Şişli memorial da PGT yaptıranlar okurmusunuz lütfen

joubert

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2014
168
162
53
arkadaşlar ben şişli memorialda pgt düşünüyorum ancak buna başlamam için amerikadan gelecek bir sonucu bekliyorum.size sorum pgt süreci nasıl başlıyor.yani bu sonucu beklemeden bir öngörüşmeye gitmem gerekirmi yani ilaçfalan kullanıyormuyuz ne yapılıyor. benim 6 yaşında bir kızım var.kızım normal yollarla ve ilk denemede oldu.şu an 34 yaşındayım ....tecrübeli olanlar süreçle ilgili bilgi verirse sevinirim...

mrb agustosta yazmıssınız pgt yaptrdınızmı memorialda acaba

evet canım 2 kasımda transferim gerçekleşti.şimdi sabırsızlıkla sonucu bekliyorum

süper canım inşallah iyi haberler alırsın.bende memoriala karar vermek üzereyim araştırıyorum daha pgt tüp bebek.sonucun nezamn belli olucak canım
12 kasım test günüm o zamana kadar nasıl dayanıcam bilmiyorum hayırlısı artık.ama şunu söyleyim sonuç ne olursa olsun bir daha gidecek olsam yine memorial derim.sanada gönül rahatlığıyla tavsiye ederim pgt konusunda özellikle oldukça deneyimli ve profesyonel bir ekip..biz gitmeden evvel oranın genetikçisi cumhur Gökhan ekmekçi ilede görüşüp bilgi almıştık..tavsiye ederim şimdiden hakkınızda hayırlısı olsun

cok az kalmıs öğrenmene inşallah hayırlı bi haber veririsin bekliyorum haberini bide beni düşün en az 8 ay sonra gidebileceğim.her gün ağlıyorum bu genetik olayı beni mahvetti.cumhur beyle tlfndan konustum bende içime sindi tek tereddütüm nur hanım içinde cok iyi diyorlardı ve nur hanım ayrılmıs medical park a gecmıs .bziim için önemli olan pgt tabi öncelikle ama ekibin iyi olması çok önemli .pgt ve tüp bebbek nekadar oldu biliyorum herkeste farklıdır ama enaznıdan ortalama.ekstra bişeyler cıktımı söyledikleri gibimi oldu

canım
valla bizim olay çok masraflı oldu setup denen bir çalışma yapıldı başlamadan önce sırf onun için 7400 lira ödedik.daha sonra 1820 lira bir ön ödememiz oldu daha sonra da 5460 liramıydı sanırım o civarda bir rakam daha ödedik.ilaçlara da ayrıca 1300 lira falan verdik...bu set up bildiğim kadarıyla herkeste yapılmıyor..o yüzden sizin belki ona gerek yoktur.

setup in amaci ne bilgin varmi bizde translaksyon var 1 nolu kromozn 19 noluya yapisms benim.oyuzden dusuyormus bebeklerim.daha oncede setup ne diye sordum burda ama cvp alamadim.acaba bizde gerekli olurmu herseyi bilipte gitmek istiyorum sonucta hep maddiyata dayali.

canım benim 6 yaşında joubert sendromlu kızım var.onun genetik testinde bulunan mutasyona bakılsı set up ta anneden mi babadanmı geçmiş aynı mutasyon onu bulmaya çalıştılar.bence sen memorial ın genetikçisi cumhur beyle telefonda görüş ben öyle yapmıştım gitmeden önce neredeyse her aşamayla ilgili bilgi almıştık.sende öyle yap o daha doğru yönlendirecektir seni hakkında hayırlısı olsun

tesekkur ederim her sorumu yanitladigin icin .12sine az kaldi senin kadar bende merak edyorum.tum yuregimle dua ediyorum sana ve bizim gibilere allah yuzumuzu guldursun .guzel haberlerini bekliyorum

Slm joubert transferin hayirli olsun insallah olumlu sonuc alirsin sana bisiy sorucaktim genetik sorununuz nasil belli oldu benomde oglum var biliyosun 8 yasinda gelisim geriliği var sonra dusuklerim oldu en son dusuge genetik arastirilma yapildi bisiy cikmadi oglumu istediler kan aldilar onda genetik bisiy bakcaklarmis sonucu bekliyoruz simdi bilgo verirmisin biraz

kızlar banda yardımcı olun bende yeni başlıyorum memorialde 3 düşüğüm var hiç bir doktor bana burda tüplerimde enfeksiyon olduğu söylendi laporoskopi olucam yakın zamand sonra tüp bebek pgt nasıl bi yöntem yaşayanlar anlatırmmı benimde düşüklerim olduğu için şuanda nur hanım gitti düktorunuz kim

bende 2 kez dusuk yaptim genetik test sonucu translakosyon cikti ve pgt icin memoriali dusunuyorum 2015 mays gbi.dusuklerinin sebebi ne senin anlamadim

bende 2 kez dusuk yaptim genetik test sonucu translakosyon cikti ve pgt icin memoriali dusunuyorum 2015 mays gbi.dusuklerinin sebebi ne senin anlamadim
Merhaba.Benim de pgt sonucunda 1 adet saglikli embriyom bulundu.gen artta tedavi oldum.malesef bugün negatif sonucunu aldim.insallah bi dahakine Memorial da tedavi olmayi düşünüyorum. Mayıs gibi falan..Bizimle aynı durumda olan arkadaşlar burdan haberlessek.butun sureci kk okuyarak gecirdim zaten

merhaba
bende bahçecide pgt yaptirdimm
cok sukur hamileyimmmm
sormak istediğin birsey olursa sorabilirsin

Merhaba umutlugirl.hayirli olsun hamileligin.bende translokasyon var.2 kayiptan sonra ilk denememiz husran malesef...senin kacinci denemende pozitif oldu? Doktorun kimdi? Ne kadar odedin? Bana ilk onerilen yer Memorial di pgt de iyi diye.kafam karıştı

teşekkür ederim darisi isteyen herkese insallah
benimde 13.ve 14.kromozomlarda translokasyon var ilk denemem negatif sonra arastirilma yapildi ki kromozomlarimda sorun varmis bu yüzden pgt li yaptık
doktorum mustafa bahçeci ama cok göremedim yardimcisi Kubra hanim var o da iyi olmasa Mustafa bey yaninda tutmaz zaten ki bende sevdim kendisini
ikinci denememde ilk pgt li yaptık suukur tuttu devami gelir inşallah
9 tane embriyo gönderdik 2 tane saglikli cikti
tum kromozomlara bakildi ben cok memnun kaldim tavsiye ederim
iki yer diyorlar zaten bahçeci ve memorial secim senin :)

Çok teşekkür ederim cevabın için.Benim sadece belli kromozomlara bakılmıştı pgt işleminde.Tamamına bakılsaydı keşkeBen de hep bu iki merkezi duyuyorum.İkisiyle de görüşüp son kararımı vericem inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…