Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Saol canım hepimize hayırlı olsun. Hayır canım donmuş olmayacak 5. Güne kadar gelişen embriyonun ortasında bi sıvı oluşuyomuş o sıvıdan biraz alıp bakcaklar sanırım dedikleri terimleri yanlış hatırlamıyorsam internette oyle araştırdım :) sizin minnoşların kaçıncı günü bugün ?

Ben tedaviye henüz başlamadım, öncesinde histereskopi olacağım rahimde şekil bozukluğu var Eylül adetimde başlayacağız kısmetse..Banada 5. gün embriyosu dediler ama hiç sormadım donmuş mu konuluyor diye? herkese farklı olabilir belki..

benim embriyom da 5.gune gelisti. fakat embriyo genetige gonderildi. ondan sonra sonucu beklerken donduruldu.senin neden genetige gonderilecek. merak ettim
Benim negatiflerim çok, birde yaş faktörü var 39...ondan sebep genetik tarama yapılması şart dedi hoca. O zaman her uygulama farklı olabilir bakalım gidince soracağım nasıl olacakmış..Aslında donmuş konsa fena olmaz öncekiler hep taz e transferdi.

canım embriyo donduruluyo besinci gün kabuğundan birşey alıp genetiğe gönderilip embriyo dondurulup sağlıklı gelen embriyo dıger adaletinle transfer ediliyo
Öyleyse daha iyi olabilir belki, öncekiler hep tazeydi, şimdi donmuşda gözüm var :) belki böylesi tutar inşallah..

aynen ondsn donduruyorlar 28 aldilar 21 istenilen olgunlukta bugün 5. Gunu 4 kesin dedi 5 6 olsbilir mu bakicaz dedi korkuyorum dua edin
Korkma canim bende 28yumurta toplandi 18dollendi 3gune geldi 5gune 4tane kaldi donduruldu transfere gittigimizde aylin hanim embriyolar kaliteli iki tane hakkiniz var yastan dolayi cunku yasim 35ama ikiz olma olasiligi yuksek dedi cozununce yine konusuriz dedi kalite dusermi diye transfede banu hanim vardi cozunmede skinti olmamis kaliteleri iyi dedi o zaman dedim tek istiyorum benim kardeslerim ikiz ve gercekten kisilikleri zor oluyo ve tek transfer sukur tuttu isin kisacasi rabbim ol diycek korkma sayiya takilma benim 3tanede donmusum var bekliyolar beni:-)

Ben tedaviye henüz başlamadım, öncesinde histereskopi olacağım rahimde şekil bozukluğu var Eylül adetimde başlayacağız kısmetse..Banada 5. gün embriyosu dediler ama hiç sormadım donmuş mu konuluyor diye? herkese farklı olabilir belki..

Benim negatiflerim çok, birde yaş faktörü var 39...ondan sebep genetik tarama yapılması şart dedi hoca. O zaman her uygulama farklı olabilir bakalım gidince soracağım nasıl olacakmış..Aslında donmuş konsa fena olmaz öncekiler hep taz e transferdi.

Öyleyse daha iyi olabilir belki, öncekiler hep tazeydi, şimdi donmuşda gözüm var :) belki böylesi tutar inşallah..
İnsallah canim donmusa tutma sansi daha fazla veriyolar cunku rahim dinleniyo ilaclarin etkisini atiyo embriyoyu cabuk kabulleniyo rabbim yardimxiniz olsun

İnsallah canim donmusa tutma sansi daha fazla veriyolar cunku rahim dinleniyo ilaclarin etkisini atiyo embriyoyu cabuk kabulleniyo rabbim yardimxiniz olsun
Tutsun olsun artık yaa... ama hiç donmuş olmadı o yüzden olsa fena olmaz hani. Genetik taramanın şekilleri var galiba bakalım hangisi olacak, zaten az yumurtam oluyor, inşallah temiz çıkan embriyom çok olur..Duaların için çok sağol canım Rabbim bu sefer kabul eder inşallah. Bu 6. denemem olacak çünkü...

Bir arkadaşa sordum sanada sorayım genetikten sonra embriyolar donmuşmu oluyor, yoksa hemen tazemi transfer ediliyor, merak ettim, banada yapılacakta, çok şeyi sordum bunu sormayı unutmuşum :)
Ben kalite için aylardır coez q10 alıyorum, ace selenyum, yaz geleli bıraktım devit3 ve bal tarçın çörek otu..
Canim genetikten sonra saglikli bulunursa taze transfer ypilacak misal 3 saglikli ciksa 1 transfer ypip digerleri donduruluyor. Bizee oyle sylenmisti

Korkma canim bende 28yumurta toplandi 18dollendi 3gune geldi 5gune 4tane kaldi donduruldu transfere gittigimizde aylin hanim embriyolar kaliteli iki tane hakkiniz var yastan dolayi cunku yasim 35ama ikiz olma olasiligi yuksek dedi cozununce yine konusuriz dedi kalite dusermi diye transfede banu hanim vardi cozunmede skinti olmamis kaliteleri iyi dedi o zaman dedim tek istiyorum benim kardeslerim ikiz ve gercekten kisilikleri zor oluyo ve tek transfer sukur tuttu isin kisacasi rabbim ol diycek korkma sayiya takilma benim 3tanede donmusum var bekliyolar beni:-)
valla icimi rahatlattin taktim sayiya bende

