• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ayy çok heyecanlı canım ne güzel bebeğine kavuşacaksın tabi bebeğinde annesine kavuşacak transferini gönül hanım mı yapacak şimdiden hayırlı olsun inşallah bebeğin sımsıkı tutunur
Sağol canım amin inşallah Allah razı olsun .. transferimi Gönül hanım yapacak ben nedense durgunlaştım kendi kendimi güldürmeye çalışıyorum :)) somurttum kaldım ya mutlu olmam lazım ama nedense bi tuhafım sanırım yine duygu karmaşası

[QUOTE="adasu_deniz, post: [/QUOTE] sanmıyorum inşâAllah iyidir kötü olsa söylerler herhalde

Geçmiş olsun arkadaşım. Bende tüpümü aldıracağım laparoskopi dediler ama açıkta olabilir dediler. Henüz doktorla bende görüşmedim. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Farketmez aynı işlem olacak sonuçta 2-3 güne toparlarsın dedi doktorum açık ameliyatta da kapalı olursa daha çabuk tabi

Kızlar peki gonal f yi anadolu yakasında alacağım uygun eczane biliyor musunuz? Şuan elimde yedek yok, okmeydanı deni eczanesinden aldım Oraya da gidemeyeceğim. Paylaşırsanız sevinirim.

Sağol canım amin inşallah Allah razı olsun .. transferimi Gönül hanım yapacak ben nedense durgunlaştım kendi kendimi güldürmeye çalışıyorum :)) somurttum kaldım ya mutlu olmam lazım ama nedense bi tuhafım sanırım yine duygu karmaşası
beklediğin an geldiği için birden ne yapacağını şaşırmışsındır cnm bende senin gibiyim elli çeşit duygu karmaşasına giriyorum sen hep pozitif düşün stere girme derin nefes al dualar et kendini rahatlatmaya çalış hamile olduğunu bebeğinin seninle sağlıklı olduğunu düşün Allah yardımcın olsun cnm

Kızlar peki gonal f yi anadolu yakasında alacağım uygun eczane biliyor musunuz? Şuan elimde yedek yok, okmeydanı deni eczanesinden aldım Oraya da gidemeyeceğim. Paylaşırsanız sevinirim.
merhaba, bende anadolu yakasındaydım tedavi sürecinde çengelköyde. ancak hiçbir eczaneden bulamadım sorudğumda depodan getirebileceklerini söylediler. fiyatlarıda etikette yazan 350 tl'ydi sanırım. indirim kesinlikle yapmıyorlardı.

Arkadaşlar merhaba şimdi hemşire bana buraya sıkışık gelin dedi ben şimdiden sıkışık gidersem 5.30 da transfer olacak ondan sonra da hemen tuvalete gidemicem siz nasıl yaptınız tecrübenizi paylaşır mısınız lütfen .. 15.30 da hastanede olacağım inşallah

Canım ya çokta sıkışık gitme bence ben çok sıkıntısını yaşadım. 1 gibi ordaydım başladım su içmeye. Sonra 5 e anca transfer oldu zaten ve acayip kasık ağrım oldu hareket edemiyordum nerdeyse. Bana mesanemi boşalttırdılar. Eğer erken gideceksen skışık gitme. Orda zaten içmeye başlıyosun...

Canım ya çokta sıkışık gitme bence ben çok sıkıntısını yaşadım. 1 gibi ordaydım başladım su içmeye. Sonra 5 e anca transfer oldu zaten ve acayip kasık ağrım oldu hareket edemiyordum nerdeyse. Bana mesanemi boşalttırdılar. Eğer erken gideceksen skışık gitme. Orda zaten içmeye başlıyosun...
Tamam canım çok sağol o zaman bende orda içerim zaten çok su tüketiyorum iyice sıkıştırmayım kendimi

