Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kizlar merhaba..
Bende sisli memorial da amh baktirdim asilama dusunuyoruz degerim 8.43 cikti aralik degerler soyle 0.8-14.2
Bu durumda pco degilmisim ama ohss riskim varmis.. ohss yi okudukcacok korktum ilacsiz mi olsam ne yapsam cok moralim bozuk bi akil verin bana
Bu arada hamile arkadaslar sizi gordukce ne kadar mutlu oluyorum anlatamam.. rabbim bizede nasip etsin sizlere de tez zamanda saglikla kucaginiza almayi nasip eylesin
Tecrübeli doktor olduktan sonra ohss olma riskin ortadan kalkar. Bu konuda Memorial en iyilerinden, onlar ona göre dozunu ayarlarlar merak etme, devamlı kontrol altında tutarak.bu sorunu yaşamazsın..ilaçsız doğal gelişimi beklemek önermem o zaman normal bir yumurtalmaa döngüsünden farkı olmaz ki.

Rica ederim:) biz de 4500 tl ödedik dışardan takip olduğu için,Doktor önerisinde bulunamayacagim ama,çünkü muayeneleri kendi memleketimde olduğum için sadece ilk ve son muayeneler Memorial da oldu. İlki hande hanımdi ama ayrıldı o merkezden. Son muayene Banu hanımda oldu . Yumurtaları da o topladı.
Dışarıda takip nasıl oluyor, Memorialın belirlediği bir doktor mu oluyor yoksa kendi seçtiğin bir doktor mu? Böyle olunca fiyatta indirim oldu demişsin, baştan bunu belirttin mi?

Bende dışarıdan takip ile tedavi oldum sorun olmuyor merak etmeyin hayırlı olsun inşallah ayse hanim var aylin hanimda iyi zaten tek doktor ksrar vermiyor yapilcaklara endiselenmeyin . Bu arada gebe kalan arkadaslara birsey soracagim kasiklarimda surekli olmayan ama yurudugumde olan dinlenince gecen bi agri var aranizda bunu yaşayan var mi dış gebelikte falan bişiler okudumda paranoya yaptim normal gebeliklerde de kasik agrisi oluyormus ne bileyim kese grunene kadar rshat yokkk şükür ne yapalim insan sevincini yasayamiyor tecrubesi olanlar paylasirsa sevinirim hepimizin allah yardimcisi olsun
Hayırlı olsun hamileliğin, dışardan kontrol sende nasıl oldu? onların seçtiği doktoramı gittin yoksa kendin belirledin öylemi yaptınız? bende şehir dışından gelip gidiyorum kararsızım nasıl yapsam bilemedim?

Arkadaşlar elinde Lucrin iğnesi kalan varsa benimle iletişime geçebilir mi. .Tek bir gün kullanılacak çünkü almaya değmiycek..
hastaneye sordun mu, fazla gelenler oraya bırakıyormuş, bir şansını dene istersen? lucrin uzun protokol için kullanılıyor galiba, ben hiç kullanmadım...

Tecrübeli doktor olduktan sonra ohss olma riskin ortadan kalkar. Bu konuda Memorial en iyilerinden, onlar ona göre dozunu ayarlarlar merak etme, devamlı kontrol altında tutarak.bu sorunu yaşamazsın..ilaçsız doğal gelişimi beklemek önermem o zaman normal bir yumurtalmaa döngüsünden farkı olmaz ki.
Ben sehir disindan gelip gidicem bi de calisiyorum nasil olacak hic bilmiyorum :110:

Dışarıda takip nasıl oluyor, Memorialın belirlediği bir doktor mu oluyor yoksa kendi seçtiğin bir doktor mu? Böyle olunca fiyatta indirim oldu demişsin, baştan bunu belirttin mi?

