Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezinde doktor tavsiyesi

Hangi doktordu tavsiye eder misiniz?

ben isim vermeyeyim. üç aşağı beş yukarı hepsi aynı zannedersem, çok standart bir uygulama geliştirmişler. Dedikleri doğruysa Semra Hanım bütün dosyaları takip ediyor. Bana bakan doktorlar arasında Gunseli Hanım en tecrubelisi gibi geldi. Ben yaşamadım ama merkezde gözlemlediğim psikolojik olarak hastası ihtiyacı olduğunda, yanıdna duruyor. Kendi başına da ilaç miktarı belirliyebiliyor herhalde. Zaten kim bakarsa baksın hep aynı kişi yumurta toplama islemini yapıyor. o gün hangisi nöbetçi ise o topluyor.

Hanımlar şişli memorialle görüştüm. Semra hanımı istemiştim. Görüşmeye o ve umut göktürk girdi. Sonraki takiplerimi o yapacakmış. Açıkçası kendisini bilmiyorum .doktor seçimi yapmamıştım.Başka doktor seçebilir miyim? Çünkü canımı müthiş yaktı vajinal ultrasonda. Vajinusmusum ama her hekimde bu kadar acımıyor. Bilemiyorum prob mu farketti.iki tip başlık oluyor çünkü bu cihazlarda.
Kendisinin doktorluğu hakkında da bilgim yok

Merhabalar insallah mesajımı gorursunuz .siz Beril Hanjmdan netıce alabıldınıniz mi ?

Merhabalar.İnşallah mesajımı görürsünüz .Siz Beril hnm dan netıce alabıldınız mi acaba ?

Merhabalar.İnşallah mesajımı görürsünüz .Beril hnmdan olumlu netice alabildiniz mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…