Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nihayet canim ya , neye karar verdiniz peki ?Arkadaşlar net olarak öğrendim sonunda aradılar sonuclar
4ab %45 9 .kromozom segmental digeri
6ab %50 4. Kromozom segmental
Evet çok şükür aradılar tranfere karar verirsen %45 olanı koyarız dedi ama kendilerini rriske atıp bişey demiyorlar karar sizin dedi ipek hanım semra hocada boyle düşünür dedi ama yaşınız genc oyuzden tekrar denemenizi de tavsiye ederim dediAradilar mi canım nihayet, ne diyorlar hangisinin transferini oneriyorlar yada tekrar tedavi mi sundular ?
Şuan da da yeniden transfer düşünüyorum kararrim heran yine değişebilirNihayet canim ya , neye karar verdiniz peki ?
Kuzum seni çok iyi tanıyorum artık ve elinden gelse yardımcı olacağının farkındayım valla ben öğrendim biseyler ama ufacık bir risk var onuda ben göze alamıyorum trizomi kromozomda fazlalık monozomi eksikliği canım sekmentalde ne eksik ne fazla mozaikte aslinda hasar derecesi %20 ve altı normal %70 ve üstü anormal arası mozaik detayları çok bugüne kadar ki yapilan mozaik transferlerde doğan bebeklerde sakatlık gözlemlenmemis olmayanda düşmüş ama az da olsa gorulmemis olsa da engelli olma riski var buda beni çok korkutuyor bunları açıkçası birileri birgün merak eder başına gelirse bilgi edinir diye uzatarak yazdım kuzumCanım yorum yapmak istiyorum sana ama hiiç anlamıyorumbenim mozaik için sadece %30 denildi kromozomu söylenmedi.sağlıksız olan trizomi 16 dediler o nedir onu da bilmiyorum
![]()
4ab olanı canimGozun aydin6ab kalite cok guzel masallah, transfer icin hangisini oncelikli tuttular?
Canım benim ne kadar güzel kalplisinKuzum seni çok iyi tanıyorum artık ve elinden gelse yardımcı olacağının farkındayım valla ben öğrendim biseyler ama ufacık bir risk var onuda ben göze alamıyorum trizomi kromozomda fazlalık monozomi eksikliği canım sekmentalde ne eksik ne fazla mozaikte aslinda hasar derecesi %20 ve altı normal %70 ve üstü anormal arası mozaik detayları çok bugüne kadar ki yapilan mozaik transferlerde doğan bebeklerde sakatlık gözlemlenmemis olmayanda düşmüş ama az da olsa gorulmemis olsa da engelli olma riski var buda beni çok korkutuyor bunları açıkçası birileri birgün merak eder başına gelirse bilgi edinir diye uzatarak yazdım kuzumrabbim yardımcımız olsun
İnşaallah canım benim inşaallah karar vermek çok zor inan hayırlısı artıkCanım benim ne kadar güzel kalplisinçok detaylı anlatmışsın kalemine sağlık
Benim sana naçizane tavsiyem kalbinin sesini dinlemen yönünde.. Doktorlar en iyisini bilirler evet ama sen kalben nasıl yapmak istiyorsan öyle yap canım .. risk almak istemiyorsan alma , ama aldığın riskin seni sağlıkla bebeğine kavuşturabileceğini de unutma
![]()
Bize kimse birsey dememisti , biz sorduk nerde var diye orayı tarif ettiler, idil değilde ateş eczanesinden aldim ben hep. Senin dr un kimdi canimBirde doktorların sürekli İdil eczanesini önümuze sürmeleri de düşündürücü .Ben memnunum ama bu tarz şeyleri sevmiyorum dayatmayi
Emin değillerse neden transfer ediliyor ki ben yaşadım kimse yaşamasın bu sıkıntı stresiCanım konuştum murat beyle risk.alinip transfer edilebilir diyor mozaik yüzdesi biraz yüksek (%45-50) dedi sağlıklı emb tutma %70 ise mozaikte %50 dedi kalitelerini sormayı unuttum ama 4 . Ve 9 . Kromozomlardaymis hasar eğer tutarsa 14. Haftada aminosentes yapılması gerekiyor
Hayırlısı olsun cidden zor bu dönemde vakalar bu kadar artmışken.. İyiz bizde hamdolsun evde takılıyoruzAklımda ama bende pandemi biraz geçsin istiyorum hemen yaptırmayacağım.sen nasılsın nasıl gidiyor
Bu ginapeptyl iğne berbat. Vurulurken acısından kulağım uguldadi.progesteron da bundan betermisBen catlatma ignesi olarak değilde 21 gün boyunca kullanıyorum uzun protokol tüp bebek yapılıyor bana seninde canını çok yakıyor mu ilaç
Ben yaptiracagim canim biu ay adet olmayi bekliyorum. Semra hoca pgtden saglikli embriyo donerse yapalim demisti. Bende de cok minik birkac polip goruldu. Polipin varsa kesin olmalisin. Cunku embriyonun tutunmasini engeller. Mesela embriyo gelip tam da polipin oldugu yere yerlesmeye calisirsa polip yuzunden tutunamaz ve duser. O yuzden endiseli olma, bu gerekli bir operasyon, her seyi yoluna sokunca transferi gerceklestiriyor olmalari bizim icin sansMerhaba histereskopi yaptıran var mı rahimde çok küçük polip görüldü pazartesi yumurta toplama yapılacak eğer embriyolar iyi gelisirse pgt denildi o esnada rahime çizik atalım hem de o polipi alalım dediler.Çizik tutunmayı kolaylaştırıyor dediler 4.tedavim çok yoruldum gerçekten gerekli mi işe yarar mı bilmiyorum yardım ederseniz çok mutlu olurum![]()
Bu ginapeptyl iğne berbat. Vurulurken acısından kulağım uguldadi.progesteron da bundan betermis
Teşekkür ederim.Neyseki geciyor canim, gecmis olsun. Bende boyle bi etkisi olmamisti
Ben histeroskopiyi Semra hanim yapiyor diye biliyorum, muhasebeden oyle dediler, 5600 tl fiyati. Adet olunca gidecegim, o zaman daha detayli bilgi sahibi olup yazarim canimTeşekkür ederimben de bu zamana kadar hiç polipten bahsetmemislerdi nerdeyse bu tedavinin de sonuna geldik ilk defa soner bey dün igak bir polip var dedi bir anda mi çıkıyor anlamadım valla . Sizin doktorunuz kim ? histeroskopide umut bey iyi diyorlardı. Fiyatını sordunuz mu hiç ?
Bana hepsi baktıBize kimse birsey dememisti , biz sorduk nerde var diye orayı tarif ettiler, idil değilde ateş eczanesinden aldim ben hep. Senin dr un kimdi canim