Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Selam, dışardan takipte doktor önermediler, biz bulunduğumuz ilde kendimiz bulduk. Fiyatı da muhasebe kendisi söyledi dışardan takip olursa şu fiyat diye.
Yumurtalar ben de de farklı büyüklükteydi,8 tane toplandı,5 olgun çıktı, 2 tane döllendi. Transfer gününü bekliyoruz.
Teşekkür ederdim.

Canim bende seninle ayni durumdayim pco yok ama doktor ohss riskin var dedi amh 8.43 cikti.. senin tedavin nasil oldu yardimci olur musun bana asilama dusunuyorum ama ohss riski gozumu korkuttu

canım benimde amh 9 du . benim bu ikinci
tedavim ilkinde 30 yumurta toplandı 22 istenilen olgunluktaydı 5. gün transfer edildi ama tutmadı medical park bahçelievlerde yaptırmıştım. geriye hiç kalmadı o hastaneyide beğenmedim. şimdi memorialda 28 yumurta toplandı 22 istenilen olgunlukta çıktı ohss riski yuzunden transfer olmadı 6. güne kadar beklettiler 7 yumurtam var dondurulmuş bakalım bu ay adetin 2. günü gel dedi ne olacak merak ediyorum doktorum banu hanımdı ama semra hanım hande hanım yücel bey hepsi muayene etti. böyle canım aklına takılan birsey varsa sor bildiğim birşeyse yardımcı olurum.

Canim Allah razi olsun icimi rahatlattin cok sagol bide hamilesin oh ne guzel ya kahraman hocam korkuttu acik beni :) sayida az falan deyince aman dedim nolcak simdi korktum amin insallah hersey istedigim gibi olur kurban bayrami cifte bayramim olur insallah hayirlisiyla Rabbim saglikla evladini kucagina almani nasip eylesin

canım nahre bu senin ikinci mi ilkinde hiç kalmadımı yazmışsan kusura bakma göremedim de hayırlısı olsun hiç kötü düşünme rabbim hayırlısını versin

arkadaşlar benım 2 ay önce ohs riski nedenıyle yumurtalarım donduruldu. 2. adetımın 2. günü tahlil ve rahım duvarı buyuklugu ölçüldü ve 7.2 çıktı. çarşamba gunu tekrar kontrole gıdecem. transfer için kaç mm olması lazım ve ne zaman çagırırlar transfere bilen var mı tşkler

canım benim bende bu ay içinde başlıcam adetim olunca sen benden bir adım öndesin benimde dondurulmuş olucak aynı senin gibi gelişmlerden haberder edersin bana kılavuz olursun hayırlısı olsun rabbim hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah sağlıklı sıhhatli analı babalı

tedavim ilkinde 30 yumurta toplandı 22 istenilen olgunluktaydı 5. gün transfer edildi ama tutmadı medical park bahçelievlerde yaptırmıştım. geriye hiç kalmadı o hastaneyide beğenmedim. şimdi memorialda 28 yumurta toplandı 22 istenilen olgunlukta çıktı ohss riski yuzunden transfer olmadı 6. güne kadar beklettiler 7 yumurtam var dondurulmuş bakalım bu ay adetin 2. günü gel dedi ne olacak merak ediyorum doktorum banu hanımdı ama semra hanım hande hanım yücel bey hepsi muayene etti. böyle canım aklına takılan birsey varsa sor bildiğim birşeyse yardımcı olurum.

Canim benim sagol.. amh degerlerimiz ayni sayilir

Canim amh degerlerimiz ayni sayilir.... beni sevinc unal ile gorusturmuslerdi ilk gorusme ucretsizdi.. bana amh sonuc cikinca ohss olabilirsin dedi.. telefonda fazla soru da soramadim pek sonra aklima geldi asilama da ohss niye oluyorum ki hem en fazla 2 yumurta ya izin veriyolar en dusuk dozdan baslicaz demisti.. ayy ne zor ya sehirdisindan gitmistim calisiyorum birdaha gorusmeyede gidemedim kizlar siz olmasaniz kime sorucam cok sagol canim:KK66:

