Kızlar sizlere de özel bir teşekkürrrr, çünkü endişelerimi sorularımı pozitif yorumlarınızla karşıladınız ve içimi çok rahatlattınızzzz, allah razı olsunn...
Canım inan çok rahatladım Allah razı olsun Rabbim ne muradın varsa versin. Ben muayene ye gittiğimde semra hoca demiştiki sende hiçbir sorun yok degerlern yaşına göre çok çok güzel demişti.diğer tedavilerindede çok güzel embriyo lar oluşmuş dedi.tek sorun rahimde embriyolar ın tutunamama sebebi demişti.şimdi diyorumki acaba Laparoskopi den sonra normal yoldan gebe kalabilir miyim acaba siz bilirsiniz etrafınızdada böyle Laparoskopi den sonra normal yoldan hamile kalan varmı acaba çok teşekkür ler
canım tedirginnn olma bence, laparoskopi zor bir ameliyat değil zaten, aynı gün çıkartıyorlar genelde... ama tabi ben 2-3 gün normal halime dönememiştim, hafif acıyordu yeri... sonuçta bıçak deyiyor.. ama sıkıntı yapacak birşey değil... bende doktoruma sormuştum tüpler kapatılınca sıkıntılı bir durum oluşmaz mı diye o da benim 6 yıldır kapalı hiçbir şikayetimmm yok demişti, rahatlamıştımmmm

semra hoca benim için tüplerden birinden geçen sıvı embriyonun tutunmasına olumsuz etki yapabilir demişti. . her laparoskopi de tüpleri kapatıyorlar gibi bir kanı da oluşmasın, burda bir arkadaş vardı ameliyat olmuştu ama kaptmayı gerektirecek bir durum olmadığını görmüşler baktıklarında, onun illa ihtiyaç varsa yapıyorlar demek diye kendimi daha da rahatlatmıştımmm ben
inşallahhh canımmmm, güzel güzel pozitif sonuç alır da kalp atışını dıyacağın günleri beklemek sonrasında da kucağına almak nasip olur inşallahhhhhhh...
canımmm bu kötü birşey değil... benim de ohss riski nedeniyle transferim ertelenmişti nisan da. haziran da dondurlmuşlarla transfer oldu elh. pozitif sonucu aldık.. bende de polistik over falan yoktu ama bünyem dozlara aşırı cevap vermiş olabiliyormuş bazen böyle... asıl kötü olan ohss riskine rağmen transfer yapıyormuş bazı hasteneler, o trasnferde bide gebelik gerçekleşirse çok zor günlerrr oluyormuş.... bu konuda memorial da çok hassas davrandılar, içini raahat tut sen... sadece bebeğine kavuşmak için bir iki ay daha beklemen gerekecek.... inşallahhh sonucunda da pozitif görmek nasip olur