- 7 Eylül 2014
- 58
- 51
- 88
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim öncelikle sağlık versin inşallah tahlilleriniz temiz çıkar sonrasında da başlayacağınız yeni yolunuzda güçle birlikte kolaylıklar verir en hayırlısı en güzel şekilde gelip sizi bulur sabrinizin sonu selamet olur üye isminiz gibiSonuçlarımda bazı bulgular saptandı emar ve biopsi yapılması lazım dendi yarın biopsi yapılacak ve bi ops i sonucuma göre tüp bebek yakşaşık7 8 aydır bu sayfayı takip ediyorum çoğunuzla sevindim ve üzüldüm inşallah bende hayırlı haberler alırım ve tüp bebek aşamasına geçebilirim çünkü daha şimdiden çok yoruldum..
Rabbim öncelikle sağlık versin inşallah tahlilleriniz temiz çıkar sonrasında da başlayacağınız yeni yolunuzda güçle birlikte kolaylıklar verir en hayırlısı en güzel şekilde gelip sizi bulur sabrinizin sonu selamet olur üye isminiz gibi![]()
Teşekkür ederim sağlıkla kucağınıza alın inşalhhÇatlatma iğnesinden sonra
4 gün boyunca
-Prednol
-Monodoks Antibiyotik
10. Haftaya Kadar ;
-Litunus Vajinal Tablet
-Progestan (Dex veya Kalçadan olan)
-Folik Asit
-Kişiye özgü Kan sulandırıcı
Günaydın canım ben aceleci davrandım biraz her halde kan verdim dün akşam saat 1 de 48.38 çıktı çokmu düşük böyle düşük çıkan varmı
Canım Kaçıncı gün değerin bu?Günaydın canım ben aceleci davrandım biraz her halde kan verdim dün akşam saat 1 de 48.38 çıktı çokmu düşük böyle düşük çıkan varmı
9 gün oldu 5 gün embriyosuCanım Kaçıncı gün değerin bu?
Aceleyle ilgisi yok canım çok erken yapmamışsın.belki daha önce sordum ama hatırlamıyorum pgtli miydiGünaydın canım ben aceleci davrandım biraz her halde kan verdim dün akşam saat 1 de 48.38 çıktı çokmu düşük böyle düşük çıkan varmı
Hayır naturel 5 gün embriyosuAceleyle ilgisi yok canım çok erken yapmamışsın.belki daha önce sordum ama hatırlamıyorum pgtli miydi
İnşallah olur dualarını bekliyorum korkuyorum daÖnemli olan artışın düzenli olması hadi inşallah![]()
Ben 9. Gün memoriale kan vermeye gittiğimde “değerim kaç olursa iyi olarak değerlendiriliyor?” diye sormuştum. 50 ve üstü iyi demişti hemşire. Siz de 8. Gün kan vermişsiniz sanırım. Bu durumda değeriniz gayet iyi.9 gün oldu 5 gün embriyosu
İnşallah canım her halde benden geç dölenme oldu benim belirtiler yeni başladı bakalım beklicem şimdi atım hemşireye inşallah YükselirBen 9. Gün memoriale kan vermeye gittiğimde “değerim kaç olursa iyi olarak değerlendiriliyor?” diye sormuştum. 50 ve üstü iyi demişti hemşire. Siz de 8. Gün kan vermişsiniz sanırım. Bu durumda değeriniz gayet iyi.![]()
Senin kaç çıkmıştı kaç gün sonra yaptınBen 9. Gün memoriale kan vermeye gittiğimde “değerim kaç olursa iyi olarak değerlendiriliyor?” diye sormuştum. 50 ve üstü iyi demişti hemşire. Siz de 8. Gün kan vermişsiniz sanırım. Bu durumda değeriniz gayet iyi.![]()
Benim değerim 214 çıkmıştı ama ben değerim belli olmadan kan verdiğimde sormuştum. 50 ve üstü iyi demişlerdi.Senin kaç çıkmıştı kaç gün sonra yaptın
Aynen bakalım hayırlısı olsun inşallahBenim değerim 214 çıkmıştı ama ben değerim belli olmadan kan verdiğimde sormuştum. 50 ve üstü iyi demişlerdi.
Benim belirtilerim transfer olduğum gün başlamıştı. Belki dediğin gibi seninki geç döllenmedir.
Amin. hayırlısı olsunAynen bakalım hayırlısı olsun inşallah![]()