Şişko'nun Diyet Günlüğü

yani 1 haftada 3 kilo imkansız gibi birşey
belki geçen hafta tartıldığında yanlış olmuştur
ya da evet tartı bozuktur

olabilir canım,turşu sonuçda tuz oranı yüksek..
tuzda otomatik olarak ödem yapıyor...
ödemi atmak için çaylar var..
tadıda çok güzel...
elma,tarçın,karabiber ve limonla yapılıyor..
faydasını görürsünüz inşaallah..
böyle ani iniş ve çıkışlar moralinizi bozmasın sakın..

yok geçen hafta bi sorun yoktu. tam 1 hafta önce tartılmıştım. tartım çok dandik zaten. 6 kiloluk deterjanı 9 kilo gösterio. oğlumu olduğundan zayıf gösteriyo..

Digital ise pili bitiyordur...
Pil zayıfladığında benimki de aynısını yapıyor çünkü...
Analog ise ayarları bozulmuştur...
Ama kesin tartı bozuktur...
Çünkü ne yaparsan yap bir haftada 3 kilo birden alman mümkün değil...

Bu arada günlüğüne bayıldım...
Ben de başlamıştım günlük tutmaya ama moralim bozulunca vazgeçtim...
Şimdi seni takip ediyorum...

arkadaşlar nasıl ödem atacağım konusunda bir fikriolan var mı? ellerim akşamları inanılmaz şişiyor. bazen yüzüğümü parmağıma taktığımda eflatun bir renge dönüşüyor

ELMA ÇAYI -ÖDEM SÖKTÜRÜCÜ ÇAY
2 elma
1lımon
1tane kabuk tarcın
4-5 tane karabıber
4-5 tane karanfıl
3 litre su.

2 elmayı ve 1 limon iyice yıkayıp kabuk ve çekirdekleriyle birlikte 4'e bölün bir tencereye ekleyin.3 lt su ekleyin.karanfil ve kabuk tarçın ekleyin.elma ve limon ezilecek kadar olana dek haşlayın.1-2 dakika demlendikten sonra süzüyoruz..akşam yapıp sabah içime hazırdır.
günde 3 bardaktan fazla içilmemelidir.3 gün boyunca günde 3 bardak içilecek.
çayımızın içine koyduğumuz meyveleri kabuk ve çekirdekleriyle birlikte kullanmamızın sebebi ise bunların içinde sitrik asit olmasıdır.bu zayıflama ilaçlarının içindede bulunur.
Elma suyu metabolizmamızın hızlanmasına yardımcı olur ve özellikle kilo problemi yaşayan kişilerde idrarı arttırarak ödem atılmasına yardımcı olur.
Çok önemli uyarı: Tansiyon düşüklüğü ve reflü rahatsızlığı olanların kullanmaması öneriliyor.

canım yukarıdaki tarifi ben denedim...
tadı fena değil
yalnız tarçınları iyice kaynayınca at,baştan atarsan acımsı oluyor...
en güzel ödem atmanın yolu su içmekdir diye biliyorum...

canım çok teşekkürler kabuk tarçın bulur bulmaz aa evde vardı şimdi hatırladım. yarın yapıcam bunu kesinlikle. çok teşekkür ederim. sonuçları paylaşırım.

canım yukarıdaki tarifi ben denedim...
tadı fena değil
yalnız tarçınları iyice kaynayınca at,baştan atarsan acımsı oluyor...
en güzel ödem atmanın yolu su içmekdir diye biliyorum...

dikkate alıcam bunu. ben akşamları çok fazla su içiyorum. tuzlu veya turşu tarzı bişey yeyince sanırım içtiğim sular parmaklarımaü suratıma filan kaçıyo.

benimki pilli değil, analog (şu dandik olanlardan) moral veriyorsunuz kızlar teşekkür ederim...
keşke kiloverip herkese iham da verebilsem ama şaklabanlıktan öteye gidemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…