• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Herkesin hikayesi birbirinden çok farklı Nisan ayında ilk görüşmemizi yaptık genetik test istendi yurtdışına gönderdik Eylül de sonuçlandı sonuç temiz çıktı ama ailede meme kanseri olduğu için benden da mamografi ve emar istedi doktorum tabi son

Sonuçlarımda bazı bulgular saptandı emar ve biopsi yapılması lazım dendi yarın biopsi yapılacak ve bi ops i sonucuma göre tüp bebek yakşaşık7 8 aydır bu sayfayı takip ediyorum çoğunuzla sevindim ve üzüldüm inşallah bende hayırlı haberler alırım ve tüp bebek aşamasına geçebilirim çünkü daha şimdiden çok yoruldum..

Sonuçlarımda bazı bulgular saptandı emar ve biopsi yapılması lazım dendi yarın biopsi yapılacak ve bi ops i sonucuma göre tüp bebek yakşaşık7 8 aydır bu sayfayı takip ediyorum çoğunuzla sevindim ve üzüldüm inşallah bende hayırlı haberler alırım ve tüp bebek aşamasına geçebilirim çünkü daha şimdiden çok yoruldum..
Rabbim öncelikle sağlık versin inşallah tahlilleriniz temiz çıkar sonrasında da başlayacağınız yeni yolunuzda güçle birlikte kolaylıklar verir en hayırlısı en güzel şekilde gelip sizi bulur sabrinizin sonu selamet olur üye isminiz gibi🌺🌺

Rabbim öncelikle sağlık versin inşallah tahlilleriniz temiz çıkar sonrasında da başlayacağınız yeni yolunuzda güçle birlikte kolaylıklar verir en hayırlısı en güzel şekilde gelip sizi bulur sabrinizin sonu selamet olur üye isminiz gibi🌺🌺

Çok teşekkür ederim ☺️gerçekten burası beni çok umutlandırıyor.. En güzeli de birbirini hiç tanımayan ama içtenlikle dua edip destek veren insanların olması..

Herkese Rabbim güzel haberler almak nasip etsin pgt sonucu bekliyorum 15 gün oldu aradım işleminiz devam ediyor dedi kızlar acaba olumsuz mu içime bi sıkıntı çöktü 1 embriyom vardı zaten.Hayırlısını istiyorum Allah'ımdan tabiki.Olumsuzu düşünmek de içimi acıtıyor

9 gün oldu 5 gün embriyosu
Ben 9. Gün memoriale kan vermeye gittiğimde “değerim kaç olursa iyi olarak değerlendiriliyor?” diye sormuştum. 50 ve üstü iyi demişti hemşire. Siz de 8. Gün kan vermişsiniz sanırım. Bu durumda değeriniz gayet iyi. 🥰

Ben 9. Gün memoriale kan vermeye gittiğimde “değerim kaç olursa iyi olarak değerlendiriliyor?” diye sormuştum. 50 ve üstü iyi demişti hemşire. Siz de 8. Gün kan vermişsiniz sanırım. Bu durumda değeriniz gayet iyi. 😘
İnşallah canım her halde benden geç dölenme oldu benim belirtiler yeni başladı bakalım beklicem şimdi atım hemşireye inşallah Yükselir 🤲

Senin kaç çıkmıştı kaç gün sonra yaptın
Benim değerim 214 çıkmıştı ama ben değerim belli olmadan kan verdiğimde sormuştum. 50 ve üstü iyi demişlerdi.

Benim belirtilerim transfer olduğum gün başlamıştı. Belki dediğin gibi seninki geç döllenmedir.

Back
X