- 28 Nisan 2010
- 1.148
- 491
- 323
- Konu Sahibi kaburgadolmasi
-
Yazdıklarınızı takip ediyorum. Bu kadar güzel, eğlenceli ve kilolu hanımların duygularına tercüman olabilen bir insan kilo vermeyi de başarır diye düşünüyorum (bkz: daha önceden de vermiş zaten :))
Kendinize en uygun beslenme şeklini belirleyip kendinizi sıkmadan uygulayacağınız menüler işnizi görecektir. Zayıflayınca iş bitmiyor, o yüzden hayatınız boyunca uygulayabileeceğiniz bir beslenme düzeni oturmak kilo almanızı da engelleyecektir. ("Hele bi zayıflayalım gerisi kolay" dediğinizi duyar gibiyim. AmA bu mantığı oturtunca kiloların da gideceği düşüncesindeyim.)
Sizinki gibi keyifli olmasa da arada benim günlüğe de beklerim. Kolaylıklar diliyorum :)
kahvaltı:
-sucuklu yumurta
-1 KEPEKLİ LİGT ETİMEK
-5 zeytin
-1 KK PEYNİR
ara:
-ÇAY
öğle:
-KAHVALTI GİBİ YAPTIM
5 ZYTN
1.5 K K PEYNİR
1 DOMATES
KEPEKLİ GALETA
ara:
-PORTAKAL VE ELMA
YORUMLARINIZI BEKLİYORUM
90 kilo olarak hiç diyet macerasına girmeden (yani o kadar şuursuz bir dobiştim ki 90 olana kadar yedim de yedim) ilk kez bu sitede bulduğum 5 günde 5 kilo diyetini uyguladım.İlk kez diyorum çünkü sürekli diyet yapan bünye bir süre sonra "hayvan terli, yemez" moduna giriyor, istersek günde 3 bardak su içelim sadece, banamısın demiyorO yüzden vücutta ödem,su, çikolata ve bilimum zararlı şeylerin olduğu başlangıçta bu diyeti uyguladım.Hiç aralıksız tam 22 gün yaptım.(özetle bir gün sırf patates yiyorsun, diğer gün sırf sebze, diğer gün sırf et, diğer gün sırf yoğurt ve 5.gün sırf meyve-yağ yok, tuz yok, kaçamak yok) 22 günde 10 kilo verdim.Sonra zannettim ki bu diyetle diğer 22 günde 10 kilo veririm Ben aç kaldıkça vücut durdu, neyse epey bir moral bozukluğu ve binbir türlü diyetle bir 2 ay geçirdim.Şükür artık 90 değilim hatta 80 de değilim, 70lere geldim.
İnşallah hedeflerimize çabucak ve sağlıkla ulaşırız (nedense bu iki şey yanyana pek iyi gitmiyor ama neyse)
ben ne zaman diyete başlasam bişey oluyo dicem ama inanmayın. her zaman kendim bir bahane buluyorum diyeti bozup aburcubura yüklenmek için
bu kez valla ben bişi yapmadım. haftaonu arkadaşta buluştuk 5 kişiydik. yedik içtik patlayana kadar. ve sonra töbe ettik diyete başlamaya karar verdik. bahsettiğim evrene pozitif mesaj gönderme meraklısı arkadaşa uyduk ve çarpıldık. zayıflıcaz zayıflıcaz dedik ertesi akşam hepimiz bulantı kusma ishalden yatağa düşmüşüz. tabi birbirimizden sonradan haber aldık. besin zehirlenmesi!!
arkadaşın biri 1,5 kilo vermiş diğerleri de baya bi gram vermişler. ben tartılmadım çarşamba tartılıcam. geçen haftaki günüm gelsin diye bekledim. evren bu kadar mı kısa zamanda döner insanlara ya...
benim diyet güme gitmedi elbet. dün hiçbişey yemedim
sabah birkaç lokma peynir ekmek yedim. çantama yumurta haşlayıp koymuştum ve de yağlı zeytinzeytinin yağları her yere akmış, bulantıdan yumurtamı da yemedim.
zayıflama çayımı a ağzıma süremedim. bugün içicem. öğlen zorla çorba içtim ama miğdem gurrrr ediyodu.
akşama azıcık kuru fasülye pilav yedim 2 tane de minik ekler yedim canım çekti
bugün okulda azıcık tost ve leblebi yedim bi de evde peynir ekmek salatalık yedim bu kadar
yaben ağlıcam artık ama yeme su tatlıları pılavları bı senınkımı can bızımkı ne yıyozmu dıyetteyız hedefımız var deyıp uzak duruyoz ne zaman 60 olcam ozaman yıyecm 1 değil ıkıtane yemıssın bıde pılav bence sen o dıyetı bırak ve catlayana kadar ye doy sonra basla yoksa bız senı vazgecıremıcez tatılı dusun kumsalda esının elını tutmussun plaj elbısen ustunde ama ıcınde cok guzel bı mayon var ve esının bakısları sen nasıl boyle zayıflayıp guzellestınmı desın yoksa senın rejım pek ıse yaramadı mayoda guze durmadı kapat su gobeğini mı desın
selam nasıl gidiyor bakalım??
hayat güzel gidiyor canım. seninki kadar iyi olmasa da zayıflama çalışmaları kafada devam ediyor.
ama bu 5 günlüüük.
aynı şeyi yemek için 5 gün maximum süre. nasıl sabrettin 22 gün. hem de kalıcı olmuş.
töbeler ossun ben bir gün boyunca meyve yiyemem, yoğurt yiyemem. sebze yerim et yerim ama o kadar.
bi ara dukan diyetine merak sardım kitabını aldım ama 1 gün başladım 2. günüm olmadı. tüm gün yağsız et yiyemedim.
gunaydın canım pilava ve yedığin tatlıya kızmıstım ama neyse bı karar vermıssın bugun baslayacakmıssın tartıl ve baslada da buyuk gun bugun oldun hadı bakalım koly gelsın sekerımkız yediğim 2 kaşık pilavı çok mu gördün?
dikkat edicem bacım hayırlısıynan yarın diyete başlıyorum. sabah tartılıcam
kız yediğim 2 kaşık pilavı çok mu gördün?
dikkat edicem bacım hayırlısıynan yarın diyete başlıyorum. sabah tartılıcam
Umarım hepimiz sağlıkla şu bela kilolardan kurtulur, "ay ne yersem yiyeyim, kilo almıyorum" diyen çiroz, sıska ve türleri asla anlaşılmayan hatunlardan oluruz
sevindim
benim de durdu kilo vermem sanki
kendi çapımda spora başladım bakalım
inşallah hızlandırabilirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?