verdiğimi görünce acayip motive oluyorum :)

benimde odada duruyor farketmez zaten canım çarşambadan çarşambaya alamayalımda tartılacağımız zaman falan önemli değil

ay konu başlığını şiş kocanın günlüğü diye okuyup duruyorum. kendi kendime kk değil mi burası diyorum sonra da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…