Çok teşekkür ederim Sümeyye inan çok yardımcı oldun. Büyük ihtimalle Memorial olacak. Bu arada senin embriyolarına array yöntemi ile mi bakıldı. Umarım bu tedavinde yüzün güler başka merkeze gerek kalmaz.
Elifcim. Senin forumda bir yazini okumustum. Bende senin gibi Bahceci Fulya'ya gittim. Orada ayni sekilde benimde troit, bagisiklik sistemi ile ilgili hicbir probleme bakmadan islem yaptilar. Hatta ikinciye yaptiracaktim oraya fakat sordugum hicbir soruya cevap vermedi doktorum. Transferden sonra bende tutunma yasiyorum. Ama kimse buna cozum bulamadi simdiye dek. Sen nereye karar verdin. Ben Istanbul Tup diyorum. Sanirim sen memorial istiyorsun. Bana deneyimlerini paylasirmisin. Memorial'da bu konuda nasil destek veriyorlar. Memorial eskisi gibi olmadigini duyuyorum. Labaratuar ekibi gitmis veya doktorlari gitmis diye. Bilemiyorum simdi duzeldimi acaba!!! Malum profesor olan doktorlar pek hastalara bakmiyor. Ama gene belki iyilesmistir. En son deneyimleri olan arkadaslari bilmek lazim.
Merhaba arkadaşlar, Memorial topiği kapanmış, bende yeni açmak istedim. Ben geçtiğimiz Haziran ayında 2. tedavime Mustafa Bey ile başlayacaktım ama benim adetimden 2 gün önce oradan ayrıldı. Bende başka merkeze geçtim, orda 2 transferim daha oldu ve maalesef negatif sonuçlar aldım.
4. deneme için Memoriala gitmek istiyorum. Oradaki doktorların çoğu ayrılmış, yeni doktorlar başlamış. Yakın zamanda tedavi görenler memnun kaldınız mı. Daha önce ilgisizlik ve kötü muameleden şikayetçi olan arkadaşlar vardı. Yardımcı olursanız sevinirim. Herkese iyi bayramlar.
canım benim ameliyatımı mustafa bey yapmıştı semra hnmla cok memnun kaldım.
ama bnm doktorum nur hnmdı önce memorial sonra nur hnm için gittim oraya.
çok memnun kaldım bugun hamile oldugumu öğrendim.
Canım aslında merkezden memnundum ama senin de dediğin gibi neden tutunmadığı ile ilgili bir araştırma yapmadılar. Hatta ben doktora söyledim histereskopi yapalım diye ama rahim süper bu sefer kesin olacak dedi ve bende inanarak 3. tedavime başladım. Aslında inan hazır değildim, bir ay sürekli lekelenmelerim olmuştu ama doktorum önemsemedi.
Memorial hakkında hiçbir bilgim yok. Orada ön görüşme ücretsiz, Nur Hanımdan randevu alıp görüşücem. İçime sinerse orayı düşünüyrum. Maddi anlamda çok yıprandığımız için belki rapor çıkarıp Aret Beylede yapabilirim. İnan şuan kafam çok karışık. Sen nerede düşünüyosun, bu arada Bahçecide doktorun kimdi merak ettim.
bende geçen hafta memorial hastanesinde tedaviye başladım nur hanımala tedaviye başladım müstecep beyle devam ediyorum. yani bir doktorla devam etmiyorsunuz. Bu akşam çatlama iğnemi yaptım cuma günü yumurtalar toplanacak ama umutlu değilim 3 yumurtam gelişmiş diğerleri küçük. doktorun muayene ederkenki surat ifadesi bişeylerin kötü gittiğini hissettirdi((
Bugün Nur Hanım ve Semra Hanıma randevu aldım. Umarım memnun kalırım ve bebişlerime bu merkezde kavuşurum.
Bugün Nur Hanım ve Semra Hanıma randevu aldım. Umarım memnun kalırım ve bebişlerime bu merkezde kavuşurum.
Hakkında hayırlısı olsun. Bebişine giden yol olsun.
Randevun ne zamana?
Hayirli olsun canim. Insallah gonlundeki olur. Gittikten sonra goruslerini yazarmisin? Bende Nur hanima gitmeyi dusunuyorum, bana yol gosterir dusuncelerin
Hayirli olsun canim. Insallah gonlundeki olur. Gittikten sonra goruslerini yazarmisin? Bende Nur hanima gitmeyi dusunuyorum, bana yol gosterir dusuncelerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?