• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım biliyorsun ben de benzer durunlar yaşıyorum ve her seferinde sorduğum soru neden 1 embriyo olusuyor o kadar yumurtadan tatmin edici bir cevap yok en son embriyolog hakan beye sordum yumurta kalitesi dedi milyonlarca spermden biz düzgününü seçiyoruz dedi ama bazı kişilerde ilaçlar yumurta kalitesini bozabiliyor dedi ,gecen gün tv de aret kamarı gördüm o da aynı seyi söyledi fazla ilaç bazı kadınlarda olumsuz etki yapabiliyor dedi belkide bizdeki durum bundan ibarettir
Size cevap veriyorum diye arkadaşa vermişim kusura bakmayın. Aradıklarından beri başım çatlıyo😞 ilaçlar büyük ihtimal bendede o etkiyi yaptı

Evet bende yumurta toplama için ilaç kullanırken zorlandım, opudan sonra çok sıkıntım oldu verilen antibiyotikleri vücudum kabul etmedi dediğiniz gibi. Alerjik reaksiyon gösterdi. Şişkinliğimi ağrılarımı adetle beraber atabildim ki gögüslerim hala çok hassas. Normalde ben iğne ilaç öyle şeylerden uzak duran biriydim belkide onun için. Bilmiyorum sebebini. Beril hoca bugün telefonu kapatırken bidahaki işlem için kilo verirseniz iyi olur dedi.
Çok geçmiş olsun canım spor yap kilo yumurtayı olumsuz etkiliyor kilo vermeye çalış hergun rutin yürüyüş yap en az 1 saat birde sağlıklı beslen özellikle zeytinyağı benim kilom yok ama şekerim yükseliyordu çocuğum küçük olduğu için evin içinde yürüyüş yaptım spor yaptım abartısız hergun en az 1 saat transferden önce 3 kilo zayıfladım ve şekerim 124 ten 90 a düştü hala yürüyüş yapıyorum

Evet canım. Hemşire lh değerinde sorun olmadığını zaten böyle olmasını istediklerini söyledi. Bugün 8de çatlatma iğnesini yapıcam 19 aralık transfer günü 😍
Oh oh maşallah 🥰🥰 hadi gözün aydın seninde , ilk asamayi atlattık, hayırlısıyla transfer olup birlikte gun sayıcaz😊🥰🥰 1 gun olacak aramızda nasip olursa 🤗🤗

Çok geçmiş olsun canım spor yap kilo yumurtayı olumsuz etkiliyor kilo vermeye çalış hergun rutin yürüyüş yap en az 1 saat birde sağlıklı beslen özellikle zeytinyağı benim kilom yok ama şekerim yükseliyordu çocuğum küçük olduğu için evin içinde yürüyüş yaptım spor yaptım abartısız hergun en az 1 saat transferden önce 3 kilo zayıfladım ve şekerim 124 ten 90 a düştü hala yürüyüş yapıyorum
Bendede insülin direnci çıktı. Hap verdiler. Hormonları vücudumdan atmak için ara vermiştim hapa. Tekrar başlicam. Teşekkür ederim 😊

Hayırlısı olsun elbet üzücü bizi birbirimizden daha iyi anlayan kimse yok bende her seferinde bidaha tedavi olmayacagim dedim gücüm yok kaldıramıyorum dedim ama vakit geçince toparlandım yeniden başladim hala pozitifi göremedim ama pes etmek yok buradaki arkadaşlar pes etmedigi icin mutlu sona ulastilar ,o yüzden bizde dualarımızı edip kendimizi toparlayıp yeniden yolumuza devam edeceğiz🤲

İnşallah çok güzel geçer allahın izniyle bol bol dua oku ayetel kürsü oku
Okuyorum sürekli kuru bir dalı yeserten rabbım içimizdeki evlatlarımıza canlandır dıye hep dua edıyorum hayırlısı artık cnm ben elimden gelen herseyı yaptım artık dunyaya gelicekse hıç birsey olmaz

Okuyorum sürekli kuru bir dalı yeserten rabbım içimizdeki evlatlarımıza canlandır dıye hep dua edıyorum hayırlısı artık cnm ben elimden gelen herseyı yaptım artık dunyaya gelicekse hıç birsey olmaz
Aynen öyle hayırlı evlatlar olur inşallah bende okuyorum yarın test günüm bana da dua 🤲😘

Selam kızlar. Hatırlayanınız varsa benden 11 yumurta toplanmıştı. Sadece 1 tanesi 5aa geldi ve diğerleri sağlıksızdı. O 1 taneyi pgt ye göndermiştik. Onunda sonucu geldi ve o da olumsuz. Şu an çok üzgünüm. Ne zor işlermiş..😢
Bende seninle aynı durumdayım. İnsan üzülme bile diyemiyor..Bende gecen hafta neticesini aldığım tedavimde cok kötü etkilendim..tedqviye başlayacağımı hiç kimseye söylemedim aile dahil, netice negatif geldi,eşim yurtdisindaydi..hayatımın hiç bir döneminde kendimi bu kadar yalnız,bu kadar çaresiz bu kadar tükenmiş hissetmemiştim..ve bunları yaşarken hiç kimseye belli etmeden hayata devam etmek çok çok daha zor..ama bu hafta daha iyiyim..öyle yada böyle alışıyor insan..odağı değiştirmek,kendi adına birseyler yapmak,işe odaklanmak, spor yapmak,daha iyi beslenmek için altyapı oluşturmak ,bu konu hakkında farkli kaynaklar araştırmak,burada bizlere umut olan insanların başarı hikayesini okumak...bunlar bana 1 hafta içerisinde iyi gelen şeyler.. cok klasik ama öyle yada böyle herkes aynı şeyi söylüyor, biz Allah tan herhangi bir hastalikl
İle mücadele etmiyoruz.. sadece 2 kişilik aileyi 3 yada 4 yapmaya çalışıyoruz🤗

Merhaba arkadaşlar , Natural siklus ile transfer olanlar hangi ilaçları kullandınız acaba .
Çatlatma iğnesinden sonra
4 gün boyunca
-Prednol
-Monodoks Antibiyotik

10. Haftaya Kadar ;
-Litunus Vajinal Tablet
-Progestan (Dex veya Kalçadan olan)
-Folik Asit
-Kişiye özgü Kan sulandırıcı

Back
X