şişli hospitalium doğumhanesinin hijyenik olmadığını duydum.??? Doğru mu?

didemmm0606

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2008
9
0
86
İstanbul
Arkadaşlar birkaç kişiden Şişli Hospitalium'un doğumhanesinin hijyenik olmadığını duydum. 17 Haftalık hamileyim, doktorumdanda memnunum ama bu söylenti beni tedirgin etti. Orada doğum yapanların tecrübelerine ihtiyacım var. Eğer doğru ise yeni bir hastane arayışına girmem lazım. Yardım lütfen :(

Bende Şişli Hospitaliuma gidiyordum. Orada küvez olmadığını duydum sanırım bende vazgeçicem.Ama doğumhane için bişi duymadım. Sanırım oraya çokda giden yok. Bende yeni hastane arayışı içine girdim canım..

Yeni doğan ünitesi var diye biliyorum. O konuda sıkıntı yok. Birde çok fazla doktor değişiyormuş gelen fazla kalmıyormuş. Acaba bu özensizliğin nedeni fiyatlarının diğer hastanelere göre uygun olması olabilir mi bilmiyorum? Muayene ücreti 12 TL çünkü, bilmiyorum evime yakın fiyatları uygun doktorum iyi ama hijyen konusu içime kurt düşürdü :(

o hastaneyi sizlere tavsiye etmem bir şişlili olarak arkadaşlar , şişlide daha iyi hastaneler var, osmanoğluna gidin orası da fazla pahalı değil ama en azından güvenilir ve çok tecrübeliler.

o hastaneyi sizlere tavsiye etmem bir şişlili olarak arkadaşlar , şişlide daha iyi hastaneler var, osmanoğluna gidin orası da fazla pahalı değil ama en azından güvenilir ve çok tecrübeliler.

Sen nereye gidiyorsun? Ve fiyatlar hakkında bilgi verirmisin birde doktorun kim? Hospitalium hakkında aldığım duyumlardan sonra sanırım değiştirmek zorunda kalacağım?

Back
X