• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Yaa hayırlı olsunnnn aynı gün aynı saatlerde aynı yerde transfer olmuştuk 🥰
Teşekkür ederim 🥰 Evet Sevinç hoca yapmıştı transferimizi eli uğurlu geldi 🤭 Sizin de pozitif oldu sanırım değil mi? İnşallah sağlıkla ilerler bundan sonra da

İnsallah canım sen de basından beri hep kontrollü ilerledin ben de öyleyim yapım gereği bişiy atlansın istemiyorum hiç.. Bi tane dondurulmusum var benim de ama genetikli bulmak istiyoruz suan sil baştan olacak. 🙃
Çoğu şeyi buradan öğrendim takip ettim ben de. Tüp Bebek hakkında en ufak bir fikrim yoktu evliliğim bile yeni. Ama insan işin içine düşünce her şeyi araştırıyor 😇 inşallah sen de orada şifa bulursun bebeğine kavuşursun

Teşekkür ederim 🥰 Evet Sevinç hoca yapmıştı transferimizi eli uğurlu geldi 🤭 Sizin de pozitif oldu sanırım değil mi? İnşallah sağlıkla ilerler bundan sonra da
Evet evet benim de çok şükür. Ama ilk değerim 71 olduğu için hemen haftaya kontrole çağırdılar. Senin nasıl durum şuan 🥰

Evet evet benim de çok şükür. Ama ilk değerim 71 olduğu için hemen haftaya kontrole çağırdılar. Senin nasıl durum şuan 🥰
İki gün sonra artış nasıl oldu? Asıl önemli olan artışmış. Belki geç bir dönemde tutunmuştur embriyo o yüzden böyle gelmiştir ilk değer. Ne güzel haftaya keseyi görürsün inşallah 🤭 Beni 3 hafta sonraya çağırdılar ya. Sanırım kese kalp atışı birlikte görülsün diye. Ama çok uzun geldi bana nasıl bekleyeceğim hiç bilmiyorum.

İki gün sonra artış nasıl oldu? Asıl önemli olan artışmış. Belki geç bir dönemde tutunmuştur embriyo o yüzden böyle gelmiştir ilk değer. Ne güzel haftaya keseyi görürsün inşallah 🤭 Beni 3 hafta sonraya çağırdılar ya. Sanırım kese kalp atışı birlikte görülsün diye. Ama çok uzun geldi bana nasıl bekleyeceğim hiç bilmiyorum.
71.9 - 213.2 şeklinde arttı bu yüzden beni erken çağırdılar. İnşallah her şey yolundadır dış gebelik vs gibi şeyler olmaz 😇

71.9 - 213.2 şeklinde arttı bu yüzden beni erken çağırdılar. İnşallah her şey yolundadır dış gebelik vs gibi şeyler olmaz 😇
Çok güzel artmış maşallah 🧿 Hiç telaşlanma bir sorun olmayacak inşallah. Emin olmak için erken çağırmışlardır.

Merhabalar, 2 transfere bile gidemeyen deneme sonrası üçüncüyü şişli memorailde yapmayı düşünüyorum ama henüz hiçbir doktorla vs görüşmedim. Şu ana kadar hiç transfer de olmadım. Rahim filmim de nisanda çekilmişti. Acaba sürecin en başında rahim filmine vs neden takılıyorlar. Yani burada daha önce de okudum ama ben belki eskidir rahim filmleri diye düşünmüştüm ama sizden de bi fikir almak isterim. Aslına bakarsanız bunun da sürecimi ertelemesini istemiyorum o yüzden soruyorum

Merhabalar, 2 transfere bile gidemeyen deneme sonrası üçüncüyü şişli memorailde yapmayı düşünüyorum ama henüz hiçbir doktorla vs görüşmedim. Şu ana kadar hiç transfer de olmadım. Rahim filmim de nisanda çekilmişti. Acaba sürecin en başında rahim filmine vs neden takılıyorlar. Yani burada daha önce de okudum ama ben belki eskidir rahim filmleri diye düşünmüştüm ama sizden de bi fikir almak isterim. Aslına bakarsanız bunun da sürecimi ertelemesini istemiyorum o yüzden soruyorum
Merhaba benim rahim filmim geçen sene Haziran ayında çekilmişti. Aralık ayında da histeroskopi olmuştum. Geçen ay transfer oldum ve rahim filmini yenilememi istemediler benden.

teşekkür ederim insan kafasında bu ay böyle yaparım diye planlayınca değişmesini istemiyor o yüzden sormuştum. Demek ki gerçekten sıkıntı gördüklerinde istiyorlar

Benim rahim filmim haziranda. Ve ben o film normal denilerek transfer oldum. Negatif oldu. Şişli görünce filmi beğenmedi. Echomarda çekinmemi istediler. Sol tubada sorun var geçiş kısıtlı yazmışlar istem kağıdına da. O nedenle ben tekrar çekileceğim. Bu arada o filme iki doktor normal ikisi tüp sıkıntılı dedi. Muallak bir durum var belli ki. Netleşsin en azından

Back
X