Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende mozaik transfer oldum, süreç normal transferden farklı değil. Farklı bir işlem uygulanmıyor takip edilen protokolünüz nasılsa ilaçlı yada ilaçsız aynı şekilde ilerliyorArkadaslar tekrardan hepinize merhabalar yeni arkadaslar katilmis ara ara takip ediyorum sizleri dualarimdasiniz hep simdi size bir sorum var eskiler bilir mozaik iki embryom var ve transferine karar verdim temmuz gibi dusunuyorum gitmeye ama transfer oncesi bi islem uygulaniyormu surec nasil oluyor bilen anlatabilir mi
MaşallahhhKızlar tek tek etiketleyemedim ama merak edenler için söylüyorum bir kızım olacak Allahın izniyle![]()
Canım benim 3 tane büyük klomen kistim vardi tedavi sürecinde Semra hoca başlayalım dedi Günseli hoca bu ay başlamasak mi dedi Semra hoca kan sonucuna göre problem yaratmaz zaman kaybı olmasın dedi başladık 19 tane olgun yumurtam olmuştu adetle 2 tanesi erimisti 1 tanesi transferde kalmıştı yine kan tahlili yapildi problem olmamıştı benim transferimi sıfır ilaç natürel yapmışlardı eğer problem olduğunu düşünseler transferi ertelerler semra hoca riske attirmaz içini ferah tutKontrole gttin bugün kist varmış. M hormon tahlili norml çıktı. İlaçlı transfer olacakmış Estrofemle bşladım. Kist sorun yaratmaz demi?
Tşk edermCanım benim 3 tane büyük klomen kistim vardi tedavi sürecinde Semra hoca başlayalım dedi Günseli hoca bu ay başlamasak mi dedi Semra hoca kan sonucuna göre problem yaratmaz zaman kaybı olmasın dedi başladık 19 tane olgun yumurtam olmuştu adetle 2 tanesi erimisti 1 tanesi transferde kalmıştı yine kan tahlili yapildi problem olmamıştı benim transferimi sıfır ilaç natürel yapmışlardı eğer problem olduğunu düşünseler transferi ertelerler semra hoca riske attirmaz içini ferah tut
Amiin canım teşekkür ederizMaşallahhhAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin minnoş kızını kocaman olmuşssunuz siz de maş maş
![]()
Zaten Memorial da bir daha eşiniz test olacak 400tl idi. Perhizli gidin ne zaman gidecektiniz? Bizim hızda aman aman değil.Ama yücel bey ek tedaviye işleme gerek yok yeterli dedi. Olanla yapıyoruz tedavi bakalımBu sperm konusunda hız çok önemli olduğunu biliyorum o da biz de maalesef yok denecek kadar az oranda %15.Hatta belki düşmüş bile olabilir ilk tahlilinde %15’di daha sonra verdiği başka bir kurumda anlamadığım şekilde çıktı görsel paylaşayım sizinle (üniversite olan ilk verdiği)
Ay masallah annesi sağlıkla gelsinKızlar tek tek etiketleyemedim ama merak edenler için söylüyorum bir kızım olacak Allahın izniyle![]()
Canimm ne kadar mutlu bir haber bu masallah ikinize de .. darisi tum isteyenlere insallahKızlar tek tek etiketleyemedim ama merak edenler için söylüyorum bir kızım olacak Allahın izniyle![]()
Maşallah canım sağlıkla gelsinKızlar tek tek etiketleyemedim ama merak edenler için söylüyorum bir kızım olacak Allahın izniyle![]()
Hayirli olsun canim , saglikla gelsin prensesKızlar tek tek etiketleyemedim ama merak edenler için söylüyorum bir kızım olacak Allahın izniyle![]()
amiin canım çok teşekkür ederim hrp dualarımdasınızCanimm ne kadar mutlu bir haber bu masallah ikinize de .. darisi tum isteyenlere insallah![]()
Teşekkür ederiz teyzesi sizi de bekliyoruz bu heyecanaMaşallah canım sağlıkla gelsin![]()
Teşekkür ederimmHayirli olsun canim , saglikla gelsin prenses![]()
İnşallah canım benim
Eveeetttt heyecanla bekliyoruzzzİnşallah canım benimhaziran ne kaldı şurda
![]()
Çok teşekkür ederiz, evet teyzesi büyüdü oğluşum çok şükürAmiin canım teşekkür ederizsenin mucize de kocaman olmuş maşallah
![]()