• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

cnm transfer esnasında hiç kimse muane olmadı sadece mesane kontrolü yapıyorlar o kadar... zaten son kontrolde herşey detaylıca incelenip muane kısmını kapatıyorlar senin durumun biraz talihsiz olmuş ama bence tutunmayı etkileyecek bir durum değil di... ilk transferde hersey normal de olsa tutma olasılıgı %50.... benım de ilk denemem negatif oldu ama bu ikinci deneme de umutluyum inş... sende üzülme artık , kendini toparla, ikinci deneme için enerji topla ...
Canım seni etiketlemistim ama cevap vermedin.tedaviye başladın mi :)

Hanımlar merhaba. Şehir dışından geleceğim diyince eski dosyamı incelemişler, istedikleri tahlilleri söylediler. Fsh problemim olduğu için adetin 1.günü yaptır mail at, onaylarsak gel dediler. Yüksekse ilaç başlayacaklarmış düşürmek için.Tedaviye 1 sonraki adette gitmeyi planlıyordum ama tedirgin okdum. Bugün ( adetin 2.günü) yapılan fsh 16,83, amh 2,03. Mail atıcam bakalım ne diyecekler. Var mı değerleri benim gibi olan. Tedavi için fsh sınırı kaç acaba :(
(Ben alıntı yapmayı da bilmiyorum forumda)

Hanımlar merhaba. Şehir dışından geleceğim diyince eski dosyamı incelemişler, istedikleri tahlilleri söylediler. Fsh problemim olduğu için adetin 1.günü yaptır mail at, onaylarsak gel dediler. Yüksekse ilaç başlayacaklarmış düşürmek için.Tedaviye 1 sonraki adette gitmeyi planlıyordum ama tedirgin okdum. Bugün ( adetin 2.günü) yapılan fsh 16,83, amh 2,03. Mail atıcam bakalım ne diyecekler. Var mı değerleri benim gibi olan. Tedavi için fsh sınırı kaç acaba :KK43:
Fsh için yorum yapamıyorum ama amh gayet ii cnm

Hanımlar merhaba. Şehir dışından geleceğim diyince eski dosyamı incelemişler, istedikleri tahlilleri söylediler. Fsh problemim olduğu için adetin 1.günü yaptır mail at, onaylarsak gel dediler. Yüksekse ilaç başlayacaklarmış düşürmek için.Tedaviye 1 sonraki adette gitmeyi planlıyordum ama tedirgin okdum. Bugün ( adetin 2.günü) yapılan fsh 16,83, amh 2,03. Mail atıcam bakalım ne diyecekler. Var mı değerleri benim gibi olan. Tedavi için fsh sınırı kaç acaba :KK43:
Fsh 20 üzerinde olursa tedaviye başlamıyor ilaç veriliyor 1 sonraki ay düşük olursa tedavi başlanıyor.Muhtemelen size başlanır ama yine de doktorunuza sorarsiniz tabi.2 ay evvel benim 22 çıkmıştı Cyclo progynova kullandım geçen ay 9.8 bu ay 9.2 çıktı .

Fsh 20 üzerinde olursa tedaviye başlamıyor ilaç veriliyor 1 sonraki ay düşük olursa tedavi başlanıyor.Muhtemelen size başlanır ama yine de doktorunuza sorarsiniz tabi.2 ay evvel benim 22 çıkmıştı Cyclo progynova kullandım geçen ay 9.8 bu ay 9.2 çıktı .

İçimi rahatlattın çok teşekkür ederim. Uzaktan gidecek olunca daha da bir sıkıntı oluyor her şey.
Çalışanlar için tedavi sürecinde rapor veriyorlar mı acaba?
Hem stresli hem heyecanlıyım.
Allah hepimizin gönlüne göre versin.

Kızlar vallahi dert ortağım oldunuz tedavi sürecinde ne öğrensem eşimle paylaşmadan sizlerle paylasıyorum :KK66: Neolur dualarınızı eksik etmeyin 29 aralıkta 12 embriyo pgtye onay vermistim Allaha şükür bugün aradım 7 adet saglıklı transfere uygun bulunmus. Ama galiba bu ayki regl ile histeroskopi bir sonraki adetle transfer yaparlar degilmi? Galiba benim transfer Marta mı denk gelecek?

Benimde cuma opu olacak ve pgt yapilacak 12 embriyo icin ne kadar pgt ucreti tuttu hazirlikli olmak lazim :KK57:

Merhaba kızlar icimde buyuk bir korku var pgt giden embriyolarim hakkinda benim pgtye giden 1 embriyom gelisimi geriden gelen 6.gun embriyosu ve her yerde arastiriyorum hic saglikli gelen okumadim bir yerde de bi embriyolog 6.embriyosu zaten geriden gelen kötü emriyo biz pgt yapmiyoruz demiş ben onu da okuyunca çok kotu oldum inanin basim catliyor tansiyonum yukseldi lutfen sizden dua bekliyorum 1 tane bari saglikli gelsin simdiden Allah razi olsun
Dualarım seninle canım lütfen sadece olumlu düsünerek bekle insallah güzel haberler alırsın

Back
X