Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah çok yumurtan olur.38 yaş üstü be düşük yaşayanlar için
Amin cümlemizin En iyi bizler anlarız birbirimizi ,dışarıdaki insanlar bir yere kadar anlıyor ,yaşayanlar biliyorİnşallah çok yumurtan olur.
Emre beyin soyadı nedir canım ve memnun kaldın mı hastane ve kendisindenİnşallah çok yumurtan olur.
Evet memnun kaldım . 7 haftalık hamileyim. Niyazi emre turgut.Emre beyin soyadı nedir canım ve memnun kaldın mı hastane ve kendisinden
Canım pgt döllenen embriyolardan biyopsi yapıp genetik test yapıyorlar kromozomlarında bozukluk varmı yoksa transfer icin saglıklı mı diye.Hayırlı olsun tedaviniz pgt nedir ilk defa duydum
Allah sağlıkla kucağına versin Darısı isteyenlerin başınaEvet memnun kaldım . 7 haftalık hamileyim. Niyazi emre turgut.
Allah saglicakla kucagina almak nasip etsin arkadasim.darisi burdaki herkese.icerdeki kanama alani kese buyudukce kuculuyor.rahim emiyor 've yokediyor kanamayi.Sen dinlen bol bol.pozitif ol.kendini asla yorma egilme 've agir kaldirma olur mu.Evet ve sonunda bebeğimin kalbini gördük duyduk. Dünyanın en heyecan verici mucizesi. 6+6 olduk. C candu canım bendede aynı durum çıktı. Kanamalı bir bölge var dedi dikkat et kendini dışarı atabilir. Şimdilik her şey yolunda dedi doktor. Darısı bekleyen tüm arkadaşlara. Sağlık ve güzellikle. Rabbim yüzümüzü güldürsün
Canım ya bende de var rahimde kanama alanı doktor çok küçük dedi iğne verdi dinlen dedi ama ben çalışıyorum malesef pek mümkün olmuyor bir sorun olur mu sence?Allah saglicakla kucagina almak nasip etsin arkadasim.darisi burdaki herkese.icerdeki kanama alani kese buyudukce kuculuyor.rahim emiyor 've yokediyor kanamayi.Sen dinlen bol bol.pozitif ol.kendini asla yorma egilme 've agir kaldirma olur mu.
@sellidaCanım ya bende de var rahimde kanama alanı doktor çok küçük dedi iğne verdi dinlen dedi ama ben çalışıyorum malesef pek mümkün olmuyor bir sorun olur mu sence?[/QUOTE. Bu gibi durumlarda onlem amacli rapor verilebiliyor aslinda.cok kucuk oldugu icinmi kanama alani gerek gormedi acaba.isyerinde cok yoruldugunu soylesen belki oda verir.gebelik haftasi ilerledikce yani kese buyudukce kuculuyor cogunlukla..doktorun verdigi takviyeleri kullanip birazda kendine ozen gosterirsen bir sikinti olmaz evelAllah.
Sağol canım cevabın için çok yorucu değil işim oturuyorum genelde arada ayağa kalkıyorum onu da yavaş yavaş yapıyorum.@sellida
Ozaman Bir sorun yok.kendini kolladigin surece guzel guzel tamamlarsin insallah hamileligini.herkesin isi rast gitsin insallah.Sağol canım cevabın için çok yorucu değil işim oturuyorum genelde arada ayağa kalkıyorum onu da yavaş yavaş yapıyorum.
Canım çok teşekkür ederim cvp için. Dikkat ediyorum aşırı halsizlik var. Dil kursuna gidiyorum onun dışında hep yatıyorum. Yemek bile basite kaçar oldum. Allah yardımcımız olsun. Cvp içimi rahatlattı. Senin maşallah yolun yarısını geçmişsin. Allah sağlıkla kucağına almayı göstersin inşallahAllah saglicakla kucagina almak nasip etsin arkadasim.darisi burdaki herkese.icerdeki kanama alani kese buyudukce kuculuyor.rahim emiyor 've yokediyor kanamayi.Sen dinlen bol bol.pozitif ol.kendini asla yorma egilme 've agir kaldirma olur mu.
Canım malesef kist yapıyor ilaçlar benim sağlı sollu kistlerim olmuş bi sürü sanırım onlar toplanamayan küçük kalan yumoşlar adet olamadığım için kiste dönüştü.Arkadaşlar merhaba, dün ilk iğnemi vurdum. 2. Kontrole kadar aynı dozu alacakmışım. Cuma kontrolüm. Bu ilaçlar kist yapabiliyor mu öyle yazan olmuş. Birde folik asit verdi. Ben zaten onu kan ilacı ile birlikte kullanıyordum ayrı almama gerek var mı dedim al dediler. Birde gonal f 3 kutu yazdılar. Zehra hanım 3 kutu fazla olabiliyor 2 kutu al biterse alırsın dedi almadım. Nasıl oluyor genel de bitiyor mu?
Merhaba hayırlı olsun inşallah bana da 3 kutu yazıldı 3 ü de bitti .. kist için bişey diyemicem bende olmadı çok şükür .. ilaç dozuna göre değişir bir dahaki muayenede yetmezse alırsınArkadaşlar merhaba, dün ilk iğnemi vurdum. 2. Kontrole kadar aynı dozu alacakmışım. Cuma kontrolüm. Bu ilaçlar kist yapabiliyor mu öyle yazan olmuş. Birde folik asit verdi. Ben zaten onu kan ilacı ile birlikte kullanıyordum ayrı almama gerek var mı dedim al dediler. Birde gonal f 3 kutu yazdılar. Zehra hanım 3 kutu fazla olabiliyor 2 kutu al biterse alırsın dedi almadım. Nasıl oluyor genel de bitiyor mu?
Benim 1 senelik rahim filmimi değerlendirdiler yenisini istemedilerBenim rahim filmim 3 yıllıktı yenisini istemediler onu aldılar .. rahim filmine baktı yenisine gerek yok tamam dedi siz yanınızda götürün gerekli olursa yönlendirme yapar