Canim benim sagol.. amh degerlerimiz ayni sayilir

Canim amh degerlerimiz ayni sayilir.... beni sevinc unal ile gorusturmuslerdi ilk gorusme ucretsizdi.. bana amh sonuc cikinca ohss olabilirsin dedi.. telefonda fazla soru da soramadim pek sonra aklima geldi asilama da ohss niye oluyorum ki hem en fazla 2 yumurta ya izin veriyolar en dusuk dozdan baslicaz demisti.. ayy ne zor ya sehirdisindan gitmistim calisiyorum birdaha gorusmeyede gidemedim kizlar siz olmasaniz kime sorucam cok sagol canim:KK66:

NE DEMEK CANIM BENİM AYNI YOLUN YOLCULARIYIZ ELİMİZDEN NE GELİYORSA PAYLAŞICAZ RABBİM HAYIRLISINI VERSİN SENİN İÇİNDE HEPİMİZ İÇİNDE. BEN GİTTİĞİMDE SEVİNÇ HANIMI HİÇ GÖRMEDİM YENİMİ ACABA. GERÇİ BANU HANIMIN YANINDA MUAYENE DERKEN BİR KADIN VARDI ZAYIF GÖZLÜKLÜ OMU ACABA

NE DEMEK CANIM BENİM AYNI YOLUN YOLCULARIYIZ ELİMİZDEN NE GELİYORSA PAYLAŞICAZ RABBİM HAYIRLISINI VERSİN SENİN İÇİNDE HEPİMİZ İÇİNDE. BEN GİTTİĞİMDE SEVİNÇ HANIMI HİÇ GÖRMEDİM YENİMİ ACABA. GERÇİ BANU HANIMIN YANINDA MUAYENE DERKEN BİR KADIN VARDI ZAYIF GÖZLÜKLÜ OMU ACABA

Allah razi olsun canim sagol.. ya cok kilolu degil ama gozluklu sarisin bi kadin.. seyi bile soramadim telde sonradan aklima geldi.. sonucta benim esimde sorun var benim normal yumurtam buyuyo her ay ilac kullanmayayim sadece esimin spermleri yikansin hareketlilik kazansin ve enjekte edilsin oyle olmaz mi? Bu ohss olan kizlari okudum forumda canlarim ya ne acilar cekmisler.. saglik gibisi yok o yuzden korkuyorum bende.. sende karinda sisme oldu mu canim 8 aylik hamile gibi

SORMA BENDE ŞİŞLİK GAZ HİÇBİRŞEY YİYEMİYORDUM BEREKET 1 HAFTA SONRA GEÇTİ AMA ZOR OLDU. CANIM BENİM İKİSİDE TÜP BEBEK AŞILAMA İÇİN NASIL OLUR BİLMİYORUM BİZDEDE SORUN ERKEK SAYI VE HAREKETLİLİK AZ BU SAYI İLE ANCA TÜP BEBEK OLUR AŞILAMA OLMAZ DEMİŞLERDİ BANA

kızlar benım yumurtalarım donduruldu 2 ay önce ohss riskı vardı. 2. adette tahlıl yaptır dedıler 13. gün yaptırdım ESTRADIOL degerım 317 çıktı sizce bu olumsuz mu

mrb
canım benim bende bu ay içinde başlıcam adetim olunca sen benden bir adım öndesin benimde dondurulmuş olucak aynı senin gibi gelişmlerden haberder edersin bana kılavuz olursun hayırlısı olsun rabbim hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah sağlıklı sıhhatli analı babalı
mrb cnm ben bugun doktora gittim adedim 13 gunu 8.7 mm cıktı sonıuclarım bilmiyorum nasıl hastaney le irtibata gecicem yazarım burdan sen nasıl ettin

mrb

mrb cnm ben bugun doktora gittim adedim 13 gunu 8.7 mm cıktı sonıuclarım bilmiyorum nasıl hastaney le irtibata gecicem yazarım burdan sen nasıl ettin

