Şişko'nun Diyet Günlüğü

kahvaltı:
-sucuklu yumurta
-1 KEPEKLİ LİGT ETİMEK
-5 zeytin
-1 KK PEYNİR

ara:
-ÇAY

öğle:
-KAHVALTI GİBİ YAPTIM
5 ZYTN
1.5 K K PEYNİR
1 DOMATES
KEPEKLİ GALETA

ara:
-PORTAKAL VE ELMA

YORUMLARINIZI BEKLİYORUM

Yazdıklarınızı takip ediyorum. Bu kadar güzel, eğlenceli ve kilolu hanımların duygularına tercüman olabilen bir insan kilo vermeyi de başarır diye düşünüyorum (bkz: daha önceden de vermiş zaten :))
Kendinize en uygun beslenme şeklini belirleyip kendinizi sıkmadan uygulayacağınız menüler işnizi görecektir. Zayıflayınca iş bitmiyor, o yüzden hayatınız boyunca uygulayabileeceğiniz bir beslenme düzeni oturmak kilo almanızı da engelleyecektir. ("Hele bi zayıflayalım gerisi kolay" dediğinizi duyar gibiyim. AmA bu mantığı oturtunca kiloların da gideceği düşüncesindeyim.)
Sizinki gibi keyifli olmasa da arada benim günlüğe de beklerim. Kolaylıklar diliyorum :)

çok teşekkür ederim canım. her zaman beklerim.

ben hayatta asla bir işi orta yollu yürütemedim. yani beslenme düzeni, derli toplu ev, ağır azem davranışlar, öğretmen hanım gibi dqavranmak, anne gibi davranmak,bilmem ne karısı gibi davranmak bana çok uzak kavramlar. o kadar dengesi bozuk bir insanım ki. aslında çok temiz kalpliyimdir hakkımda kötü düşünmeyin.
ben zayıflamayı sadece daha çok yeyip kilo almak için istiyorum adeta. beslenme düzenini asla oturtamadım. evrene pozitif mesaj gönder diyor bir arkadaşım belki haklı ama kafam hep pisliğe çalışıyor.

ben ne zaman diyete başlasam bişey oluyo dicem ama inanmayın. her zaman kendim bir bahane buluyorum diyeti bozup aburcubura yüklenmek için

bu kez valla ben bişi yapmadım. haftaonu arkadaşta buluştuk 5 kişiydik. yedik içtik patlayana kadar. ve sonra töbe ettik diyete başlamaya karar verdik. bahsettiğim evrene pozitif mesaj gönderme meraklısı arkadaşa uyduk ve çarpıldık. zayıflıcaz zayıflıcaz dedik ertesi akşam hepimiz bulantı kusma ishalden yatağa düşmüşüz. tabi birbirimizden sonradan haber aldık. besin zehirlenmesi!!

arkadaşın biri 1,5 kilo vermiş diğerleri de baya bi gram vermişler. ben tartılmadım çarşamba tartılıcam. geçen haftaki günüm gelsin diye bekledim. evren bu kadar mı kısa zamanda döner insanlara ya...

benim diyet güme gitmedi elbet. dün hiçbişey yemedim

sabah birkaç lokma peynir ekmek yedim. çantama yumurta haşlayıp koymuştum ve de yağlı zeytin zeytinin yağları her yere akmış, bulantıdan yumurtamı da yemedim.

zayıflama çayımı a ağzıma süremedim. bugün içicem. öğlen zorla çorba içtim ama miğdem gurrrr ediyodu.

akşama azıcık kuru fasülye pilav yedim 2 tane de minik ekler yedim canım çekti

bugün okulda azıcık tost ve leblebi yedim bi de evde peynir ekmek salatalık yedim bu kadar

akşam yemeği yememişin bebeğim. aslında bu yorum bana ait değil. normalde böyle derler. ama senin için rahat ettiyde bunları yiyerek, o zaman en doğru şekilde beslenmişsindir bana göre :13:

ama bu 5 günlüüük.
aynı şeyi yemek için 5 gün maximum süre. nasıl sabrettin 22 gün. hem de kalıcı olmuş.
töbeler ossun ben bir gün boyunca meyve yiyemem, yoğurt yiyemem. sebze yerim et yerim ama o kadar.
bi ara dukan diyetine merak sardım kitabını aldım ama 1 gün başladım 2. günüm olmadı. tüm gün yağsız et yiyemedim.

yaben ağlıcam artık ama yeme su tatlıları pılavları bı senınkımı can bızımkı ne yıyozmu dıyetteyız hedefımız var deyıp uzak duruyoz ne zaman 60 olcam ozaman yıyecm 1 değil ıkıtane yemıssın bıde pılav bence sen o dıyetı bırak ve catlayana kadar ye doy sonra basla yoksa bız senı vazgecıremıcez tatılı dusun kumsalda esının elını tutmussun plaj elbısen ustunde ama ıcınde cok guzel bı mayon var ve esının bakısları sen nasıl boyle zayıflayıp guzellestınmı desın yoksa senın rejım pek ıse yaramadı mayoda guze durmadı kapat su gobeğini mı desın

kız yediğim 2 kaşık pilavı çok mu gördün?
dikkat edicem bacım hayırlısıynan yarın diyete başlıyorum. sabah tartılıcam

ben her zaman uzun boyluydum. ilkokulda orta okulda lisede vs. bunda sabitiz. zaten bu benim herzaman tesellim oldu...

ilkokulda çok net hatırlıyorum (ki balık hafızalıyımdır) komşu teyze bana

- manken gibi kızsın maşallah. tek şu kalçaların geniş başka da bişeyciin yok

orta okuldayken kendimi çok çirkin bulurdum. bikeresinde saçımı küt kestirmiştim sınıftan bi oğlan ''saçın yakışmış, vahşi bi caziben olmuş'' demişti ve ben buna bütün hayatım boyunca sevindim. bu arada ailem her zaman

-kot giyme yakışmıyor, oranı buranı sıktırıyor. kumaş pantolon giy (yuh daha 12 yaşındayım)
sağolsunlar ağlayıp zırlamadan istediğim kıyafeti almazlardı. çünkü benimiçin herşeyin iyisini istediler...

lisedeyken durum değişmedi. kalçam yaşımla birlikte büyümeye devam etti.