merhaba benım doktorum sureklı hasta hazırlıyormus daha onceden anlasmalılarmıs. tanıyorlarmıs bır bırlerını. ben ılk kez telefonla konustum memerıal la. onlar gelın bır kez konusalım dedıler. bende erzurum dan gelecegım dedım oyle degınce benım doktorun adını verdıler o hazırlar sızı bız devam ederız dedıler. test falan ıstemıslerdı ılk gorusmede. o doktola baslamıssanız gerek yok doktorunuz onları yapmıstır zaten dedıler. 4500 fıyat verdıler. bıraz daha uygun olmus oldu tabı. bakalım nasıl olacak

arkadaşlar benım 2 ay önce ohs riski nedenıyle yumurtalarım donduruldu. 2. adetımın 2. günü tahlil ve rahım duvarı buyuklugu ölçüldü ve 7.2 çıktı. çarşamba gunu tekrar kontrole gıdecem. transfer için kaç mm olması lazım ve ne zaman çagırırlar transfere bilen var mı tşkler

Hepinize selamlar sevgiler kizlar :) ben suanda memorialde tedavi surecindeyim ignelerle 9 uncu gunum bugun yarin kontrolum var yalniz bi problem var yumurtalarim duzensiz buyudu suan en buyugu 20 mm gerisi 17 18 16 13 9 10 arasi bu durumu yasayan varmi beni neler bekliyor korkuyorum ilk tedavimde hersey cok iyiydi bunda olmuyor asil sebep erkek infertilitesi baska bisey cikicak diye korkuyorum yumurtalarimin hepside cevap vermedi tedaviye cok gozukuyor ama buyumediler :( bu durum beni cok huzursuz etti ayrica prolaktinim cok yuksek cikti 1553.9 gibi bi deger dostinexse basladim hemen umarim oda duzene girer bu hormana bagli olabilirmiki duzensizlik endiseleeim artiyor yumurta sayim az cikicak 7 8 tane insallah cok kaliteli olurlar tedaviyi iptal ederlermi bu durumda ne olur bilmiyorum :( biri benimle konisabilirmiii cok ihtiyacim var

Hepinize selamlar sevgiler kizlar :) ben suanda memorialde tedavi surecindeyim ignelerle 9 uncu gunum bugun yarin kontrolum var yalniz bi problem var yumurtalarim duzensiz buyudu suan en buyugu 20 mm gerisi 17 18 16 13 9 10 arasi bu durumu yasayan varmi beni neler bekliyor korkuyorum ilk tedavimde hersey cok iyiydi bunda olmuyor asil sebep erkek infertilitesi baska bisey cikicak diye korkuyorum yumurtalarimin hepside cevap vermedi tedaviye cok gozukuyor ama buyumediler :( bu durum beni cok huzursuz etti ayrica prolaktinim cok yuksek cikti 1553.9 gibi bi deger dostinexse basladim hemen umarim oda duzene girer bu hormana bagli olabilirmiki duzensizlik endiseleeim artiyor yumurta sayim az cikicak 7 8 tane insallah cok kaliteli olurlar tedaviyi iptal ederlermi bu durumda ne olur bilmiyorum :( biri benimle konisabilirmiii cok ihtiyacim var
Canim benimde 23,20,19,18diye gitmisti yumurtalarim korkma 28yumurta toplanmisti 18olgun cikip dollendi besinci gune 4tane kaldi ve ohss hafif oldum donduruldu iki ay sonra transfer edildi ve dok israrina ragmen tek embriyo transfer ettirdik cok sukur tutfu sen icini ferah tut buyuyen yumurtalar yeter sana tedavinde sonuda guzel ve hayirli olsun

Canim benimde 23,20,19,18diye gitmisti yumurtalarim korkma 28yumurta toplanmisti 18olgun cikip dollendi besinci gune 4tane kaldi ve ohss hafif oldum donduruldu iki ay sonra transfer edildi ve dok israrina ragmen tek embriyo transfer ettirdik cok sukur tutfu sen icini ferah tut buyuyen yumurtalar yeter sana tedavinde sonuda guzel ve hayirli olsun
Canim Allah razi olsun icimi rahatlattin cok sagol bide hamilesin oh ne guzel ya kahraman hocam korkuttu acik beni :) sayida az falan deyince aman dedim nolcak simdi korktum amin insallah hersey istedigim gibi olur kurban bayrami cifte bayramim olur insallah hayirlisiyla Rabbim saglikla evladini kucagina almani nasip eylesin

Canim Allah razi olsun icimi rahatlattin cok sagol bide hamilesin oh ne guzel ya kahraman hocam korkuttu acik beni :) sayida az falan deyince aman dedim nolcak simdi korktum amin insallah hersey istedigim gibi olur kurban bayrami cifte bayramim olur insallah hayirlisiyla Rabbim saglikla evladini kucagina almani nasip eylesin
7-8 yumurta kötü değil heleki içleri dolu çıkarsa, yumurtaların gelişiminde anormal fark yok, toplamaya kadar diğerleride büyür merak etme, inşallah kaliteli döllenirler. Hangi iğneyi kullanıyorsun, dozun ne kadar öğrenebilir miyim? önceki tedavilerimdeki dozları çok bulmuşlardı , bakalım burada nasıl bir uygulama olacak hayırlısıyla..

