Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Aynen bomba gibi moral yuklemesi olur valka :) tatlim bisey sorucam bide bu kromozom yani genetik test istediler esimden biz bunu nerde yaptiricaz ya bide cok gec cikiyormus sonucu orda cooook pahali

devlet hastaneleri yapıyormuş canım, fiyatlar daha uygun oluyormuş.

Aynen bomba gibi moral yuklemesi olur valka :) tatlim bisey sorucam bide bu kromozom yani genetik test istediler esimden biz bunu nerde yaptiricaz ya bide cok gec cikiyormus sonucu orda cooook pahali

Biz devlet Hastanesinde yaptırdık arkadaşım ,ücretsiz. . .Ama evet biraz uzun olmuştu ,1 ay almıştı galiba

cnm Kartal Lütfi Kirdar Devlet Hastanesi bunları hiç sorun çıkartmadan hepsini yapan hastanelerden biri.. diğerleri çok sorun yaratabiliyor.. mhrs den tibbi genetik bolumune aliyorsun randavuyu hepsini hemen yapıyorlarmış çoğu arkadaş orada yaptırdı.. tutmayan tüp denemelerim var dersin memorialın istek kağıdını götürürsün.. uzak ama okadar para vermekten iyidir.. iki üç haftaya çıkıyormuş..
ben çoğunu özellerde yapmıştım Cerrahpaşa sorun yaratmıştı çoğunda..

bilmiyorum cnm yaa nasıl olcak allah kısmet ederse haftaya görüşmeye gidcez tahil leri bakıp bizi yönlendirecek inş doktor

Canım Memorial in devletle anlaşması yok dolayısıyla rapor resmi olarak tam geçmiyor. Ama söyle faydası oluyor. Raporun fotokopisini getirdiğin takdirde (kullanılmış rapor bile olur) genel tedavi ücretinden 1000 tl düşüyorlar. . .

Bide iğne tedavisi kaç gün sürüyor diye sormuşun bizim adetimin 3. Gününden yumurta toplamaya kadar 12 gün geçmişti.
Canım transferin oldumu senin ?... netleşti mi olup olmayacağı ?..

Şimdi yaptirdiklarimizla bitmiyorki.benim hamile kalinca da pihtilasma ignem olacak 9 ay :) en cok korktugum da dogum ama bu tüp bebek tedavisi dogum korkumu biraz aldi.
Valla o kadar transfer stresi ,yumurta toplama , muayeneler derken doğum korkusu falan kalmadı. İnşallah Rabbim o günleri göstersin de onun da Allah 'in izniyle üstesinden geliriz ,neleri görüp geçirmiş olacağız sonuçta

Şuan yok gibi gözüküyor bana ilaç verdiler adet olana kadar iğne yapacağım ilaç var birde kimse bir açıklama yapmadı yumurtaların 5 güne kadar gitmesi bekliyoruz hiç bir bilgim yok şuan

Şuan yok gibi gözüküyor bana ilaç verdiler adet olana kadar iğne yapacağım ilaç var birde kimse bir açıklama yapmadı yumurtaların 5 güne kadar gitmesi bekliyoruz hiç bir bilgim yok şuan

Ne iğnesi verdiler ki ?... niçin mis o iğne ?..

Tamam canim benim cok sagolasin

ben kartal eğitim araştırmada yaptırdım. 1 ayda çıktı sonuç. orada yaptırmak daha kolaymış.

buna ben de katılıyorum. Birinci tedavimde yumurtalarım gelişmedi. Fakat burada amh ı benden daha düşük olan arkadaşalrın bile hem yumurtası daha çok çıktı hem de hamile kaldılar...bense diğer hastanede ıkı yumurta ile kaldım.üstelik yumurta kalitesi kötüydü empriyo gelişemedi. aynen söylediklerine katılıyorum

Iyı gidiyor canım Allaha şükür, oğlanın pıt pıtlarını saymakla geçiyor günler :) sen nasılsın kuzularım nasıl büyümüşler maşalah
çok şükür biz de iyiyiz evet büyüyoruzz günler geçiyorr..dün hemoglabin kan değerim düşük çıktı biraz ama doktor ferrum fortu ikiye çıkar dedi çok önemli değil mi anlamadım demek ki hap yeterli olacak..

ben kartal eğitim araştırmada yaptırdım. 1 ayda çıktı sonuç. orada yaptırmak daha kolaymış.
Cok uzak karsida :) tmm cnm cok sagol bagcilar arastirmaya bi bakayim sorayim ona gore bi yol cizicez artik gunler geciyor

İstanbuldaysan eğer bezmi alemden tıbbı genetikten alabilirsin birde halkalı kanuni sultan süleyman hastanesinde tıbbı genetik bölümden rahatlıkla alabilirsin bende 2 ay önce yaptırdım 10 günde çıktı

amh nedir cnm ne oluo

amh nedir cnm ne oluo

amh testi ile yumurta rezervini ve her ay toplanabilecek ortalama yumurta sayını az çok anlayabiliyorsun cnm.. amh zamanla orantılı olarak düşüyor yani her yıl daha düşmüş bi sonuç görebilirsin.. 1-2 yılda bir yaptırmakta fayda var.. yumurta rezerv sıkıntın varsa ve tüp tedavisi görüyorsan mutlaka bu testi yaptırman gerekliki kendi durumunu takip edebilesin.. çoğu laboratuvar hatalı yapıyor memorialda yada iyi bi yerde yaptırmanda fayda var..

kızlar şeker hastasımısınız yada polikistik over mi var sizde yoksa herkese uygulanan bir prosedürmü glifor yardımcı olurmusunuz

Ay canim ya cok sagol hemen aradim randevu alin gelin en erken biz yapiyoruz dediler cok sagol ya valla tesekkur ederim yakin hastanede cok iyi oldu

Aradim aldim bile randevuyu hahayttt kacmaz :) hemen yarin gidicek esim cok sagol tatlim arastirmaktan kurtardin beni Allah isini rast getirsin ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…