Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

günaydın arkadaşım. hastanenin 1,5 km ilerisinde okmeydanı deniz eczanesi var .idil eczanesinden daha uyguna veriyor. ben yürüyordum yürümeyi çok sevdğim için çok uzak değil zaten. isterseniz ilk gün fiyat alıp karşılaştırın uygun olanı tercih edersiniz. ben ekimde tedavi oldum idil eczanesi gonal f 260 tl'den veriyordu okmeydanı deniz eczanesi 240 tl'den veriyordu. tabi 1 kutu kullanacak olsak 20 tl pek önemli değil ama bir çok kutu aldığımız için önemli bir değer haline geliyor. burada eczane ismi vermek yasak mı bilmiyorum yazdım ama dediğim gibi karşılaştırın fiyatları mutlaka.

Çok teşekkürler hepinize. 1 yıl önce çekilen rahim filmi ve spermiyogramı kabul ederler mi sizce. Bi oğlum var 3 yaşında. Yine tüp bebek. Sonrasında doğal hamileliğim var ama pıhtılaşma sorununu bilmiyorduk düştü. Eskiden fsh yüksekti şimdi o da yok. Durumum psikolojik bence. Ne yaparlar ne isterler bir fikrim yok. Allah yardımcımız olsun. 12 şubatta orada olacağım

Çok teşekkürler hepinize. 1 yıl önce çekilen rahim filmi ve spermiyogramı kabul ederler mi sizce. Bi oğlum var 3 yaşında. Yine tüp bebek. Sonrasında doğal hamileliğim var ama pıhtılaşma sorununu bilmiyorduk düştü. Eskiden fsh yüksekti şimdi o da yok. Durumum psikolojik bence. Ne yaparlar ne isterler bir fikrim yok. Allah yardımcımız olsun. 12 şubatta orada olacağım
Benim rahim filmim 3 yıllıktı yenisini istemediler onu aldılar .. rahim filmine baktı yenisine gerek yok tamam dedi siz yanınızda götürün gerekli olursa yönlendirme yapar

Amin inşallah Rabbim hepimize nasip etsin .

İmsi yöntemi tecrübeli bir biyolog tarafından yapılınca en etkili yöntem bence Morfoloji sıkıntısi olanlarda özellikle 0 olanlarda da dölleme kapasitesini arttırmak için calsiyum iyonofor un da kullanılması gerektiğini düşünüyorum açıkçası.
Benim tedavimde embriyolarla ilgili bir kağıt vermişlerdi. Orada ıcsı yazıyordu. Kalsiyum iyonofor ve imsi yi biz mi istiyoruz yoksa onlar kendileri mi karar veriyor. Bize hiç sormadılar siz özellikle istediniz mi acaba?

Benim tedavimde embriyolarla ilgili bir kağıt vermişlerdi. Orada ıcsı yazıyordu. Kalsiyum iyonofor ve imsi yi biz mi istiyoruz yoksa onlar kendileri mi karar veriyor. Bize hiç sormadılar siz özellikle istediniz mi acaba?
Merhaba onlar ne gerekli ise yapiyor tup bebek icsi demek zaten eger morfoloji ve dollenmede sikinti varsa kullaniyorlar. Mesala bizde ilk imsi bile yapilamaz denmisti host testi diye birsey var onla beraber icsi yapilmisti ... sonra ki denememde imsi kullanildi sen hic bu konulari dusunme embriyo bolumu o gun ne yapilmasi gerekiyorsa onu yapiyorlar ama genede icinizde kalmasin sorun sen kendine odaklan hayirlisi olsun.

Merhaba onlar ne gerekli ise yapiyor tup bebek icsi demek zaten eger morfoloji ve dollenmede sikinti varsa kullaniyorlar. Mesala bizde ilk imsi bile yapilamaz denmisti host testi diye birsey var onla beraber icsi yapilmisti ... sonra ki denememde imsi kullanildi sen hic bu konulari dusunme embriyo bolumu o gun ne yapilmasi gerekiyorsa onu yapiyorlar ama genede icinizde kalmasin sorun sen kendine odaklan hayirlisi olsun.
Teşekkür ederim canım

Düşugunuz rahim filminden önce olduysa istemezler benim 4.5-5 yıllık rahim filmimk degerlendirdiler ama yenisini istediler çünkü ondan sonra sezaryan dogumum var sezeryan kürtaj vs yapisikliga neden oldugu icin bu gibi operasyonlardan sonra yenilemekte fayda var. Spermiyogram icin ise ne kadar yeni olursa olsun kendi laboratuvarlarinda bir kez daha bakmak istiyorlar biz adette baslayacagiz ama esim henuz yaptiramadi on gorusmeye gittigimizde saati gecti dendi ilk gittigimizde verecek inşallah. Hakkinizda hayirlisi olsun

Icsı spermi 400 kat büyütebilirken, imsi 6000 8000 kata kadar büyütebiliyor. Icsi min gelişmiş diyelim.Morfoloji sıkıntılı ise DNA hasarı başarısız denemeler var ise imsi tercih ediliyor daha uğraştırıcı oluyor icsi ye göre. Böyle sorunlarınız varsa talep edebilirsiniz.

Durumunuza göre karar veriyorlar .

