Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

whiterose00 whiterose00 canim Allah tamamina erdirsin cokkkk sevindim senin adina ohh be bi bebis daha ay yok ben umut doluyorum dahada burda ya bende baslayim biran once avazim ciktigi kadar bagiricam herkeslereee isterse deli desinler tinnnn :)

Arkadaşlarımmmm değerim 111 :)) hamileyim :)) inşallah katlanmaya devam eder
Caniiimm hayirli olsun, ne guzel bir haber verdin bizlere cok sukur tebessumle okumak nasip oldu msjini.Allah tamamina erdirsin katlansin saglikla gelsin insallah bebisin:KK46: darisi umutla, duayla bekleyen herkesin basina olsun insallah

Caniiimm hayirli olsun, ne guzel bir haber verdin bizlere cok sukur tebessumle okumak nasip oldu msjini.Allah tamamina erdirsin katlansin saglikla gelsin insallah bebisin:KK46: darisi umutla, duayla bekleyen herkesin basina olsun insallah
Senin test tarihin ne zaman canim senden de bekliyoruz güzel haberi

OTE="nelo22, post: 42053449, member: 676706"]Senin test tarihin ne zaman canim senden de bekliyoruz güzel haberi[/QUOTE]
C.tesi gunu canim. Az kaldi korkuyorum cok

C.tesi gunu canim. Az kaldi korkuyorum cok
Korkma senin de pozitif insallah canim dondurulmuştu senin diye hatırlıyorum o yüzden korkma yavrun seninledir insallahhh[/QUOTE]
Evet canim dondurulmuş tu. İnşallah oyledir 1 tane transfer edildi, insallah benimledir bebegim

Back
X