- 26 Ocak 2021
- 226
- 273
- 33
- 40
CiddimisinBana hepsi baktı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
CiddimisinBana hepsi baktı
Merhaba arkadaşım kayıtsız kalmak istemedim mesajına bende de aynıydı ben o ay sabah aç karnına dere otu çiğnedim yedim her sabah aç karnına sonra güzelce düştü. Bu saraçoğlunun tsh da tavsiye ettiği tek şey bilmeni istedim. İstersen deneSınır 4.20 ben de 4.63 çıktı.![]()
Ciddimisinbanada hepsi bakti , herhalde tekimdir diye düşünüyordum, her muayenede farklı bir dr gördüm bende
![]()
Ama daha çok yucel hoca gördü .Ben hastaneden memnunum ama bazı aklıma takılan olaylarda yok değil .
Tamam canım deneyeceğim çok teşekkür ederimMerhaba arkadaşım kayıtsız kalmak istemedim mesajına bende de aynıydı ben o ay sabah aç karnına dere otu çiğnedim yedim her sabah aç karnına sonra güzelce düştü. Bu saraçoğlunun tsh da tavsiye ettiği tek şey bilmeni istedim. İstersen dene
Illaki vardır canim olmazmi , benide beril hoca gördü daha çok 3 kez falan gordu sanirim , ali bey yücel bey umut bey semra hanim sırayla gördu hepsi :) bende ilk zaman bisey sormak için ali beyi aramıştım bir yazı almam gerekiyordu 2 gun uğraştan sonra olmayacak böyle diyip beril hanima msj atmıştım acil arayabilirmisiniz diye, cok sinir olmuştum, beni en çok ulaşamamazlik rahatsiz ediyor , allahtan cok yaşamadım bikac kez sikinti oldu sadece , umarim daha da olmaz..Ama daha çok yucel hoca gördü .Ben hastaneden memnunum ama bazı aklıma takılan olaylarda yok değil .
Merhaba Arkadaşlar 15 gün önce Semra hn ve Umut bey tarafından ben de histeroskopi oldum . Aklınıza takılan bir detay varsa yardımcı olabilirimBen histeroskopiyi Semra hanim yapiyor diye biliyorum, muhasebeden oyle dediler, 5600 tl fiyati. Adet olunca gidecegim, o zaman daha detayli bilgi sahibi olup yazarim canim![]()
Merhaba ben yaptirdim 15 gun onceMerhaba histereskopi yaptıran var mı rahimde çok küçük polip görüldü pazartesi yumurta toplama yapılacak eğer embriyolar iyi gelisirse pgt denildi o esnada rahime çizik atalım hem de o polipi alalım dediler.Çizik tutunmayı kolaylaştırıyor dediler 4.tedavim çok yoruldum gerçekten gerekli mi işe yarar mı bilmiyorum yardım ederseniz çok mutlu olurum![]()
Gecmis olsunMerhaba Arkadaşlar 15 gün önce Semra hn ve Umut bey tarafından ben de histeroskopi oldum . Aklınıza takılan bir detay varsa yardımcı olabilirim![]()
Gecti bittiGecmis olsunben merak ediyorum, biraz da ogrendim aslinda. Ayni gun hayata geri donebiliyoruz degil mi? Yatis vermiyorlar? Fiyati 5600 diye ogrendim, bunun uzerine cikiyor mu?
Bir de transfer olacak miydin yakin zamanda? Transferi ne kadar erteliyor bu operasyon?
Bulmusken her seyi sordum![]()
Bu arada yatis vermiyorlar kendine gelip yemek yedirdikten sonra cikis yapiliyor ben operasyondan sonra 12.30 gibi odadaydim 4 gibi cikis yaptik agrim sizim hic birseyim olmadi narkoz kafasi disindaGecti bittiOperasyon sonrasi narkoz sersemligi oldu bir kac saat bende aksamina normal hayata dondum 10-12 gun cok hafif kanamam oldu sonra durdu. Ekstra bir durum olmaz ise (parca almak biyopsi vs) 5600 dogru rakam hatta ben baya bir indirim icin ugrastim personel indirimi yaptilar %10 gibi. Benim ilk denemem olacagi ve rahimde cokme oldugu icin once histeroakopi sonra taze transfer onerdikler. bu tabi hastadan hastaya degisen bir durum
Ben suan adetimi bekliyorum haftaya olursam insallah ignelere baslayacagim ama Semra hocanin soyledigi kadariyla herhangi bir erteleme olmuyor ama dedigim gibi hastanin durumuna gore degisecektir
![]()
Anladim canim, harikasin cok tesekkurlerBu arada yatis vermiyorlar kendine gelip yemek yedirdikten sonra cikis yapiliyor ben operasyondan sonra 12.30 gibi odadaydim 4 gibi cikis yaptik agrim sizim hic birseyim olmadi narkoz kafasi disinda![]()
Rica ederim yardimci olabildiysem ne mutlu banaAnladim canim, harikasin cok tesekkurlerve tekrar gecmis olsun. Birebir yasayip tecrubesini aktaran birine denk gelememistim Memorialde, cok iyi oldu
benim dondurulmus transfer olacak, o zaman ekstradan ara vermeden bir sonraki adette transfer hazirligi olur, oyle de okumustum zaten.
İnsallah tedavin basariyla sonuclanir, guzel haberlerini bekleriz![]()
İki kez histereskopi oldum ben, kurtsjlar sonrası yapışıklık olmuştu. Transferi hemen bir sonraki ay öneriyorlar zaten, hatta ciizk atıyorlar rahime, tutunma ihtimalini arttırıyor diye. Ama kist olur rahim kalinlasmaz farkli bir durum olur o zaman zaten transferi yine erteliyorlar.Anladim canim, harikasin cok tesekkurlerve tekrar gecmis olsun. Birebir yasayip tecrubesini aktaran birine denk gelememistim Memorialde, cok iyi oldu
benim dondurulmus transfer olacak, o zaman ekstradan ara vermeden bir sonraki adette transfer hazirligi olur, oyle de okumustum zaten.
İnsallah tedavin basariyla sonuclanir, guzel haberlerini bekleriz![]()
Yarın 9.30 da kontrolüm var canımMetalwoman canım sen ne durumdasın 10.gün kontrolü oldun mu
Senin için en sağlıklı ve yararlı hangisi olacaksa o şekilde olsun sürecin canımYarın 9.30 da kontrolüm var canımbugün endokrinoloji bölümüne gittim şükür çözülmeyecek bir sıkıntı çıkmadı. İlâçla düzene sokacağız
acaba yarın ne derler ? Femara kullandım bundan sonraki süreç nasıl olacak merak ediyorum
![]()
ben kocaelide iken bu monomiye doktor anormal dedi 2017 de sisli gibi gelismis değildi o zamanlar burası doktor hiç öle bişeyden bahsetmedi. cok üzüldüm keske memorialde yaptırsaydım araştırıp yazık olmus olabilir embriyoya daMerhaba canım monozomi olanı tranfer ettirmeyi düşündün mü yada hasar yüzde kaçtı hatırlıyor musun
evet işte o yöntemin adı ne acaba.. pgt yollamadan embriyoyu ayrıntılı bakabiliyolarEvet bahçeci klinikte var.embriyoların içinde bulunduğu kültürden örnek alınarak yapılan bir yöntem bahçecinin internet sayfasında var benimde aklıma yattı bu yöntem.embriyoskop değil adı. Embriyoskop 7/24 kamera ile izleyip kayıt etmelerine deniyor