Aynen bomba gibi moral yuklemesi olur valka :) tatlim bisey sorucam bide bu kromozom yani genetik test istediler esimden biz bunu nerde yaptiricaz ya bide cok gec cikiyormus sonucu orda cooook pahali
Aynen bomba gibi moral yuklemesi olur valka :) tatlim bisey sorucam bide bu kromozom yani genetik test istediler esimden biz bunu nerde yaptiricaz ya bide cok gec cikiyormus sonucu orda cooook pahali
bilmiyorum cnm yaa nasıl olcak allah kısmet ederse haftaya görüşmeye gidcez tahil leri bakıp bizi yönlendirecek inş doktorBenim de birinci tedavimde iki yumurta toplandi. Ilaclari oldukca fazla doz kullanmistim.6 kutu gonal f 9 kutu menogon fakat bu hastane bana ilaclari daha az kullandiracaklarini soyledi. Bizim gibi arkadaslar sanirim 4 kutu kullaniyormus. Bir de benim tedavim yumurta toplama gunune kadar 14 gun sürmüştü. Yumurtalar gelismiyordu ondan sanirim uzun sürdü.
selam kızlar. bende şişli memorialda tüp bebeğe başlıycam. önce ön görüşmeye gideceğiz haftaya. daha önce aşılama yaptırdık faruk buyruya tutmadı. aşılamada gonal f kullandım acaba tüp bebekte farklı bi iğne mı kullanıyoruz. gonal f i raporla almıştım. tüp bebekte de rapor çıkarabılıoz mu eşim memur. bi de kaç gün sürer tüp bebek. biz antepden gidecez istanbula malum kalacak yer felan sorun oluyo yardımcı olur musunuz ?
Canım transferin oldumu senin ?... netleşti mi olup olmayacağı ?..Hande hanım biricik doktorum o bana inandı 5 yumurta sonra 10 artık ertesi gün benim için yine saydı 14 dedi ve artık saymalım dedi ve sonuç 19 yumurta gnolf 100 ıu başladım sadece ikigün 125 doza çıkardılar ve şuan dinleneceğım herhalde onlar belirleyecek transferi ama iki ay demişti hande hanım benim gözümde süper bir doktor hep moralim düştüğünde benim moralimi yükseltti allah ondan razı olsun
Valla o kadar transfer stresi ,yumurta toplama , muayeneler derken doğum korkusu falan kalmadı. İnşallah Rabbim o günleri göstersin de onun da Allah 'in izniyle üstesinden geliriz ,neleri görüp geçirmiş olacağız sonuçtaŞimdi yaptirdiklarimizla bitmiyorki.benim hamile kalinca da pihtilasma ignem olacak 9 ay :) en cok korktugum da dogum ama bu tüp bebek tedavisi dogum korkumu biraz aldi.
Şuan yok gibi gözüküyor bana ilaç verdiler adet olana kadar iğne yapacağım ilaç var birde kimse bir açıklama yapmadı yumurtaların 5 güne kadar gitmesi bekliyoruz hiç bir bilgim yok şuanCanım Memorial in devletle anlaşması yok dolayısıyla rapor resmi olarak tam geçmiyor. Ama söyle faydası oluyor. Raporun fotokopisini getirdiğin takdirde (kullanılmış rapor bile olur) genel tedavi ücretinden 1000 tl düşüyorlar. . .
Bide iğne tedavisi kaç gün sürüyor diye sormuşun bizim adetimin 3. Gününden yumurta toplamaya kadar 12 gün geçmişti.
Canım transferin oldumu senin ?... netleşti mi olup olmayacağı ?..
Valla o kadar transfer stresi ,yumurta toplama , muayeneler derken doğum korkusu falan kalmadı. İnşallah Rabbim o günleri göstersin de onun da Allah 'in izniyle üstesinden geliriz ,neleri görüp geçirmiş olacağız sonuçta
Şuan yok gibi gözüküyor bana ilaç verdiler adet olana kadar iğne yapacağım ilaç var birde kimse bir açıklama yapmadı yumurtaların 5 güne kadar gitmesi bekliyoruz hiç bir bilgim yok şuan
Hangi bolume randevu alicam canimdevlet hastaneleri yapıyormuş canım, fiyatlar daha uygun oluyormuş.
