Şişko'nun Diyet Günlüğü

şişkonun hakkı yoktur
düşünmeden konuşmaya
güzel elbiselerle
makyaj yapıp dolaşmaya

ruhum gençtir deme hiç
o koca göbeğinle
spor mpor yapaman
3 aylık bebeğinle

makarna yer ağlarım
veremem kiloları
karaları bağlarım
eritemem yağları

zayıf kızlara bakıp
derin derin inlerim
saçıma da fön çekip
yüzüm güzeldir derim

yürüyüş bandı aldım
salonumu bekliyor
taksidi de bitmedi
kocam sinirleniyor

insülin direncine
git bi baktır dediler
gittim sordum doktora
dedi diyet yap geçer

yüzüğüm olmaz oldu
sol yüzük barnağıma
ayakkabım küçüldü
sığmıyor ayağıma

uyan bufalom uyan
alem spor yapıyor
sen daha popon büyüt
herkes bakıp gülüyor

yemek yemeden önceki halimle yedikten sonraki halim neden bu kadar farklı acaba?
yemek yemeden önce acı çekiyordum. zayıflamalıydım, bu kadar acıkılır mıydı hiç? gencecik ruhumun hapsedildiği bedene iğrenerek bakıyordum. arkadaşıma bile yalvarır gibi zayıflamak istediğimi haykırdım. tek tesellisi olan ''ama sen çok tatlısın'' sözünü söyledi çaresiz. ne diyebilirdiki. tabakta duran şeye baktıkça içim yanıyordu. tabağa baka baka şiir yazıyordum. şair olmuştum. aşık mıydım? neye? yemeğe mi? olamaz! zayıflığa mı? belliki bişeylere aşığım, bişeylerden dolayı da acı çekiyorum. yediklerime mi küsüyorum, hem yeyip hem hissettiğim duygulara mı?

yedikten sonra çöken yarı ağırlık, yarı huzur ve huzursuzluk kafamı iyice karıştırdı.

kan grubuma göre mi beslenmeliydim? hayatımda ilk kez şiddetle karşı olmama rağmen zayıflama hapı almaya karar verdim, her ne kadar bu kararlılık 5 dk bile sürmese de...çaresizce koşturur gibiyim. kafesinde koşturan hamster gibi. hani dönen bir alet var ya. hayvancağız hem koşuyor hem koşmuyor. ben de öyleyim işte, hem zayıflıyorum , hem kilo alıyorum, hem delicesine zayıflamak istiyorum hem de çılgınlar gibi yemek istiyorum.

Son düzenleme:

biliyorum aglanacak halimize guluyoruz ama kendimi tutamiyorum senin yazilarini okumak deasarj ediyor resmen gozumden yas geldi resmen cok tatli ve komik bir uslubun var

ayyy ne tatlisin sen yaaaa...

son dortluge bayildim resmen

bufalo memnun oldum ben de pehlivan eşim saolsun kendince sevimli bir lakap taktı bana... sonra, sonra nolcak diyetteim işte... kendimi paralıyodum tam ne diye yedim o kadar diye, kopardın beni valla

kilo vermişsin bak ne güzel. ben spora başlayamadım yaw. tatil modundayım hala

evet verdim çok şükür 3 ay olucak pis boğazım sayesinde anca 6 kilo verdim
millet 6 kiloyu bir ayda veriyor neyse bunada şükür spor yap okadar farkediyorki kilom gitmese bile baya inceldimm
hem bak taksitleri bitmemiş bir koşu bandıda varmış
bende yazın stepper aldım ilk zamanlar kullandım sonra askı yaptım eşimde başladı söylenmeye amacına uygun kullanmıyorsun bari satıyım diye
şimdi hergün yapmaya çalışıyorum

stepperden ben de aldıydım vaktiyle. balkonda çürümeye bırakmıştım. şimdi nerde bilmiyorum

canım ya 81 ile başladım ben, eşime kalırsa ideal kilom 45, benden bi ben kadar çıkarcak yani hayatımda h,ç o kiloyu görmedim o ayrı konu tabi, belki ilkokulda, o mu? 97 kilo anlaştık ikinciyi o doğurcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…