- 2 Mart 2015
- 1.049
- 612
- 123
- 38
Çooook sevindim canım tebrik ederim Allah tamamına erdirsin inşallah. Sağlıkla kucağımza almak da nasip olsunArkadaşlarımmmmmm değerim 111 :)) hamileyim :)) inşallah katlanmaya devam eder
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çooook sevindim canım tebrik ederim Allah tamamına erdirsin inşallah. Sağlıkla kucağımza almak da nasip olsunArkadaşlarımmmmmm değerim 111 :)) hamileyim :)) inşallah katlanmaya devam eder
Cokk sevindimm gozun aydinnn bende yoldayim muayenem var Ayse hocayla.Arabay la ciktim trafikk berbatttArkadaşlarımmmmmm değerim 111 :)) hamileyim :)) inşallah katlanmaya devam eder
Caniiimm hayirli olsun, ne guzel bir haber verdin bizlere cok sukur tebessumle okumak nasip oldu msjini.Allah tamamina erdirsin katlansin saglikla gelsin insallah bebisinArkadaşlarımmmm değerim 111 :)) hamileyim :)) inşallah katlanmaya devam eder
Canim tebrik ederim Allah tamamina erdirsin saglikla insallah darisi insallah hayirlisi ile bizlere olsunOllllleeyyyyyy cok sevindim tatlım çok guzel degerin insallah Allah tamamina erdirirDarısı tedavi bekleyen tedavide olan isteyen herkese
Canm cok sevindim Allah hayrlisiyla ve sagliklisiyla tamamina erdirsin darisi basimizaaaArkadaşlarımmmmmm değerim 111 :)) hamileyim :)) inşallah katlanmaya devam eder
Çok sağ ol canım. İnsaallahÇooook sevindim canım tebrik ederim Allah tamamına erdirsin inşallah. Sağlıkla kucağımza almak da nasip olsun
Canimm cok sevindimmm insallah degerin katlanmaya devam eder ve bebegini kucagina alirsin saglikla :)Arkadaşlarımmmmmm değerim 111 :)) hamileyim :)) inşallah katlanmaya devam eder
İnşallah canım inşallah. Rabbim sana da nasip edecek inşallah. Dua ediyorum herkeseCanimm cok sevindimmm insallah degerin katlanmaya devam eder ve bebegini kucagina alirsin saglikla :)
Senin test tarihin ne zaman canim senden de bekliyoruz güzel haberiCaniiimm hayirli olsun, ne guzel bir haber verdin bizlere cok sukur tebessumle okumak nasip oldu msjini.Allah tamamina erdirsin katlansin saglikla gelsin insallah bebisindarisi umutla, duayla bekleyen herkesin basina olsun insallah
Ben de seni merak ediyordum canim muayeneden çıkınca güzel haberlerini bekliyorumCokk sevindimm gozun aydinnn bende yoldayim muayenem var Ayse hocayla.Arabay la ciktim trafikk berbattt
Canimm cok sagoll aminnn dualarina..Allah tamamina erdirsin insallah...İnşallah canım inşallah. Rabbim sana da nasip edecek inşallah. Dua ediyorum herkese
C.tesi gunu canim. Az kaldi korkuyorum cok[/QUOTE]OTE="nelo22, post: 42053449, member: 676706"]Senin test tarihin ne zaman canim senden de bekliyoruz güzel haberi
C.tesi gunu canim. Az kaldi korkuyorum cok[/QUOTE]OTE="nelo22, post: 42053449, member: 676706"]Senin test tarihin ne zaman canim senden de bekliyoruz güzel haberi
Korkma canım senin de pozitif olacak insallah. Az kalmış güzel haberler almana :)[/QUOTE]C.tesi gunu canim. Az kaldi korkuyorum cok
Korkma senin de pozitif insallah canim dondurulmuştu senin diye hatırlıyorum o yüzden korkma yavrun seninledir insallahhh[/QUOTE]C.tesi gunu canim. Az kaldi korkuyorum cok