Şişli memorial tüp bebek

Merhaba kızlar, şişli memorialda yumurta toplama sürecinde toplam kaç kere kontrole gidiliyor. kontrole en erken ve en geç kaçta gidiliyor, hastanede çok bekleniyor mu?çalıştığım için nasıl ayarlayabilirim onun için soruyorum

Merhaba , ben Şişli memorialda tedavi görüyorum . Şöyle , reglimin ikinci günü ilk kontrole gittim . Sonrasında beni 5 gün sonra görmek istedi . Bugünde gittim ( cumartesi )tekrar Salı günü görmek istedi . Ama salıdan sonra her gün görmek isteyebilir kişiden kişiye de değişiyor öyle düşünün en erken sanırım 08:30 da başlıyor beni öyle çagirmislardi en geç kaçta gidiliyor bilmiyorum. Ama öğleden önce olacağı kesin öğleden sonra kurul toplantısıyla ilaç dozlarınız belirlenip size geri dönüş sağlanıyor

Merhaba cnm ben perşembe günü başladım yücel beyde hayırlı olsun sürecünizher gündelik benim 2. Kontrol ptesi mesela 4 gün sonra. Ama ptesin den sonra 2 günde bir son günler de her gün olabilir cnm .

Merhaba cnm ben perşembe günü başladım yücel beyde hayırlı olsun sürecünizher gündelik benim 2. Kontrol ptesi mesela 4 gün sonra. Ama ptesin den sonra 2 günde bir son günler de her gün olabilir cnm .
Ben de Yücel bey ile başlayacağım bu hafta süreç nasıl ilerliyor merak ettim

Opu oldum dün. Bugün aradılar 9 yumurta dan 4 tanesi olgun çıkmış 3 tanesi olgun çıkmış . Biraz az ve üzüldüm ama umarım sonu güzel olur

Opu oldum dün. Bugün aradılar 9 yumurta dan 4 tanesi olgun çıkmış 3 tanesi olgun çıkmış . Biraz az ve üzüldüm ama umarım sonu güzel olur
İlaç dozunuz nasıldı ,baskılama yapılmadı mı

300 doz menopur du son 2 gün 250 ve 200 doz du. Baskıla ma yapılmadı

Elimde 300mg gonalf var içinden az kullandım 5 gün önce açıldı . 28 günlük kullanım süresi olduğundan ihtiyacı olanlara verebilirim .
Bende Yücel beyden çok memnunum

Onemlı olan o yumurtaların saglıklı olması ınsallah guzel sonuclar alırsınız amh kactı sızın

2.18 di en sonn ama düşmüştür
Benımde 2.19 demekkı amh degerı etkılı degıl kalıtede bende tup bebek dusunuyorum eylul ekım gıbı ama 4 tanesının hepsı ıyı gelır belkı pgtye gonderecek mısınız bır de Izmırden mı gıttınız ıstanbula bende ıl dısından gıtmeyı dusunuyorum nasıl yaptınız gıt gel mı yaptınız kaldınız mı orada surec nasıl ılerledı acaba

4 taneden 3 tanesi döllendi yarın 3. Gğn haber gelecek devam edecek mi diye. İlk muayene de git gel yaptım 2. Muayene 5 gğn sonra o zaman kaldık otelde eşimle çünkü 2 günde bir muayene olur son zamanlar her gün oluyor kalmak şart

Kac gun kaldınız pekı toplam bır de sıze bol bol dua edecegım umarım bebegınıze bır an once kavusursunuz

Kac gun kaldınız pekı toplam bır de sıze bol bol dua edecegım umarım bebegınıze bır an once kavusursunuz
Sağol cnm benim o kadwr emek veriyoruz umarım karşılığını alırız.1 hafta kaldık cnm 2 temmuz da başladık sürece adetin 2. Günü 13 temmuz da da opu oldum cnm . Uçakla gidip geldik hep

Sağol cnm benim o kadwr emek veriyoruz umarım karşılığını alırız.1 hafta kaldık cnm 2 temmuz da başladık sürece adetin 2. Günü 13 temmuz da da opu oldum cnm . Uçakla gidip geldik hep
Allah emeklerınızı bosa cıkarmasın surec zor bıde baska bır ıle gıdıp gelmek cok daha zor Allah yardımcınız olsun ınsallah saglıkla kavusursunuz bebısınıze

Merhaba embriyoların gelişimi ne durumda?

Pek iyi değil malesef 1 tane 6 hücreli 3. Gün bugün aa 4. Kalitede dedi yani iyi değil. 1 tanesi de 5 hücreli de kalmış

Pek iyi değil malesef 1 tane 6 hücreli 3. Gün bugün aa 4. Kalitede dedi yani iyi değil. 1 tanesi de 5 hücreli de kalmış
Üzmeyin kendinizi iyi değil diye düşünüp belki 6 hücreli olan blast olabilir 5 olan geriden gelebilir. Stres yapmayın inşallah hayırlısıyla sonuçlansın süreciniz sizi hiç tanımıyorum ama dualarım sizinle

Elimde 300mg gonalf var içinden az kullandım 5 gün önce açıldı . 28 günlük kullanım süresi olduğundan ihtiyacı olanlara verebilirim .
Bende Yücel beyden çok memnunum
Cuma günü müsaitseniz almak isterim aşılama tedavisi için , İstanbul’da mı yaşıyorsunuz , son kullanım tarihi nedir ? Soğuk zincirde dimi

`