- Emoji Skoru
- 95
- Puanlar
- 13
Merhabalar cok tesekkur ederim, diliyorum hepimiz tez zamanda guzel sonuclar alalimMerhaba , umarım sonucunuz olumlu sonuçlanırHiçbir emek boşa gitmez . Bende 5 gün sonra ilk adetimle başlıyorum nasipse doktorum Yücel bey . Bu süreçte birbirimize destek olabilirsek ne mutlu Ben bir şey merak ediyorum opuya kadar her gün mü çağırıyorlar kontrole
Evet rapor bunun için var hem hastane işlemlerinde hem de ilaçları indirimli almak için.Tüp bebek raporu ile ilaçları indirimli alabilir miyiz bilen var mı
Evet rapor bunun için var hem hastane işlemlerinde hem de ilaçları indirimli almak için.
Çok teşekkürlerMerhabalar cok tesekkur ederim, diliyorum hepimiz tez zamanda guzel sonuclar alalimsizin de sureciniz simdiden hayirli olsun
Ben İpek hocanin takibindeyim, sali gunu reglimin 2.gunuydi ilk muaynemi oldum ve kan verdim. 2-3 saat icerisinde kan sonuclariniza gore ignenizin kullanmaniz gereken dozunu size mesaj atiyorlar ve ariyorlar. Her gun gitmeniz gerekmiyor, benim ikinci kontrolum cumartesi mesela.10-12 gun icerisinde de opu islemi oluyor.
Şöyle muaynenin sonunda doktorunuz recetenizi yaziyor. Hangi ilaclari alacaginiz belli, ilaclarin egitimi bile veriliyor hastanede. Benim randevum 11deydi mesela ama igneleri 4-6 arasinda yapmam soylendi. 2bucuk gibi hem arama hem mesaj ustuste geldi, gonalf dozum iletildi. İgnelerin elinizde hazir bulunmasi gerekiyor yani. Yumurtalarin erken catlamamasi icin gereken igneyi bile yazmisti doktorum ilk gunden receteye :) bu arada hastanenin yakinindaki eczanede igneler vs hazirda var merak etmeyin her turlu bulursunuz. İndirim de yapiyorlar, bizim tanidik eczacimiz onlarin yaptigi indirimden fazlasini yaptigi icin ordan almayi tercih etmedik. Gonalf 900luk 14.600 tl olmus mesela, o eczane adi idildi sanirim 13.600e veriyor. Tanidik eczaneniz varsa onceden fiyat alacaksaniz aklinizda olsun oranin fiyatini oncesinde soyleyeyim size hic ugrasmazsiniz :) Ben 13bine aldim meselaÇok teşekkürlerBirde 2-3 saat içerisinde iğneler belli oluyormuş , evimize döndükten sonra iğneleri oturduğumuz semtten bulabilir miyiz acaba . Bazen iğneler bulunmuyor çünkü hastanenin orda ki eczaneden temin edilebiliyormuş. Riske atmayıp 2-3 saat bekleyip hastanenin ordan almak mantıklı gibi geldi bana
Yaa çok teşekkür ederim , sürekli alışveriş yaptığımız eczanemiz var ama ne kadar indirim yapabilir bir sormam gerekiyorŞöyle muaynenin sonunda doktorunuz recetenizi yaziyor. Hangi ilaclari alacaginiz belli, ilaclarin egitimi bile veriliyor hastanede. Benim randevum 11deydi mesela ama igneleri 4-6 arasinda yapmam soylendi. 2bucuk gibi hem arama hem mesaj ustuste geldi, gonalf dozum iletildi. İgnelerin elinizde hazir bulunmasi gerekiyor yani. Yumurtalarin erken catlamamasi icin gereken igneyi bile yazmisti doktorum ilk gunden receteye :) bu arada hastanenin yakinindaki eczanede igneler vs hazirda var merak etmeyin her turlu bulursunuz. İndirim de yapiyorlar, bizim tanidik eczacimiz onlarin yaptigi indirimden fazlasini yaptigi icin ordan almayi tercih etmedik. Gonalf 900luk 14.600 tl olmus mesela, o eczane adi idildi sanirim 13.600e veriyor. Tanidik eczaneniz varsa onceden fiyat alacaksaniz aklinizda olsun oranin fiyatini oncesinde soyleyeyim size hic ugrasmazsiniz :) Ben 13bine aldim mesela
