• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

mrb kızlar hastaneden aradılar bir tane sağlıklı embriyom varmış bir tanesi de ne sağlıklı ne de tam sağlıksız diyebiliriz dedi o nasıl oluyor anlamadım moralim bozuldu biraz ama inşallah sağlıklı gelen embriyo ile transferim başarılı olur ve sağlıkla kucağıma alırım. Bu şekilde ngs den bir embriyo sağlıklı bulunup transferde hamile kalan oldu mu arkadaşlar
Bize pgt yaptırdılar size neden ngs yaptılar?

mrb kızlar hastaneden aradılar bir tane sağlıklı embriyom varmış bir tanesi de ne sağlıklı ne de tam sağlıksız diyebiliriz dedi o nasıl oluyor anlamadım moralim bozuldu biraz ama inşallah sağlıklı gelen embriyo ile transferim başarılı olur ve sağlıkla kucağıma alırım. Bu şekilde ngs den bir embriyo sağlıklı bulunup transferde hamile kalan oldu mu arkadaşlar
Kaç tane embriyo yollamıştın canım .. o bi tane ile hamile kalan anne olan çok var Allahım sana da o bi tane yi sağlıkla nasip etsin

Arkadaşlar merhaba memorial de Dr Öner’iniz lütfen ve tedavi ilaçlarla 9000i geçiyor sanırım?bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim teşşekürler
2500 tedaviye başlarkan 5000 yumurta toplama
1500-2000 ilaçlar
Dondurma için ayrı dolar olarak
Pgt içinde ayrı embiryo için

Pgt ve dondurma yapılırsa sanırım 15000 civarı olcak gibi hesapladım ama ameliyat olursa laroskopi 8 binden başlıyormuş

Ben varim tek embriyoyla hamileyim Canim.insallah seninde guzel haberlerini alicaz.

Öyle mi cnm Allah bağışlasın inşallah sağlıcakla kucağına alırsın bana umut oldun amin inşallah[/QUOTE. Teknolojinin elverdigi olcude bircok asamadan basariyla gecmis saglikli Bir embriyon var.Allah in izniyledee evladin olacak insallah.bu arada ngs en son cikan tarama yontemi bildigim kadariyla.butun kromozomlara bakiliyor.pgt daha sinirli sayida bakilandi.gerisi Allahin takdiri.tedavini benimse canim.Sen de ellerinden Geleni yaptin.rahat ol.hersey guzel olsun.
@adasu_deniz

5tane yollamıştık cnm 4ü 5.gün 1i 6.gün embriyosuydu amin cnm inşallah
Çok şükür ki bi tane de olsa sağlıklı olan var .. bende 6 tane yollamıştım 3 ünde kromozom bozukluğu çıktı 3 ü sağlıklı geldi bu cuma transferim var Allah nasip ederse umutsuzluk etmeyelim bazen bende karamsarlığa kapılıyorum ama kötü düşünüp kötüyü çağırmak istemiyorum pozitif olmamız lazım

Çok şükür ki bi tane de olsa sağlıklı olan var .. bende 6 tane yollamıştım 3 ünde kromozom bozukluğu çıktı 3 ü sağlıklı geldi bu cuma transferim var Allah nasip ederse umutsuzluk etmeyelim bazen bende karamsarlığa kapılıyorum ama kötü düşünüp kötüyü çağırmak istemiyorum pozitif olmamız lazım
Canim ya ilk buraya yazdigin gunleri hatirladim.igneleri falan soruyordun.masallah simdi transfer bekliyorsun.hayirli haberlerini alalim insallah.birgun sisli memorial anneleri diye sayfa acip konusmak nasip olsun hepimize.

Canim ya ilk buraya yazdigin gunleri hatirladim.igneleri falan soruyordun.masallah simdi transfer bekliyorsun.hayirli haberlerini alalim insallah.birgun sisli memorial anneleri diye sayfa acip konusmak nasip olsun hepimize.
Amiiinn inşallah canım sağol Allah razı olsun .. o iğneleri nasıl vurdum nasıl :)) sonu güzel olur inşallah

Evet cnm Allaha şükür bir sağlıklı embriyom var hiç olmayabilirdi de benim böbrek rahatsızlığım var cnm nefrologdan özel izin alarak tedaviye başladım hormon iğneleri ve antibiyotikler vs böbreklerime zarar veriyor ağrı kesici bile içmemem gerekiyor o yüzden moralim bozuldu tekrar bir tedaviyi böbreklerim kaldırmayabilir inşallah tek embriyom evlat olur bana tşk ederim

Back
X