Saol canım hepimize hayırlı olsun. Hayır canım donmuş olmayacak 5. Güne kadar gelişen embriyonun ortasında bi sıvı oluşuyomuş o sıvıdan biraz alıp bakcaklar sanırım dedikleri terimleri yanlış hatırlamıyorsam internette oyle araştırdım :) sizin minnoşların kaçıncı günü bugün ?
Ben tedaviye henüz başlamadım, öncesinde histereskopi olacağım rahimde şekil bozukluğu var Eylül adetimde başlayacağız kısmetse..Banada 5. gün embriyosu dediler ama hiç sormadım donmuş mu konuluyor diye? herkese farklı olabilir belki..
Benim negatiflerim çok, birde yaş faktörü var 39...ondan sebep genetik tarama yapılması şart dedi hoca. O zaman her uygulama farklı olabilir bakalım gidince soracağım nasıl olacakmış..Aslında donmuş konsa fena olmaz öncekiler hep taz e transferdi.benim embriyom da 5.gune gelisti. fakat embriyo genetige gonderildi. ondan sonra sonucu beklerken donduruldu.senin neden genetige gonderilecek. merak ettim
Öyleyse daha iyi olabilir belki, öncekiler hep tazeydi, şimdi donmuşda gözüm var :) belki böylesi tutar inşallah..canım embriyo donduruluyo besinci gün kabuğundan birşey alıp genetiğe gönderilip embriyo dondurulup sağlıklı gelen embriyo dıger adaletinle transfer ediliyo