Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Tes
eTesekkur ederim hemen cvp yazmissinz bu grup dha bi kenetlenmis cok hosuma gitti hende en erken nezman randevu verirse alip gidecem artik aslnda benim yumurtam gayet iyi buyuyo catliyo esimn spermide cok iyi degil ama deger hani alt sinirlarda ama nornal olur diyolar ama gel gor 1 yil oldu yok ne kimyasal ne bisy tik yok ki yumurta takipleri preesed jel heo bunlara dikkat etmeme ramen..

hakkında hayırlısı olsun canımmm ama git dene şansını diğer türlü olmadıkça stres yapıosun zatennn

Sizler bana umut olursunz insallah hepinizin hamis haberini aldikca.. ben yazi beklicm mecbur tatilde yapmak icin oteki turlu isten izin almam gerekecek ki bunu istemiyorum

Fshim n9rmaldi ama e2 degerim 3 ay takip ettik en dusugunde 3.gun degerim 150lerdeydi tedavide bu sknti olur diye korkuyorum bide ohss mi.ne varmis en cok ondan korkuyorum

anladım cnm, memorial tedaviye başlarken e2 çok yüksekse veya fsh çok yüksekse tedaviye hemen almıyor.. çoğu hastane bu iki değere bakmadan tedaviye başlıyor ama memorial ilk iş bu iki değere bakıyor.. önden gidip görüşmende herşeyini göstermende fayda var..

Peki Cok tesekkurler aslnda randevu alabilirsm bu ctesi gidicm eski tahlillerimi gosteririm belki yeniden isterler ama bunlar hep ektra ucret dimi tup bebek tedavisi disinda ucretlendiriluyor degil mi

Peki Cok tesekkurler aslnda randevu alabilirsm bu ctesi gidicm eski tahlillerimi gosteririm belki yeniden isterler ama bunlar hep ektra ucret dimi tup bebek tedavisi disinda ucretlendiriluyor degil mi

cnm ilk görüşme ücretini tedaviye başlayınca tedaviden düşüyorlar.. muayene edilirse ücret ödüyorsun, muayene edilmezse ve Semra hn bakmazsa ücret ödemiyorsun sanırım..
amh ve talep ederlerse semen testini orada yaptırmanızı isteyebilirler.. onun dışındakileri devlet hastanelerindede yaptırıp sonrasında götürebilirsin.. amh zaten çoğu yere göre memorialda daha ucuz 90 tl.. elinde eskiden kalan ne var ne yoksa toparla götür cnm tedavi kağıtlarına kadar..
hayırlısı osun

Bende eee bebek yok mu sorularına düşünmüyoruz diyorum ve benimde etrafımda bi sürü hamile ve çocuğu olanlar var. Üzücü bi durum ama biliyorum ki bu süreç bi imtihan, şükredicez, inancımızı yitirmeden tedavimizi olup takdirini Allah'a bırakıcaz. Bende memorial'a araştırarak gittim. Ön görüşmeyi Banu hanımla yaptık. Olumsuz bişi görmedim ve hissetmedim. Ilk görüşme ücretsiz ama muayene olursan 300tl veriyorsun. Spermiyogram ve şu an adını Unuttuğum bi testi kendi hastanelerinde yaptırılmasını istiyorlar, Diğerlerini istediğin yerde yaptırabilirsin. Tüp bebek merkezi olduğu için normal yolla olacaksa bile direk tüp bebeğe mi yönlendiriyorlar yoksa gerçekten gerekli gördükleri kişilere mi bu tedavi öneriliyor açıkçası bu benimde Kafamı karıştıran bi soru fakat normal yolla olabilseydi şu ana kadar olması gerekirdi die düşünüyorum kendi adıma. Çrş günü tahlil sonuçlarını göstermek için gidicez. Tüp bebek tedavisi gibi görünüyor bizimde. Allah isteyen herkese hayırlı, sağlıklı, güzel ahlaklı evlatlar nasip etsin.

Sizler bana umut olursunz insallah hepinizin hamis haberini aldikca.. ben yazi beklicm mecbur tatilde yapmak icin oteki turlu isten izin almam gerekecek ki bunu istemiyorum

hayırlı olsun canım, Allah hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah

Nekdr g

Guzel yaaa hamilesin rabbim bizede hayirlisiyla saglikli akilli evlatlar nasip eder insallah yasim 28i doldurmak uzereyim hani oyle uzun uzun da beklicek zamanim yok oyuzdn bugun aradim dojus yapcklar hem bilgi icin hemde randevu alcim

Allah isteyen herkese nasip etsin canım. Bende bu ay 34 yaşıma bastım :) Hiç kafana takma vaktiyle denemeye başla Allah tez zamanda seninde yüzünü güldürsün

Emin olmak için hemşireler arayıp sorsan canım şimdi biz ne desek tahmini

ya spermıogramı ztn onlar demesede orda yaptırmak ısterım cunku bız 3 kez yaptırdık ılkınde 1ml 15mılyın 2. 1ml de 24mılyon 3.ıse 1ml 33mılyon cıktı ucuncu yaptırdıgım aşılama sırasında olan 2 hafta kecıboynuzu kuru yapmıstım ama bukez hız %50den %17ye dusmustu.. hatta asılama yapan doktor sonucu gorunce bu asılama olmazsa dırek tup bebege gecın cok da normal olsun dıye zorlamaya gerek yok dedı dırek ztn dumur oldum cıktım bısmıllah aşılamanın pesıne bunu duyunca.. bakalım 4.de ne cıkacak cok degısken yaa hangısını baz almalıyız bılmıyorum bırde normal sperm sayısıda %9du buarada

benımle ılgılenınkı kafanız dagılsın :) neguzl hepınız ya sonuc almıssınz ya da transfer olmus beklemedeee ınsallah hepımız tez zamanda hayırlı haberler alırız

Emin olmak için hemşireler arayıp sorsan canım şimdi biz ne desek tahmini

Cnm nasılsın?? Bebiş nasıl?? Bende bugün kontrole gittim bizimki gostermedi, doktor ugraştı baya ama pozsyonunu hiç degiştirmedi bıdık. 13. Haftada kıza benzetmişti ama yanılma olur demişti diğer kontrolde artık.

