Yaaa inanırmısın o günü yaşadım tekrardan:) 6. Gün yapmıştm 60 çıkmıştı. 8. Gün 112 çıktı. İnsan inanamıyo ağlıyo şükrediyo. Şükürler olsun kuzum:) Allah tüm kuzucuklarımıza sağlıklı sıhatli hayırlı ömürler versin inşallah. Benim değerlerim senden düşük olmasına rağmen ikiz. Bebişlerin hayırlı olsunmaşallahhh tüm bebişlere
İNŞALLAH CANIM DUA EDİN RABBİM DEVAMINI GETİRSİN İNŞALLAH SAĞLIKLA SIHHATLE ANALI BABALI İNŞALAH CÜMLESİNE BİZEDE. YA SENİN İKİZMİYDI UNUTMUŞUM KACIRDIM ORAYI HERHALDE ÖPÜYORUM
Caniimm hayırlı olsunRabbim tamamına erdirsin.
CANIM ARKADAŞIM AMİN İNŞALLAH SENİNDE İNŞALLAH TUTUCAK VE SAĞLIKLI İLERLİYECEK İNŞALLAH BİZİMKİDE SAĞLIKLA DEVAM EDER ENDİŞE BİTMİYOR ŞİMDİ DEVAMI GELSİN DİYE DUA RABBİM CÜMLESİNİNKİNİ BİZİDE KORUSUN
Hayırlı olsun çok sevindim pozitif sonuçlar bizlere de umut oluyor. Bugün adetimin 2.günü tedaviye başladım. Inşallah benimde yüzüm güler.
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM DUA EDİN BİZDE BURDA UMUT BULMUK BİZDE SİZ GİBİYİZ HİÇBİR FARKIMIZ YOK RABİİM CÜMLESİNİN YUZUNU GULDURSUN
Ollleeyyyyyyyy çok sevindim canım yaa cok şükür ama ben sana demistim memorialde olacak bu iş diye.ben inanıyordum senin de pozitif alacağına. Emin ellerdeydik sana da söylemiştim.insaallah saglik sihhatle devam eder sonuna kadar.oraya mi buraya mi gideyim diye ikilemde kalan arkadaşlar bence sonuna kadar MEMORIALLLL
AMİN CANIM EVET EMİN ELLERDE OLDUĞUMUZ DOĞRU INŞALALH DUANDAN EKSİK ETME DEVAMIDA GELİR İNŞALLAH
Canım gözün aydin maşallah maşallah Rabbim daim etsin canim cok duygulandim.insallah darisi hayırlısı yla bizlerin basina.
DARISI HEPİNİZİN HERKESİN İSTEYEN DİLEYEN HERKESE İNŞALLAH CANIM
livess cok mutlu oldum gorunce Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin hayirli bir evlat olsun
dr un kimdi canim