• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Günaydın arkadaşlar çatlatma iğnesini ayın 13 ünde vurdum dün ve bugün kasıklarımda batma var takvime göre de yumurtlama günleri tam olarak yarını gösteriyor bu batmalar normal mi ..

Evet ve sonunda bebeğimin kalbini gördük duyduk. Dünyanın en heyecan verici mucizesi. 6+6 olduk. C candu canım bendede aynı durum çıktı. Kanamalı bir bölge var dedi dikkat et kendini dışarı atabilir. Şimdilik her şey yolunda dedi doktor. Darısı bekleyen tüm arkadaşlara. Sağlık ve güzellikle. Rabbim yüzümüzü güldürsün
Allah saglicakla kucagina almak nasip etsin arkadasim.darisi burdaki herkese.icerdeki kanama alani kese buyudukce kuculuyor.rahim emiyor 've yokediyor kanamayi.Sen dinlen bol bol.pozitif ol.kendini asla yorma egilme 've agir kaldirma olur mu.

Allah saglicakla kucagina almak nasip etsin arkadasim.darisi burdaki herkese.icerdeki kanama alani kese buyudukce kuculuyor.rahim emiyor 've yokediyor kanamayi.Sen dinlen bol bol.pozitif ol.kendini asla yorma egilme 've agir kaldirma olur mu.
Canım ya bende de var rahimde kanama alanı doktor çok küçük dedi iğne verdi dinlen dedi ama ben çalışıyorum malesef pek mümkün olmuyor bir sorun olur mu sence?

Canım ya bende de var rahimde kanama alanı doktor çok küçük dedi iğne verdi dinlen dedi ama ben çalışıyorum malesef pek mümkün olmuyor bir sorun olur mu sence?[/QUOTE. Bu gibi durumlarda onlem amacli rapor verilebiliyor aslinda.cok kucuk oldugu icinmi kanama alani gerek gormedi acaba.isyerinde cok yoruldugunu soylesen belki oda verir.gebelik haftasi ilerledikce yani kese buyudukce kuculuyor cogunlukla..doktorun verdigi takviyeleri kullanip birazda kendine ozen gosterirsen bir sikinti olmaz evelAllah.
@sellida

Canım çok teşekkür ederim cvp için. Dikkat ediyorum aşırı halsizlik var. Dil kursuna gidiyorum onun dışında hep yatıyorum. Yemek bile basite kaçar oldum. Allah yardımcımız olsun. Cvp içimi rahatlattı. Senin maşallah yolun yarısını geçmişsin. Allah sağlıkla kucağına almayı göstersin inşallah

Rica ederim ne demek kucukte olsa icini rahatlattiysam.halsizlik olmasi normal canim.eger cok kusmalarin olursa bir tiroidlerine baktirmani tavsiye ederim.yemek konusunda basite kacma.ilk uc ay olusum donemi o yuzden iyi beslen lutfen.bende bu gunlere cok zor geldim inan.kayiplar,operasyonlar anlatsam kitap olur cinsinden.evlat icin ugrasan herkese cok dua ediyorum.butun kalbimle diliyorum isteyen herkesin kucagi dolsun evladiyla.iyi dileklerin icin bende tsk ederim.

Arkadaşlar merhaba, dün ilk iğnemi vurdum. 2. Kontrole kadar aynı dozu alacakmışım. Cuma kontrolüm. Bu ilaçlar kist yapabiliyor mu öyle yazan olmuş. Birde folik asit verdi. Ben zaten onu kan ilacı ile birlikte kullanıyordum ayrı almama gerek var mı dedim al dediler. Birde gonal f 3 kutu yazdılar. Zehra hanım 3 kutu fazla olabiliyor 2 kutu al biterse alırsın dedi almadım. Nasıl oluyor genel de bitiyor mu?

Arkadaşlar merhaba, dün ilk iğnemi vurdum. 2. Kontrole kadar aynı dozu alacakmışım. Cuma kontrolüm. Bu ilaçlar kist yapabiliyor mu öyle yazan olmuş. Birde folik asit verdi. Ben zaten onu kan ilacı ile birlikte kullanıyordum ayrı almama gerek var mı dedim al dediler. Birde gonal f 3 kutu yazdılar. Zehra hanım 3 kutu fazla olabiliyor 2 kutu al biterse alırsın dedi almadım. Nasıl oluyor genel de bitiyor mu?
Canım malesef kist yapıyor ilaçlar benim sağlı sollu kistlerim olmuş bi sürü sanırım onlar toplanamayan küçük kalan yumoşlar adet olamadığım için kiste dönüştü.

Merhaba hayırlı olsun inşallah bana da 3 kutu yazıldı 3 ü de bitti .. kist için bişey diyemicem bende olmadı çok şükür .. ilaç dozuna göre değişir bir dahaki muayenede yetmezse alırsın

mrb kızlar hastaneden aradılar bir tane sağlıklı embriyom varmış bir tanesi de ne sağlıklı ne de tam sağlıksız diyebiliriz dedi o nasıl oluyor anlamadım moralim bozuldu biraz ama inşallah sağlıklı gelen embriyo ile transferim başarılı olur ve sağlıkla kucağıma alırım. Bu şekilde ngs den bir embriyo sağlıklı bulunup transferde hamile kalan oldu mu arkadaşlar

Benim rahim filmim 3 yıllıktı yenisini istemediler onu aldılar .. rahim filmine baktı yenisine gerek yok tamam dedi siz yanınızda götürün gerekli olursa yönlendirme yapar
Benim 1 senelik rahim filmimi değerlendirdiler yenisini istemediler
Ama sperm tahlilinin yenisini mutlaka isterler diye düşünüyorum

Back
X