Şişli Med- hymenoplasti ameliyatı- lütfen acil yardım

lalale

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2012
9
0
36
İstanbul
Arkadaşlar öncelikle ben bu forumun yaklaşık bir yıllık üyesiyim, ama konu mahrem olduğu için, daha sonradan bir sıkıntı yaşamamak için yeni üyelik açarak sormak zorunda kaldım,

Şişli Med te hymenoplasti ameliyatı olan arkadaşlar, hangi doktora ameliyat yaptırdığını paylaşabilirler mi, özelden de yazabilirsiniz isterseniz,

şimdiden çok teşekkür ederim, herşey gönlünüzce olsun

kesinlikle katılıyorum arkadaşım sana..

lalale bişey sorcam şişlide filan cok pahalı değilmi bu işlemler bide ben kalıcı yöntemlerini cok sorunlu oldugunu duymustum.sürekli kanama oldugunu dikişler bazen tutmuyomuş. ya yapay kızlık zarı cıkmış onu kullan bence bende nasıl oldugunu bilmiyorum ama %100 kanama sözü veriyorlar...

cnm ben 1 sene önce şişli medde akın beye yaptırdım ama henüz evli olmadıgım için sonuç alamadım beklemedeyim

sana arkadaslık ıstegı gonderdım..lutfen kbl et.şişli med e gıdıp 1 2 haftaya kdr bende bu ıslemı yaptırıcam..kalıcı yaptırdın daraltma yaptırdınmı neler yasadın akın bey nasıl?ne kdr surdu ıyılesme donemın..nelerden kacındın.nasıl davranıyorlar kısaca yasadgıın herseyı anlatırmısın arkdasım lutfen..bu arada dıkıslerın tutmusmu? Kac yırtık vardı sende ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…