VALLA BEKLEMEDEYİM CANIM ADET OLUNCA 2. GÜNÜ GELDEDİ. İLK DEFA DONDURULMUŞ TRANSFER OLUCAM HİÇBİRŞEY BİLMİYORUM PROSEDÜR NASIL MERAKLA BEKLİYORUM SENDEN ÖĞRENİCEZ İŞTE. SENİNDE TEDAVİN HAYIRLI OLSUN ADETİN 13. GÜNÜMÜ NASIL YANİ

SORMA BENDE ŞİŞLİK GAZ HİÇBİRŞEY YİYEMİYORDUM BEREKET 1 HAFTA SONRA GEÇTİ AMA ZOR OLDU. CANIM BENİM İKİSİDE TÜP BEBEK AŞILAMA İÇİN NASIL OLUR BİLMİYORUM BİZDEDE SORUN ERKEK SAYI VE HAREKETLİLİK AZ BU SAYI İLE ANCA TÜP BEBEK OLUR AŞILAMA OLMAZ DEMİŞLERDİ BANA

Ya bende okudum ohss yok karinda su toplamasi karindan su bosaltma nefes alamama kusma.. bunlar cok agir seyler sende olmadi ins?
Bizimde esimde ileri hareket %7 ve morfoloji %2 ce %4 arasi degisiyo.. sayi iyi ml yüz ķüsür ama olmadi 1 yildir duzenli yumurta takibine ragmen..
Memorial da sabit bir doktorun olmuyomus sanirim hangisinden randevu alsam bilemedim o yuzden.. tam bebek isine giristik surekli bi hastalik cikiyo ben hasta oluyorum ben iyilesiuorum esim hasta oluyo tam iyilesi dis problemi cikti simdide antibiyotik kullanicak 1 ay 20 lik dis ameliyati mevzusu var.. tedavi kismina gecemiyoruz bi turlu.. normalde hic hasta olmazdikk Allahim bisey demeye calisiyo herhalde bize

canım nahre bu senin ikinci mi ilkinde hiç kalmadımı yazmışsan kusura bakma göremedim de hayırlısı olsun hiç kötü düşünme rabbim hayırlısını versin
Evet canim bu benim ikinci ilki memorial kayserideydi 13 yumurtam toplandi 3 uncu gun transfer oldum 3 tane koyuldu digerleri bozuldu sperm kalitesi sebebiyle yok gayet pozitifim cunki baktim bi bana oluyor olan kendine gel dedim kendime cuma opum var Allah nasip ederse 7 tanede yumosum var Allahim onlari saglikli eylesin ve hayirlisiyla bana evlat eylesin nasip diyorum artik uzulmuyorum artik sona yaklastim sayilir bayramda benimde bayramim olucak buna inaniyorum hayirlisiyla

VALLA BEKLEMEDEYİM CANIM ADET OLUNCA 2. GÜNÜ GELDEDİ. İLK DEFA DONDURULMUŞ TRANSFER OLUCAM HİÇBİRŞEY BİLMİYORUM PROSEDÜR NASIL MERAKLA BEKLİYORUM SENDEN ÖĞRENİCEZ İŞTE. SENİNDE TEDAVİN HAYIRLI OLSUN ADETİN 13. GÜNÜMÜ NASIL YANİ
CNM BUGUN DOKTORA GİTTİM LH DEGERİM 21.66 CIKTI YUKSEK HASTANEYLE GÖRÜSTÜM YÜKSEK İKİ GUN SNRA TEKRAR DOKTORA GİDCEM İNS LH DEGERİM DÜŞER YOKSA GELECEK AY BAŞLIYCAM TEKRAR COK KÖTÜ OLUYOM YA NEYAPCAMI BİLMİYORUM CIKMAZDAYIM YARDIM EDİN AKIL VERİN

merhaba arkadaşlar;
ben 9 ay önce bir miyom amelyatı geçirdim.şuan gayet sağlıklıyım.fakat eşimde
Astenoteratozoospermi çıktı.sayısı 40 milyon ileri hareketli %2 morfolojisi sıfır çıktı.doktor varikosel de olduğunu söylemiş.3 yol demiş murat bey;3 yıl kadar deneyin demiş yada varikosel ameliyat yada tüp bebek direk demiş.şuan içinde suda eriyen bir ilaç vermiş.bende keçiboynuzu kürü yapıyorum.yanında e ve çinko vitamini alıyor.ve beslenmesine dikkat ediyoruz.kendi doktorum Altuğ Semiz.oda bu görüşte.benim durumumda olup bana yardım edebilecek arkadaşım var mı? acaba.tüp bebek şansım nedir.