Tamam canim benim cok sagolasincnm Kartal Lütfi Kirdar Devlet Hastanesi bunları hiç sorun çıkartmadan hepsini yapan hastanelerden biri.. diğerleri çok sorun yaratabiliyor.. mhrs den tibbi genetik bolumune aliyorsun randavuyu hepsini hemen yapıyorlarmış çoğu arkadaş orada yaptırdı.. tutmayan tüp denemelerim var dersin memorialın istek kağıdını götürürsün.. uzak ama okadar para vermekten iyidir.. iki üç haftaya çıkıyormuş..
ben çoğunu özellerde yapmıştım Cerrahpaşa sorun yaratmıştı çoğunda..
İnşallah karşılaşırız :)
Böyle bir uygulamalar yok diye biliyorum canım, takipleri kendileri yapmak isterler ki zaten senin içinde bu en sağlıklısı bu tedavinin can alıcı yanı yumurta toplamak yada transfer değil o yumurtaları kaliteli ve yeterli sayıda geliştirerek toplanması gereken zamanda toplamak, tabi ki dölleme ve izleme kısmıda çok önemli ama en başında hatalı giderse tedavi son kısım ne kadar iyi olursa olsun başarı şansı fazla olmaz bence. Sen hastane ile görüş canım konuk evleri vs. var.
çok şükür biz de iyiyiz evet büyüyoruzz günler geçiyorr..dün hemoglabin kan değerim düşük çıktı biraz ama doktor ferrum fortu ikiye çıkar dedi çok önemli değil mi anlamadım demek ki hap yeterli olacak..Iyı gidiyor canım Allaha şükür, oğlanın pıt pıtlarını saymakla geçiyor günler :) sen nasılsın kuzularım nasıl büyümüşler maşalah
Cok uzak karsida :) tmm cnm cok sagol bagcilar arastirmaya bi bakayim sorayim ona gore bi yol cizicez artik gunler geciyorben kartal eğitim araştırmada yaptırdım. 1 ayda çıktı sonuç. orada yaptırmak daha kolaymış.
İstanbuldaysan eğer bezmi alemden tıbbı genetikten alabilirsin birde halkalı kanuni sultan süleyman hastanesinde tıbbı genetik bölümden rahatlıkla alabilirsin bende 2 ay önce yaptırdım 10 günde çıktıAynen bomba gibi moral yuklemesi olur valka :) tatlim bisey sorucam bide bu kromozom yani genetik test istediler esimden biz bunu nerde yaptiricaz ya bide cok gec cikiyormus sonucu orda cooook pahali
amh nedir cnm ne oluobuna ben de katılıyorum. Birinci tedavimde yumurtalarım gelişmedi. Fakat burada amh ı benden daha düşük olan arkadaşalrın bile hem yumurtası daha çok çıktı hem de hamile kaldılar...bense diğer hastanede ıkı yumurta ile kaldım.üstelik yumurta kalitesi kötüydü empriyo gelişemedi. aynen söylediklerine katılıyorum
amh nedir cnm ne oluo
kızlar şeker hastasımısınız yada polikistik over mi var sizde yoksa herkese uygulanan bir prosedürmü glifor yardımcı olurmusunuzBende devam ettim canım Opu sonrası... Pozitif sonuçtan sonra 1 ay devam edilecek demişlerdi ama ben negatif sonuç aldımİlacı kullanmaya devam ettim şuanda dondurulmuş tedavisi görüyorum ve yine devam etmemi söylediler...
Ay canim ya cok sagol hemen aradim randevu alin gelin en erken biz yapiyoruz dediler cok sagol ya valla tesekkur ederim yakin hastanede cok iyi olduİstanbuldaysan eğer bezmi alemden tıbbı genetikten alabilirsin birde halkalı kanuni sultan süleyman hastanesinde tıbbı genetik bölümden rahatlıkla alabilirsin bende 2 ay önce yaptırdım 10 günde çıktı
Aradim aldim bile randevuyu hahayttt kacmaz :) hemen yarin gidicek esim cok sagol tatlim arastirmaktan kurtardin beni Allah isini rast getirsin insİstanbuldaysan eğer bezmi alemden tıbbı genetikten alabilirsin birde halkalı kanuni sultan süleyman hastanesinde tıbbı genetik bölümden rahatlıkla alabilirsin bende 2 ay önce yaptırdım 10 günde çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?