Canım pko yokta ohss riski var diye ertelendi bekliyoruz
Canim bende seninle ayni durumdayim pco yok ama doktor ohss riskin var dedi amh 8.43 cikti.. senin tedavin nasil oldu yardimci olur musun bana asilama dusunuyorum ama ohss riski gozumu korkuttu

7-8 yumurta kötü değil heleki içleri dolu çıkarsa, yumurtaların gelişiminde anormal fark yok, toplamaya kadar diğerleride büyür merak etme, inşallah kaliteli döllenirler. Hangi iğneyi kullanıyorsun, dozun ne kadar öğrenebilir miyim? önceki tedavilerimdeki dozları çok bulmuşlardı , bakalım burada nasıl bir uygulama olacak hayırlısıyla..
İnsallah hayirlisi olur canim benim ilkinde dozum daha dusuktu 187 gonalf siringaydi burda kalem gonalf 225 dozum ilkinde birinci kalite 13 yumurtam olustu bundada dozum yuksek yinede aksilik cikti olsun herseyde bi hayir vardir bugun 9 uncu gunum gonalf ve cetrodite kullaniyorum

İnsallah hayirlisi olur canim benim ilkinde dozum daha dusuktu 187 gonalf siringaydi burda kalem gonalf 225 dozum ilkinde birinci kalite 13 yumurtam olustu bundada dozum yuksek yinede aksilik cikti olsun herseyde bi hayir vardir bugun 9 uncu gunum gonalf ve cetrodite kullaniyorum
yumurtalıkların durumu her tedavide değişkenlik gösterebilir, çok yumurta oluncada kalitede çok düşüyor, çok takılma bunlara, bir kaç güne kadar toplanır yumurtalar, hadi bakalım inşallah dahada güzel haberlerini alırız canım..

yumurtalıkların durumu her tedavide değişkenlik gösterebilir, çok yumurta oluncada kalitede çok düşüyor, çok takılma bunlara, bir kaç güne kadar toplanır yumurtalar, hadi bakalım inşallah dahada güzel haberlerini alırız canım..
Hayirlisiyla insallah ben verecegime adapte ettim kendimi olumsuzuda dusunuyorum lakin olumlusu daha baskin :) Rabbime biraktim hayirli olan neyse onu eylesin gonlumude buna razi eylesin

Kızlar memerıal herhangı bı doktorun dışardan takıbını kabul edıyor mu. Beynim doktor ıstıfa etmıştı. Sımdı ogrendım. Başka bu doktora gıtsem mı. Aksılık yarın halletmem Lazım adetın 3.gunu oluyor çünkü;(

Merhaba kızlar 10 gün önce ön görüşme için gittiğim memorialde de aylın hanımla görüştük resmen bizi geçiştirdi..biz otururken ayağa kalktı elimizi sıkrı görüşürü dedi daha sorucagımız sorular varken.üstelik 4 yaşindakı kızımla 2 saat sıra beklememe rağmen.bir kez daha üzüldüm kalitesi cok çok düşmüş hiçbir ğlanı olmayan hastane olmus.veznedeki kız şimdi sizi alıcaz dedi sora başkasını aldılar ee dedim aıra bizdeysi yok onlardaydı desi.valla sinirimden ağladım semra hoca yanlıs br ekip seçmiş bu defa yazı

Selam, dışardan takipte doktor önermediler, biz bulunduğumuz ilde kendimiz bulduk. Fiyatı da muhasebe kendisi söyledi dışardan takip olursa şu fiyat diye.
Yumurtalar ben de de farklı büyüklükteydi,8 tane toplandı,5 olgun çıktı, 2 tane döllendi. Transfer gününü bekliyoruz.

Back
X