üniversitede boyum aynıydı kilom 65 düşünüyorum da bir deribir kemiktim heralde. ama diyetisyene gittim. bana ''diyet yapmana gerek yok sadece günde 20 dakika bölgesel hareketler yap'' dedi.

sonra evlendim ve kilo problemim hiç bitmedi, bu günlere geldim

siz olsanız nasıl çıkarsınız bu psikolojiden?

not: anneme sordum ben bebekken zayıfmıydım diye. normaldin dedi. (demek ki ben hiç zayıf olmamışım, neyseki normal bir halim olmuş)

Normalde 5 gün bunu uygulayıp, 2 gün (haftasonu) istediğin her şeyi yiyip, sonra tekrar aynı döngüye başlıyorsun.Ama ben o kadar b.k boğaz birisiyim ki, eğer ara verirsem sapıtırım diye aralıksız 22 gün yaptım.Toplamda 5 gün sırf patates yemiş oldum ki hepsi yağsız, tuzsuz patatesti düşün, şimdi kızartmasına bile tahammülüm yok, o derece gına geldi patatesten
Kalıcı olmasının sebebi hala boğazımı tutuyor olmam ve de sporla desteklemem yoksa hiçbir diyet malesef (keşke olsa) kalıcı değil, dikkat edilmezse.
Sabır konusunda da ben sabretmek zorundaydım, çünkü 90 kiloluk bir dobiştim.Ben kabul etmesem de yaşımdan kilolar sebebiyle büyük gösteriyor, her istediğimi giyemiyor, sürekli siyahlara mahkum oluyor, göbeğim her ortamdan fırlayabiliyor ve ben günden güne mutsuz oluyordum.
22 gün hiç tuz kullanmadı ya da şeker kullanmadı diye kimse ölmez seni dobiş diyerek başladım.
Ağladım, sızladım, sinir, asabiyet, halsizlik..Neyse sonuçta 12 kilo kadar gitti.

Şimdilerde gene devam ediyorum.(başka bir diyet) Kendime süre verdim.2 ay sonra bu iş bitecek.
Yedikçe bu işkence aratacak, süre uzayacak çünkü.
Bu yüzden kesseler ağzıma diyet dışı bir şey sürmüyor, spor yapmazsa ölecek hastalığına tutulmuş gibi her gün spor yapıyorum.
Bu yağlar da demir değilse bunca şey sonunda eriyip gidecekler.
Ve ben asla tekrar bir dobiş ol-ma-ya-ca-ğım

Bu arada zehirlenme adına geçmiş olsun.

Umarım hepimiz sağlıkla şu bela kilolardan kurtulur, "ay ne yersem yiyeyim, kilo almıyorum" diyen çiroz, sıska ve türleri asla anlaşılmayan hatunlardan oluruz

kız yediğim 2 kaşık pilavı çok mu gördün?
dikkat edicem bacım hayırlısıynan yarın diyete başlıyorum. sabah tartılıcam
gunaydın canım pilava ve yedığin tatlıya kızmıstım ama neyse bı karar vermıssın bugun baslayacakmıssın tartıl ve baslada da buyuk gun bugun oldun hadı bakalım koly gelsın sekerım

merhaba..günlüğünü şöyle bir okudum..kendiyle barışık bi insansın belli..sana ufak bir tavsiyem var..aç kalarak yada yemeyerek kilo vermek olmuyo senin öyle bi düşüncen varmı bilmiyorum da..çünkü vücudu aç bırakıp birden yiyince vücut savunmaya geçiyomuş ve yediklerini doğrudan yağ olarak depoluyomuş..bende başkalarının yalancısıyım.. sadece tatlı ve hamurişlerinden uzak dur..kendine çok fazla yasak da koyma canının çok çektiği bişeyi haftasonu kendine ödül olarak ver tabi abartmamak şartıyla..onun dışında 2 yemek kaşığı pirinç pilavı 1 dilim ekmek yerine geçiyomuş..günde 3-4 dilim ekmek yemen gerektiğini düşünürsen ona göre pilavdanda yiyebilirsin..akşamları 8 den sonra bişey yememye özen gösteriyorum ben birde mümkün olduğunca hergün yeşil çay içmeye..bir de kışın çok mümkün olmasada bol su içmeye..malum bilinen başka bi şeyde spor yapmak şu uzunca bi süredir yapamadığım şey ..kolay gelsin sana umarım istediğin kiloya erişirsin uğrarım yine....

selam sevgili günlüğüm,
benim şişko, sevimli, sempatik, güleryüzlü,özgüveni yüksek günlüğüm...

suratımın rengini tahmin et?

hahahahahahahahaha

mor

evet tıpkı eski günlerdeki gibi...

yürüdüm ve koştum... ben zayıflıcam, nasıl biliyormusun, koşucam yine. benim sporum bu. koşu bandımdan özür diliyorum. onu alma amacım yürümekti. ama eşimi arayıp sordum adıüstünde koşubandı dedi. demek ki onun yapılış amacı bu.üzerinde koşan ben de olsam bu değişmeyecek anlaşılan. sonuçta daha 120 olmadım.

mutluyum, paylaşmak istedim seninle. aslında yine şişko maceralar yaşadım yokluğumda ama yazarım belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…