Şimdi Müge Anlı da gördüm Zahide Yetiş tüp bebek tedavisi Bülent Traş ile bebeğine kavuşmuş :)) Allahım bize de nasip eder inşallah :dua:
ewt cnm bende biliyorum dün gazeteye çıkmıştı zaten çok istiyordu 3 senelık evlıydı... hatta bir programda şimdi ki aklım olsaydı yumurtalarımı dondururdum demişti... Kariyerin hersey olmadığını, bazı şeyler için geç kalınmaması gerektiğini, falan söylüyordu... Bize de nasip olucak inş :))

Kizlar bugun doktora gittim keseyi gordum ama doktor rahimde kanama alani var dedi. Igne verdi. Kalp atislarini duyamadim. Memorialde dun 2 hafta sonrasi icin doktora git demisti bana. Simdi ben arayip bilgilendirayim mi sizce?

Kizlar bugun doktora gittim keseyi gordum ama doktor rahimde kanama alani var dedi. Igne verdi. Kalp atislarini duyamadim. Memorialde dun 2 hafta sonrasi icin doktora git demisti bana. Simdi ben arayip bilgilendirayim mi sizce?
Tebrik ederim gözün aydın. Kalp atışı için henüz erken. Kanama alanı da görünüyorsa yat uzan dinlen kendini yoracak şeylerden sakın. Hastane hem keseyi hem kalp atışını birlikte görmek için 7.hafta çağırıyor. Şu an için sıkıntı edeceğin bişey yok diye düşünüyorum. Dün de aradığında can sıkıcı bir görüşme yaptığını yazmıştın hemşire ile. Ona da dayanarak tekrar aramana gerek yok diye düşünüyorum. Kalp atışını da gördükten sonra arayıp haber verebilirsin.
Allah yavrunu sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. Darısı buradaki herkesin de başına.

Tebrik ederim gözün aydın. Kalp atışı için henüz erken. Kanama alanı da görünüyorsa yat uzan dinlen kendini yoracak şeylerden sakın. Hastane hem keseyi hem kalp atışını birlikte görmek için 7.hafta çağırıyor. Şu an için sıkıntı edeceğin bişey yok diye düşünüyorum. Dün de aradığında can sıkıcı bir görüşme yaptığını yazmıştın hemşire ile. Ona da dayanarak tekrar aramana gerek yok diye düşünüyorum. Kalp atışını da gördükten sonra arayıp haber verebilirsin.
Allah yavrunu sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. Darısı buradaki herkesin de başına.
Haklisin canim zaten hemsireler konusurken cok isteksiz konusuyor korktum ya bebege bi sey olacak diye birde tup bebekten hediye bir suru kistim olmus

Haklisin canim zaten hemsireler konusurken cok isteksiz konusuyor korktum ya bebege bi sey olacak diye birde tup bebekten hediye bir suru kistim olmus
Bundan sonrası için güveneceğin devam edeceğin bir doktor seçtiysen onun tavsiyelerine göre hareket edebilirsin. Memorial 7.hafta kese kalp.atışı kontrolü yapıyor ve belli tahliller istiyor 15 gün kontrol süresi olunca da 8.9. Hafta da kontrolden sonra devamında zaten sana kendine iyi bir doktor bul diyor.
Kist benim de ilk opudan sonra olmuştu. İnşallah sıkıntı vermez. Demekki kist hamileliğe engel değilmiş bu yazdığından bunu da anlamış olduk. Kanaman veya lekelenme yok değil m yanlış anlamadım muayenede görüldü sadece. İyi ki gitmişsin erken kontrole ki erken tedbir alınmış.

Bundan sonrası için güveneceğin devam edeceğin bir doktor seçtiysen onun tavsiyelerine göre hareket edebilirsin. Memorial 7.hafta kese kalp.atışı kontrolü yapıyor ve belli tahliller istiyor 15 gün kontrol süresi olunca da 8.9. Hafta da kontrolden sonra devamında zaten sana kendine iyi bir doktor bul diyor.
Kist benim de ilk opudan sonra olmuştu. İnşallah sıkıntı vermez. Demekki kist hamileliğe engel değilmiş bu yazdığından bunu da anlamış olduk. Kanaman veya lekelenme yok değil m yanlış anlamadım muayenede görüldü sadece. İyi ki gitmişsin erken kontrole ki erken tedbir alınmış.
Yok canim herhangi bi kanama lekelenme yok sadece bazen o da 4 5 gunde bir jel geri gelirken kahve renkli olarak geri geliyor. Evet karindan muayene esnasinda gordu kistleri sagli sollu olmus hemde ...

Kızlar perşembe günü semrs hocayla görüşmem var umarım düşük için tatmin edicek bi açıklama yapar

Evet ve sonunda bebeğimin kalbini gördük duyduk. Dünyanın en heyecan verici mucizesi. 6+6 olduk. C candu canım bendede aynı durum çıktı. Kanamalı bir bölge var dedi dikkat et kendini dışarı atabilir. Şimdilik her şey yolunda dedi doktor. Darısı bekleyen tüm arkadaşlara. Sağlık ve güzellikle. Rabbim yüzümüzü güldürsün

Evet ve sonunda bebeğimin kalbini gördük duyduk. Dünyanın en heyecan verici mucizesi. 6+6 olduk. C candu canım bendede aynı durum çıktı. Kanamalı bir bölge var dedi dikkat et kendini dışarı atabilir. Şimdilik her şey yolunda dedi doktor. Darısı bekleyen tüm arkadaşlara. Sağlık ve güzellikle. Rabbim yüzümüzü güldürsün
Hayırlı olsun niobecim çok çok sevindim. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Darısı başımıza

Back
X