- 26 Haziran 2015
- 156
- 125
- 23
- 43
Gecmis olsun canim epey badire atlatmissin sende. Ne mutlu sonu guzel olmus, hamilelik surecin sorunsuz keyifle gecsn insallah[/QUOTE][QUOTEfrkfnd, post: 41861745, member: 688156"]H
Hiç aklına kötü bişi getirme şubatta tedavime başlandı ohss oldum 41 yumurtam toplandı sadece iki tanesi döllendi ve 5.güne kadar ilerledi dondurdular hiç umudum yoktu 41 yumurtadan 2 tane kalnası unydunu yitirmiştim çok şükür 3 adet geçirdijten sonra haxiranda ilk denemem de tek embriyoyla gebe kaldım.Bi kaç gün önce kalp atışını duydum.Ohss olsum hastanede yattım memorialde bir sürü para harcadım 3 gün yattıktan sonra kendi isteğinle hastaneden çıjtım evde annem bana o kadar güzel baktı ki 4 günde kurtuldum önce Allah sonra Annem ve eşim sayesinde.Korkulacak bişi yok bol booll su ve sıvı tüket opu dan sonra ben hep katı yemiştim.Sormak şstediğşn varsa yardımcı olurum.Hatta hastaneye gittiğim de Aylin hoca ve Ayşe hoca şok olmuşlardı nasıl vu kadar çabuk atlattım diye.hatta 9 kilo da vermiştim.
Çok tşk ediyorum.Tedavin ne aşamada bilmiyorum ama Rabbim ne istiyorsan hayırla nasip etsin..