- Konu Sahibi kaburgadolmasi
-
canım sıkma bu kadar canını nasıl geldilerse elbetgidecek bu kilolarrbugün okulla ilgili bir dergiye çıktığımı gördüm. fotoğraftaki gerçek bir yarım dünyaydı. bu ben olamam dedim. samimi arkadaşlara sordum, buradaki gibi mi görünüyorum her zaman dedim... yemin etti fotoğraf hatası olduğuna...
ben obez olamam...
ben daracık kotumu giyip, üzerine normal (52 beden olmayan ya da dizime kadar inmeyen) bir tişört giyip merdivene oturmak istiyorum...
evet tam olarak bunu istiyorum.
bunun hayaliyle yaşıyorum.
hiçbir fazlalığımı örtmek zorunda kalmadan...
şişkoluktan atletlerim kısalıp beni zor durumda bırakmadan...
başkalarının tesellilerine ihtiyaç duymadan...
hamile sanılmadan...
aynada gördüğüm kendimden korkmadan...
merdivenlerden çıkarken dizlerime binen ağırlık ve ağrıyı duymadan...
35 yaşında sanılmadan...
yemek espirilerinin odak noktası olmadan...
YAŞAMAK İSTİYORUM
canım sıkma bu kadar canını nasıl geldilerse elbetgidecek bu kilolarr
kahvaltı
1 minik kaşarlı tost
ara
kuru erik
1 bardak süt
öğle
haşlanmış tavuk
ayran
akşam
haşlanmış sebze
1 baget
ayran
spor
45 dakika yürüyüş
eeee güzelmşş cnmmmkahvaltı
1 minik kaşarlı tost
ara
kuru erik
1 bardak süt
öğle
haşlanmış tavuk
ayran
akşam
haşlanmış sebze
1 baget
ayran
spor
45 dakika yürüyüş
canım yazdıklarını okuduğum kadarıyla çevrenin sana olumsuz etkisi var neden söylemiyorsun kırılıyorum lütfen dikkat edin diye .bende çocukken kiloluydum yaşıtlarıma göre hep dalga geçerlerdi ağlaya ağlaya eve gelirdim .birşey olunca hemen şişko diye yapıştırırlardı.hatta bir keresinde ilkokul öğretmenim herkesin içinde senin spor yapmadığın belli kızım demişti hala unutamam onu .herkes dalga geçiyordu bide öğretmen olarak oda yaptı yapacağını .eve geldim bir hafta ağladım bu olay yüzünden .seni çok iyi anlıyorum insanın içini acıtıyor bunlar bir ben bir allahım bilir yaşadaıklarımı çok zor günlerdi .sonra baktım olmayacak o çocuk halimle çikolata ,cps kek ,mayonez ,gibi şeyleri kestim ve kilolarım gitti boyum uzadı .bu hayata bir kere geliyorsun moralini bozmalarına izin verme bu ailende olsa buna hakları yok asla .nedense insanlar hep en sevdiklerini kırıyolar .dedğim gibi kilolarım gitti ama çocukluğumda gitti mutsuz bir çocuk oldum onlar yüzünden takıntılı oldum şimdi bile takıntılı biriyim düşün nasıl etkiledi beni .diyetine devam et bir iki gidecek o kilolar görüceksin benimde günlüğüm var burda 3-4 kilo fazlalığım var atmaya çalışıyorum sende yaparsın inan kendine sadece .
çok doğru valla..ee ozaman napcaz zayıf olmak için çabalıyacağız..
ve malesef ki hayatımız boyunca hep dikkat edeceğiz..
çünkü savsakladığımız anda hopp geri gelcek kilolalar(test edildi onaylandı)
malesef canım...
ve bunun doğruluğunu düşündükçe içimden bol salçalu makarna yapıp üzerine yarım kilo kaşar + mayonez koyup, bunu tabak tabak yeyip, ,üstüne dolaptaki bütün çikolataları ve pastaları yeyip uyumak geliyor...
malesef canım...
ve bunun doğruluğunu düşündükçe içimden bol salçalu makarna yapıp üzerine yarım kilo kaşar + mayonez koyup, bunu tabak tabak yeyip, ,üstüne dolaptaki bütün çikolataları ve pastaları yeyip uyumak geliyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?