Rica ederim ne demek yardimci olabilirsem ne mutlu. 31 yasindayim 51 kiloyum ben ama kullanacaginiz dozun bunlarla ilgisi pek yok ne yazik ki:) yumurta rezervinize gore dozlariniz belirleniyor. Benim amh degerim 3, doktorum 150lik doz verdi mesela bana. 6 gun yetecek bana eger 150lik vurulmaya devam edersem, onu da kontrol muaynelerinde yumurtalarinizin olcumlerine gore dozlarina karar veriyorlar artiyor ya da ayni kaliyorYaa çok teşekkür ederim , sürekli alışveriş yaptığımız eczanemiz var ama ne kadar indirim yapabilir bir sormam gerekiyorpeki gonalf 900 luk ne kadar gidecek size , kaç kilosunuz yasınız kaç ona göre kendimle hesaplamaya çalışayım
Acikcasi degerle de pek ilgili degil bence. Ben mart ayinda ilk tedavimi oldum opuda 21 yumurta toplandi ama 12 tanesi yeterli olgunluktaydi. Ayrica o zamanki doktorum bana 250lik doz veriyordu mesela. Ama simdi protokolum farkli, sayi fazla olanlarda dusuk doz daha guvenliymis. Sizin icin de 12 yumurta toplanmasi da gayet iyi bir sayi, ozellikle hepsi olgunsa doktorlar bu sayiyi cok iyi buluyorlar. Hic dert etmeyin yani onu. Dilerim hepimizin saglikli ve kaliteli embriyolari olusurAa yaşınıza göre Amh gayet güzelinşallah güzel Embriyolariniz oluşur . Bende 34 yaşındayım ama benim 1.27 amh değerim . Yaklaşık en fazla 12 yumurta toplaniyor . Bana o zaman 300 verir belki de :))
Benimde bu üçüncü tedavim olucak , diğerlerinde iğne dozlarımı hatırlamıyorum sanırım unutmak istemediğimden..Acikcasi degerle de pek ilgili degil bence. Ben mart ayinda ilk tedavimi oldum opuda 21 yumurta toplandi ama 12 tanesi yeterli olgunluktaydi. Ayrica o zamanki doktorum bana 250lik doz veriyordu mesela. Ama simdi protokolum farkli, sayi fazla olanlarda dusuk doz daha guvenliymis. Sizin icin de 12 yumurta toplanmasi da gayet iyi bir sayi, ozellikle hepsi olgunsa doktorlar bu sayiyi cok iyi buluyorlar. Hic dert etmeyin yani onu. Dilerim hepimizin saglikli ve kaliteli embriyolari olusur
Zaten hatirlasaniz da her ay dongumuz farkli, doktorlarin protokolleri farkli. En iyisi guvenmek, sureci de elimizden geldigince akisa birakmak. Pek kolay olmuyor ama elden de baska bir sey gelmiyor.Benimde bu üçüncü tedavim olucak , diğerlerinde iğne dozlarımı hatırlamıyorum sanırım unutmak istemediğimden..
Bende yumurta kalitesizligi dikkat çekiyor daha çok . Beşinci güne ulaşmıyor . İnşallah burası hepimize umut olur
Bu merkezde ki doktorlara gerçekten çok güvendim bende . Sanırım bu yüzden akışına birakabilicem diğer yerlerde her şeyi düşünüyordum onlardan daha çok düşünüyordum hatta , eksik mi yaptılar yanlış mı yazdılar vs .. burası biraz içime su serpti işinde uzmanlarZaten hatirlasaniz da her ay dongumuz farkli, doktorlarin protokolleri farkli. En iyisi guvenmek, sureci de elimizden geldigince akisa birakmak. Pek kolay olmuyor ama elden de baska bir sey gelmiyor.
