7-8 gün kullanıyorsan maşallah çok iyi benim de öyleydi transfer ve opu hariç 3 kez gittim. Yani minimum 4-5 kere gidilirheralde ama bence yumurta sayısı ve büyüklüğüne başka hastanede de bakılabilir. Tamamen şahsi fikrim ve doktorun insiyatifine kalmış birsey. Şöyle söyliyim kendimden örnek veriyim adetime çok vardı ve tatildeydim dönüşte adet görür tedaviye başlarım diye düşünmüştük. Malesef yola çıktığımz gün adet oldum. Resmen yıkıldım. Gittiğimz yer ufak bir tatil köyü doktor fln yok. Aradım doktorumu sen şu doz gonalF başla adetin 3. Günü dedi. Geldiğinde hemen muayeneye geleceksin ters bir durum varsa ilacı keseriz 3 gün kullanmakla bişey olmaz kaçırmayalım bu ayı dedi. Yani muayenesiz iğne başladım. Döndüğümde 2 kez daha gittim sonra opu ve transfer oldu. 7 olgun yum.toplandı ve 6 tanesi döllendi. çok şükür ki tuttu inşallah devamı da gelir Rabbim nasip eder inşallah kucağıma da almayı.herkese nasip etsin rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı büyütmeyi mürüvetlerini görmeyi inşallah. Demem o ki ol diyorsa Rabbim oluyor. Doktorla da ilgisi yok bence. Ama sonucunda ohss oldum

( 3 gün hastanede yattım. Memorial buna izin vermiyor ben memorial da yapmadım. Az muayeneye gitmek iyi değil aslında ohss riskine karşı memorial çok titiz. Allah korusun ölümlerden döndüm. Siz siz olun bu riski mutlaka vurgulayarak sorun doktorunuza. Şu an birsürü 5cm lik kist taşıyorum bebeklerimden büyük

her an birdaha patlama riski var. Bu riski minimize edin kızlar memorial çok iyi bir hastane sadece güvenin ve dediklerini yapın. Bebeğinizi size veren onlar değil sadece bir vesile onlar. Tedavinizi mutlaka olun. Ama transferi kimin yaptığı kimin muayene ettiği inanın önmli değil. Bunu çok umursamaz bir doktorun elinden pozitif sonucu alarak tecrübe ettim. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah. Bu nübarek günlerde dua edelim bol bol. Gönlünüzü ferah tutun canlarım