Valla bizim dememizle yapacaklarsa ben de isteme taraftariyim. Cunku daha onceki yerde yapiyoruz dediler.bir baktim icsi yontemi yapmislar.

valla 4 negatif tüp bebek deneyimimiz olmasına rağmen bu tabirleri yeni yeni duyuyorummm...
doktorlara güvenmek gerek onların işine çok karışmamak taraftarıydımm ta ki en son ki deneyimimizzde transfer edilen embriyo 1. kalite deyip sonrasında aslında hiç de öyle olmadığını öğrenesiye kadar...
Gerçi memorial ilk geldiğimiz günden beri ki uygulama ve ilgi alakalarından çok profesyonel çalıştıklarını her hallerinden belli ediyorlar, bundan dolayı yine çok sormasam da olur gibi ama yine de içim rahat etmesi için opu öncesi en iyisi sormakkkk galiba

Gerçi sadece sayı düşükse diğer parametrelerde sıkıntı yoksa ondan gerek görülmemiş olabilir de..sen en iyisi dr unla görüş aklında soru işareti kalmasın

canım yaaa aslında eşimin sperm sayısı çok düşüktü, ama uygulanan tedavi sonrası 16 milyon şimdi, hatta memorial ın üroloji doktoruna da muayene oldu tahliller istendi, doktora da sormuş internet sayfasında imsi yönteminden bahsediliyor , benim durumumda ki hastaların tüp bebek tedavisinde bu uygulamaya ihityaç var mı diye, o da yok demiş... senin öyle bir sıkıntın yok zaten, diğer yöntemle de spermler yeterei kadar net ayırt edilebiliyor demiş... ama ben yine de opu öncesi doktoruma da bi sorammmm en iyisi

canım tekrardan hayırlı olsunnnn... önceki denemeni nerde yaptırdın bilmiyorummm ama biz 4 negatif sonuç alan bir çift olarak önceki denemelerimizi adı sanı duyulmuş doktorlarda yaptırmıştık ama memorial daki titizliği hiç birinde görmedik... insan kendini hakkaten emin ellerde hissediyor... tabi nasip edecek rabbimm, ol derse olacak ne kadar özenle çalışsalarr da ama en azından burda birde insan merkezle ilgili şüphelerle boğuşmuyor..... ben şuan tedavi sürecindeyimmm, yumurta toplamaya az kaldı.. ben taze yaşayan olarak süreçten bahsedeyimm biraz sana...

Biz tedaviye karar verdikten hemen sonra görüşmeye geldik Ayşe hocaya, o gittiğimizde ilk muayeneyi yaptı, biz de aslında biz de eşimde problem var deniliyorken önceki merkezlerde ,istenen rahim filminde benle de alakalı problem olduğuna karar verildi, hatta semra hocaya ada danışarak aslında benim laparoskopi olmam gerektiğine karar verildi. ocak da laparoskopi oldum.

ondan sonraki 2. adetimde tedaviye başladık...
adetin 2. veya 3. günü muayeneye gidiyorsun, ve 1 hafta boyunca 2 günde bir muayeneye çağırıyorlar, ve her muayeneye gidişinde kan tahlili de yapılıyor, o gün içinde öğlen yaptıkları kurul toplantısında görüşmeler sonucunda sana bir sonraki muayene günün ve bu güne kadar ki ilaç dozların msjla geliyor. 1 hafta sonra 2-3 kere muayene ye gidiyorsun hergün, ve sonrası da yumurta toplama.

biz ilk muayeneye gittiğimizde muayene ücreti 300 tl aldılar ayşe hoca için. sonra tedavi ücretinden düşülecekti. ama bizim zeynep kamil hastanesinden raporumuz olduğu için 5.750 den 4.750 ye indirdiler, böyle bir indirim yaptıkları için de bizden ekstra muayene ücretini indirmediler...

Hanhi doktor mevzuna gelince Ayşe hoca şeker gibi bir doktor. o yumurta toplamaya da giriyor ama transfere girmiyormuş, transfer için de semra hocayı isteyeczzz inşallahhh... Çok pozitif , iyi niyetli, yardım sever ve güleryüzlü bir insannn , ben çok memnunum sağolsunnnn...

eğer merak ettiklerin olursa yine yardımcı olmaya çalışırımmmm

cok tatlısınz yaa neguzl herseyı acıklamıssın cok tesekkurler:) bende bugun randevu basvurusunda bulundum bır num. aramıs ama dersteydım acamadım bırdaha mı basvursam ne yapsm.. doktorda cok onemlı ama sanırım orası karma bakıyo

sızın ıkız mı cok tatlı yaa eşim cok ıstıyo ıkız olsun :) neguzel cıft yumurta ıkızı mı? yanı cıft transfer mı edıldı yoksa bazen de ıcerıde kendı bırdaha bolunuyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…