Kızlar ohss de sadece karın şişmiyo kii. Yumurtalık ve kistler çok büyüdüğü için benim gibi kistlerden biri yada birkaçı patlayıp aşırı kan kaybedebişiyorsunuz bu en iyisi. Bir de yumurtalık torsiyonu var ki yumyrtalık kendi ekseni etrafında dönüp kistler kendi kendini boğuyor. Burada ameliyatla yumurtalık eski haline döndürülmek isteniyor, olmuyorsa komple o yumurtalığı alıyorlar. Yani keşke 1 haftada kendi kendine geçen bir şişlik olsa karında. Kiiii o da çok tehlikeli akciğeler bile su topluyo. O yüzden geç olsun güç olmasın hiç acele etmeyin memorial doğru adres. İnşallah hepinizi yavrularınıza kavuşturur Allahımın izniyle

CNM BUGUN DOKTORA GİTTİM LH DEGERİM 21.66 CIKTI YUKSEK HASTANEYLE GÖRÜSTÜM YÜKSEK İKİ GUN SNRA TEKRAR DOKTORA GİDCEM İNS LH DEGERİM DÜŞER YOKSA GELECEK AY BAŞLIYCAM TEKRAR COK KÖTÜ OLUYOM YA NEYAPCAMI BİLMİYORUM CIKMAZDAYIM YARDIM EDİN AKIL VERİN
NIYE UZULUYORSUN HERSEYDE BiR HAYIR VARDIR dur bakalım BU DUSMEZSE OLMAYACAK MI anlamadim simdi

Kızlar ohss de sadece karın şişmiyo kii. Yumurtalık ve kistler çok büyüdüğü için benim gibi kistlerden biri yada birkaçı patlayıp aşırı kan kaybedebişiyorsunuz bu en iyisi. Bir de yumurtalık torsiyonu var ki yumyrtalık kendi ekseni etrafında dönüp kistler kendi kendini boğuyor. Burada ameliyatla yumurtalık eski haline döndürülmek isteniyor, olmuyorsa komple o yumurtalığı alıyorlar. Yani keşke 1 haftada kendi kendine geçen bir şişlik olsa karında. Kiiii o da çok tehlikeli akciğeler bile su topluyo. O yüzden geç olsun güç olmasın hiç acele etmeyin memorial doğru adres. İnşallah hepinizi yavrularınıza kavuşturur Allahımın izniyle
CANIM BENIM TRaNSFER ERTRLEME SEBEBI OLARAK bana OHSS DENDI ILACLAR VERILDI COK SUKUR BIR HAFTADA SIŞLIK VE HAZIMSIZLIKLA ATLATTIM senin hem ohss okup hrm gebe kalinca bence bu sorunlari yasadin neyseki bizlerde hemen ilaclar verilip en sorunsuzatlatmamizi ssağladılar

CANIM BENIM TRaNSFER ERTRLEME SEBEBI OLARAK bana OHSS DENDI ILACLAR VERILDI COK SUKUR BIR HAFTADA SIŞLIK VE HAZIMSIZLIKLA ATLATTIM senin hem ohss okup hrm gebe kalinca bence bu sorunlari yasadin neyseki bizlerde hemen ilaclar verilip en sorunsuzatlatmamizi ssağladılar
Doğru söylüyosun canım gebe kalınca hormonlar aşırı şekilde arttığından ohss yi bukadar çabuk atlatamıyırsunz malesef. Neyse ki atlatmışsın canım, sıra kuzucuğunu almakta artk. Rabbim kolaycana hayırlısıyla nasip etsin inşallah

Nasil yaa.. ben vazgeciyorum o zaman asilama falan bu ne yaa ALlah yardim etsin..cok korkutucu

Back
X