Arkadaşlar merhaba şimdi hemşire bana buraya sıkışık gelin dedi ben şimdiden sıkışık gidersem 5.30 da transfer olacak ondan sonra da hemen tuvalete gidemicem siz nasıl yaptınız tecrübenizi paylaşır mısınız lütfen .. 15.30 da hastanede olacağım inşallah
Cnm orda içeceğin su yeterli bn aşırı sıkışkndgldm ve ztn fazla deyp idrarı boşalttryolar ordayken tamamen işe 1saat su iç dediler baskı hiissedene kdr snra tekrar iki bardak boşalt dediler kadma kendni inşallah allahm yardmcn olsn güzel günler gör

Cnm orda içeceğin su yeterli bn aşırı sıkışkndgldm ve ztn fazla deyp idrarı boşalttryolar ordayken tamamen işe 1saat su iç dediler baskı hiissedene kdr snra tekrar iki bardak boşalt dediler kadma kendni inşallah allahm yardmcn olsn güzel günler gör
Amin inşallah canım sağolasın

Hayirli olsun insallah hersey yolunda gitsin .dusunsene aksaminda hamile oluyorsun bugunun.evladin seninle sende tutunmasina yardimci ol annesi
pozitif dusunceyle.sev karnini ,simdiden konus onunla. B Bir mucize

Hayirli olsun insallah hersey yolunda gitsin .dusunsene aksaminda hamile oluyorsun bugunun.evladin seninle sende tutunmasina yardimci ol annesi
pozitif dusunceyle.sev karnini ,simdiden konus onunla. B Bir mucize
Ay canım msjın içimi titretti valla çok duygulandım sağolasın .. inşallah bana sımsıkı tutunur akşamdan beri konuşuyorum yarın seni almaya geleceğim bizi bırakma dedim :dua:

Arkadaşlar pgtden sonra sizleri takip doktorunuz arayıp saglıklı gelenlerin kalitesini söyledimi? Ben pazartesi kendim aradım sonuclar cıkmı sayısını ögrendim ama sonrasında beni doktorum arayıp hic bilgi vermedi. Zaten sevinc hanım da ayrıldı unutuldummu acaba? Sabah aradım dosyayı ileteceklerini söylediler hala arayan yok :(

Arkadaşlar pgtden sonra sizleri takip doktorunuz arayıp saglıklı gelenlerin kalitesini söyledimi? Ben pazartesi kendim aradım sonuclar cıkmı sayısını ögrendim ama sonrasında beni doktorum arayıp hic bilgi vermedi. Zaten sevinc hanım da ayrıldı unutuldummu acaba? Sabah aradım dosyayı ileteceklerini söylediler hala arayan yok :KK43:

Pgt den değil ama 3 gündür ben de iletişim sorunu yaşıyorum. Mail atıyorum dönücez diyorlar dönen yok, dr arayacak diyorlar arayan yok, öğlede gönül hanım ilaç ismini mail atıcaz dedi o da yok. Yarım saat önce yine ben aradım hemen bakıyorum dosya kimde dediler hala ne arayan var ne soran. Daha başlamadan rahatsız oldum bu tavırlarından.

Arkadaşlar pgtden sonra sizleri takip doktorunuz arayıp saglıklı gelenlerin kalitesini söyledimi? Ben pazartesi kendim aradım sonuclar cıkmı sayısını ögrendim ama sonrasında beni doktorum arayıp hic bilgi vermedi. Zaten sevinc hanım da ayrıldı unutuldummu acaba? Sabah aradım dosyayı ileteceklerini söylediler hala arayan yok :KK43:
Cnm beni dün fulya hanım aradı benimde takip drum sevinç hnmdı ama ilk muayenemde fulya hnm vardı bana adetin 1.günü arayıp randevu alabilirsin dedi embriyo kalitesinin detayını söylemedi kaliteli embriyon transfer edilir dedi mozak embriyonun transferini önermiyoruz dedi

İnşallah canım hepinizden Allah razı olsun sağolun :KK200:
Ben transfer saatine kadar 1,5 litre su içtim defalarca tuvalete gittim transfer için odaya geçtim sıkışıktım iki bardak boşalttırdılar bir bardak su daha içtim. Transfer den sonra yarım saat uzandım tuvalete gittiğimde çok yavaş bir şekilde boşalttım idrar torbamı. Allah yardımcın olsun inşallah bebeğin sıkıca tutunur sana hayırlı olsun transferin.

Back
X