- 27 Ekim 2022
- 80
- 17
- 18
- 34
- Konu Sahibi esmaasamsun
Şişli Memorial hastanesinde tüp bebek tedavisine başlayacağım. İlaçları uygun fiyatlı ve kolay bulabileceğim ECZANE hangileri bilen var mıdır ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba şişli memorial dan memnun musunuz doktorunuz kim?bir de ilaçlar ve tedavi ücreti ne kadar tuttu yardımcı olabilir misiniz?çok kararsız kaldım erbil yağmuru önerdi doktorun ama burada çok fazla kötü yorum var.hastane ortamı klinikten daha iyi diye düşünüyorum.Cem Çelik düşünüyorum ya da.Şişli Memorial hastanesinde tüp bebek tedavisine başlayacağım. İlaçları uygun fiyatlı ve kolay bulabileceğim ECZANE hangileri bilen var mıdır ?
Rapordan kastım gonalf iğnesi için sadece ilaç raporuydu. Diğerlerini ücretli aldım.Rapor kabul ediyorlar mı ilaçlar için? Ben telefonda sordum SGK anlaşmamız yok dediler. İlaçlar icinde mi yok dedim. Evet dediler.
selamlar gonal f için nasıl bir rapor cikarttiniz da indirimli alabildinizÖncelikle yarı devlet olan bir hastaneden ilaçlar için rapor çıkara bilirseniz 4 de bir fiyatına ilaçları alabilirsiniz. Biz gonal f ilacını indirimli aldık rapor olduğu için diğer ilaçlarımızın raporu yoktu normal fiyattan aldık. Hastanenin tam karsiisnda Perpa eczanesi var oradan aldık ilaçları. 3 tane eczane var 3une de sorarsınız. Toplam 100 bin tutuyor extra şeyler isterlerse 150 ye kadar rahat çıkar. Hastaneye yakın devlet hastanesi var kimi kanları biz orada verdik ücret ödememek icin. Hastaneden memnunuz şuan için. Yumurtalar bugün toplandı.
Aleyküm selam. Gonal f için sanırım belli limit var hani raporlu almak için . Özel bir hastaneye gitmiştim ben . Orda bu ilaç için rapor çıkarılmıştı. Sistemi bilmiyorum tam olarak . Doktor sekreteri sistemden çıkarmişti raporu.selamlar gonal f için nasıl bir rapor cikarttiniz da indirimli alabildinizdetaylandırılabilir misiniz rica etsem
Kan vermek için yakın olan devlet hastanesinden randevu alıp mı gittiniz hep pekiÖncelikle yarı devlet olan bir hastaneden ilaçlar için rapor çıkara bilirseniz 4 de bir fiyatına ilaçları alabilirsiniz. Biz gonal f ilacını indirimli aldık rapor olduğu için diğer ilaçlarımızın raporu yoktu normal fiyattan aldık. Hastanenin tam karsiisnda Perpa eczanesi var oradan aldık ilaçları. 3 tane eczane var 3une de sorarsınız. Toplam 100 bin tutuyor extra şeyler isterlerse 150 ye kadar rahat çıkar. Hastaneye yakın devlet hastanesi var kimi kanları biz orada verdik ücret ödememek icin. Hastaneden memnunuz şuan için. Yumurtalar bugün toplandı.
Hayır şehir dışından geliyorduk biz. Direk hastaneye gidip doktordan rica ettik kayıt açtırdık . O şekilde olmuştu.Kan vermek için yakın olan devlet hastanesinden randevu alıp mı gittiniz hep peki
Okmeydanı hastanesi değil mi. Hangi hastane. Ve hangi bölüme gittiniz acabaHayır şehir dışından geliyorduk biz. Direk hastaneye gidip doktordan rica ettik kayıt açtırdık . O şekilde olmuştu.
Okmeydanı değil. Memorial a yakın yukarısında kalan bir devlet hastanesi ydi. Prof Cemil taşçı mı neydı sanki adı. Kadın doğum bölümüOkmeydanı hastanesi değil mi. Hangi hastane. Ve hangi bölüme gittiniz acaba
Teşekkür ederim bilgi için.Okmeydanı değil. Memorial a yakın yukarısında kalan bir devlet hastanesi ydi. Prof Cemil taşçı mı neydı sanki adı. Kadın doğum bölümü