Merhaba transferinizi Banu hanım mı yaptı :) benim de çarşamba günü dondurulmuş transferim var da banu hanımka çok heycanlıyımmm

20 den fazlasi skintiymis da neden ki yani anlam veremedim. Sen suan hamis miydin canim?
Vücut ödem yapıyor çünkü 20 den fazla olunca , 3 ay önce başladım bende tedaviye 22 yumurtam toplandı ve donduruldu kaliteli olanlar çok üzülmüştüm ama hayırlısı artık, bu çarşamba transferim olacak kısmetse

Kuzlar birde bende midede sislik var cok ne yesem sisiriyor yemesemde oyle okuyor ohh den dolsyi mi ne yapabilirim
Bol su ic canim birazda hareket fazla et bende nefes alirken zor aliyodum adetinle gecer merak etme
Merhaba transferinizi Banu hanım mı yaptı :) benim de çarşamba günü dondurulmuş transferim var da banu hanımka çok heycanlıyımmm
hayirli olsun canim evet banu hanim yapti tranaferimi insallah sende guzel sonuclar alirsin.benim.gibi

Bol su ic canim birazda hareket fazla et bende nefes alirken zor aliyodum adetinle gecer merak etme
hayirli olsun canim evet banu hanim yapti tranaferimi insallah sende guzel sonuclar alirsin.benim.gibi
çok poizitif bi bayan bayılıyorum Banu hanıma, son kontrolde de muhtemelen gebelik oluşur dedi, merkezden çıktığımda istemsiz gülümsüyordum, tek b,r cümle ile fethetti beni, inşallah tutar benimki de

çok poizitif bi bayan bayılıyorum Banu hanıma, son kontrolde de muhtemelen gebelik oluşur dedi, merkezden çıktığımda istemsiz gülümsüyordum, tek b,r cümle ile fethetti beni, inşallah tutar benimki de
canim benimde ekip doktorumda ne mail atip sorssm cevap verdi valla yalan yok ilgili fonus yapıyor brndd memnundim aCikcasi

merhabalar arkadaşlar rabbim hepinizi sağlıkla evlatlarına kavuştursun,bende vaktinde çok gün saymıştım burada şimdi 2 kızım var şükür.bu kez abimin eşi için burdayım.28 yaşında 2 düşük sonrası hamile kalamadı tüm tetkikler yapıldı tüp bebek denendi beylikdüzü medicana selman beyde başarısız oldu fakat sonradan abimdede eşindede kromozom bozukluğuöğrenildi.şimdi memorialden randevu almak istiyoruz önereceğiniz dr varmı sanırım semra hanımla 1 dr birlikte ilgileniyor.tavsiyeniz çok kıymetli.birde yengemde yumoş az ve kalitesi kötü önceki tüptede 1. kalite transfer edilmedi.bunun için ne yapabilir?pgt de belli kromozomlar inceleniyormuş birde başka yöntemde tüm kromozomlar bakılıyormuş adı ve fiyatıyla bilgisi olan varmı?çok sordum ama yardımınıza çok ihtiyacımız var..selamlar sevgiler herkese

Du
merhabalar arkadaşlar rabbim hepinizi sağlıkla evlatlarına kavuştursun,bende vaktinde çok gün saymıştım burada şimdi 2 kızım var şükür.bu kez abimin eşi için burdayım.28 yaşında 2 düşük sonrası hamile kalamadı tüm tetkikler yapıldı tüp bebek denendi beylikdüzü medicana selman beyde başarısız oldu fakat sonradan abimdede eşindede kromozom bozukluğuöğrenildi.şimdi memorialden randevu almak istiyoruz önereceğiniz dr varmı sanırım semra hanımla 1 dr birlikte ilgileniyor.tavsiyeniz çok kıymetli.birde yengemde yumoş az ve kalitesi kötü önceki tüptede 1. kalite transfer edilmedi.bunun için ne yapabilir?pgt de belli kromozomlar inceleniyormuş birde başka yöntemde tüm kromozomlar bakılıyormuş adı ve fiyatıyla bilgisi olan varmı?çok sordum ama yardımınıza çok ihtiyacımız var..selamlar sevgiler herkese. bende bekliyorum sorunun cevabını, bunun dışında şehir dışındaki hastalar için konaklama ya da otel uygun var mıdır?umarım yardımcı olursunuz

Semra hanıma randevu alablir sadece ona vermiyoruz derlerse Hande hanım da banu hanım da çok ii

Arkadaşlar benim yarın tarnsferim var ve bugün kasık ağrım var adet olacakmışım gibi, böyle b,rşey yaşayan oldu mu acaba?

Back
X