Yumurta kalitenizi arttirmak icin eminim bir seyler denemissinizdir hem yasiniz genc hem de amh degeriniz iyi, beslenme danismanligi ve takviye denediniz mi? Ozellikle coq10 ve omega3?
Ayrica umuyorum bu ay her biri birbirinden kaliteli olur yumurtalarinizin
İnsan elinde olmayan seyi istiyor bu surecte hep ama bizim de 12 taneden 11i dollendi. 6 tanesi 5.gune gitti donduruldu, israrla pgt istedim olumsuz ve mozaik donduler malesef. Yani blast sayisi da iyi olsa her zaman pembe tablolar olusamayabiliyorUmutlar bu sefer saglikliyi bulmak uzerine
Hepimiz elimizden geleni yapiyoruz bence. Gerisi takdiri ilahi. İnsallah guzel haberleri verebiliriz buradan da. Size de simdiden cok guzel gececek bir tedavi diliyorum. Yardimci olabilecegim bir sey olursa da her zaman yazabilirsiniz. SevgilerBu merkezde ki doktorlara gerçekten çok güvendim bende . Sanırım bu yüzden akışına birakabilicem diğer yerlerde her şeyi düşünüyordum onlardan daha çok düşünüyordum hatta , eksik mi yaptılar yanlış mı yazdılar vs .. burası biraz içime su serpti işinde uzmanlarevet Omepa ve Q10 kullanıyorum 4 aydır . Yaklaşık 3 aydır da başka vitaminlerde alıyorum . Etkili olmusmudur bilmem ama elimden geleni yapıyorum sağlıklı beslenip kilo da verdim . Gerçekten öyle bazen istediğimiz gibi gitmiyor . Ama buranın laboratuvarı iyi deniliyor bence burda başaricaz allahin izniyle
Çok teşekkürler hepimizin için güzel haberlere inşallahHepimiz elimizden geleni yapiyoruz bence. Gerisi takdiri ilahi. İnsallah guzel haberleri verebiliriz buradan da. Size de simdiden cok guzel gececek bir tedavi diliyorum. Yardimci olabilecegim bir sey olursa da her zaman yazabilirsiniz. Sevgiler
Merhaba bende Yücel Bey'in hastasıyım. İlk başta 3.gunde gittim. Bir sonrakinde 2 gün sonra gittim. Sonra 3 gün boyunca hergun gittim. Aslında bu kişiden kişiye değişebiliyor. Yumurtalarinizin verdiği tepkilere göre. Eğer küçük kalanlar varsa ve büyükleri kaybetmeden onları da yetiştirmek istiyorlarsa biraz daha sık çağırıyorlar.Merhaba , umarım sonucunuz olumlu sonuçlanırHiçbir emek boşa gitmez . Bende 5 gün sonra ilk adetimle başlıyorum nasipse doktorum Yücel bey . Bu süreçte birbirimize destek olabilirsek ne mutlu Ben bir şey merak ediyorum opuya kadar her gün mü çağırıyorlar kontrole
SelamMerhaba bende Yücel Bey'in hastasıyım. İlk başta 3.gunde gittim. Bir sonrakinde 2 gün sonra gittim. Sonra 3 gün boyunca hergun gittim. Aslında bu kişiden kişiye değişebiliyor. Yumurtalarinizin verdiği tepkilere göre. Eğer küçük kalanlar varsa ve büyükleri kaybetmeden onları da yetiştirmek istiyorlarsa biraz daha sık çağırıyorlar.
41 yaşındayım. Amh en son ocak ayında 1.70'ti ama sonrasında düşmüş olabilir yüksek ihtimalle. Gonal-f e 250 mg ile baslamistimSelamcevabınız için teşekkür ediyorum . Peki Sizin yaş ve amh kaç acaba kullandiginiz iğne dozu nedir ?
İnşallah sizinde sonucunuz olumlu olur burda isteyen herkese nasip olsun41 yaşındayım. Amh en son ocak ayında 1.70'ti ama sonrasında düşmüş olabilir yüksek ihtimalle. Gonal-f e 250 mg ile baslamistim