Şişli memorial tüp bebek

Elimde 300mg gonalf var içinden az kullandım 5 gün önce açıldı . 28 günlük kullanım süresi olduğundan ihtiyacı olanlara verebilirim .
Bende Yücel beyden çok memnunum
İlaç duruyor mu hala acaba ?

İlk görüşme için aradım ama Semra Hoca ilk görüşmeye gelmiyor sadece diğer doktorlar var dediler. Ama forumda birsürü kişiden duydum ilk görüşmede Semra Hoca da gelmiş 1 saat görüşmüş vs. Niye böyle dediler anlamadım

Tam emin olmamakla beraber Şuan izinde sanırım semra hoca belki o yüzden öyle söylemişlerdir. Ne zamana randevu istediniz

Aa yaşınıza göre Amh gayet güzel inşallah güzel Embriyolariniz oluşur . Bende 34 yaşındayım ama benim 1.27 amh değerim . Yaklaşık en fazla 12 yumurta toplaniyor . Bana o zaman 300 verir belki de :))
Merhaba,siz kaç doz kullandınız ,kaç tane toplandı,5. Güne gitti

Merhaba,siz kaç doz kullandınız ,kaç tane toplandı,5. Güne gitti
Merhaba . Ben 300 doz gonalf kullandım son günlerde 225 e düşürüldü. 7 tane toplandı 7 side olgun çıkıp döllendi fakat beşinci güne sadece bie tanesi gelebildi

Merhaba . Ben 300 doz gonalf kullandım son günlerde 225 e düşürüldü. 7 tane toplandı 7 side olgun çıkıp döllendi fakat beşinci güne sadece bie tanesi gelebildi
Kaçıncı günde elenmişti diğerleri
Sperm değerleri nasıldı ,sadece imsi mi kullanmışlardı

Kaçıncı günde elenmişti diğerleri
Sperm değerleri nasıldı ,sadece imsi mi kullanmışlardı
Evet imsi kullanıldı . Sperm değerlerinde bir problem yok . Dördüncü günde elendiler . Dördüncü gün aradıklarında 3 tane devam ediyor demişlerdi ama beşinci Güne ulaşamadı demekki

Evet imsi kullanıldı . Sperm değerlerinde bir problem yok . Dördüncü günde elendiler . Dördüncü gün aradıklarında 3 tane devam ediyor demişlerdi ama beşinci Güne ulaşamadı demekki
İnşallah pgt den sağlıkla gelir tutar

Merhabalar;
Temmuz itibari ile bende Memorial Yücel Bey'in hastasıyım. bende 1 yumurta oluştu ve döllendi. Embriyo 5. güne gitti ama 4 gün embriyosu gibi gibiymiş. Kaybetme olasılığı taşıdığı için genetik teste göndermeden, dondurdular. Amh bende düşük 0,17. Allah isteyen herkese evlat nasip etsin. Maddi ve manevi yorucu bir süreç. Yücel bey, bana işinin ehli gibi geldi. Laboratuar arayıp sürekli bilgi verdi. Hemşire hattından sürekli anlık cevap aldım. tüp bebek sürecine yeni başlayacak olanları etkilemek istemem ama bana karşı ilgili olduklarını düşünüyorum.

Merhaba Gonalf 900 450 vs neyse göre veriliyor bu doz 350,450 900 barmış bana 3 kutu 900 yazdı mesela sormak istediğim şu 900 yazılan en yüksek doz mu

Merhaba Gonalf 900 450 vs neyse göre veriliyor bu doz 350,450 900 barmış bana 3 kutu 900 yazdı mesela sormak istediğim şu 900 yazılan en yüksek doz mu
dokuz yüzlük yazıyorlar ama size gelen mesaja istinaden dozlarınızı ayarlıyorsunuz, 900luk yazmaları daha ekonomik, sadece amhniza göre bu dozları yazmıyorlar ayrıca vücut kitlen indexiniz vs de önemli

dokuz yüzlük yazıyorlar ama size gelen mesaja istinaden dozlarınızı ayarlıyorsunuz, 900luk yazmaları daha ekonomik, sadece amhniza göre bu dozları yazmıyorlar ayrıca vücut kitlen indexiniz vs de önemli
Anladım doktor sorunun yok beğendim istersen normalde dene dedi aşılama yapayım dedi dedi bende acaba neden ozaman yüksek yazdı diye düşündüm

Merhaba, doktorunuz size recete ediyor. Kan sonuclariniz, ultrasondaki folikul buyukleriniz ve sayisi bunlarin hepsi belirleyici etken. Tup bebek icin her turlu gunlerce igne kullanacaginiz icin en az 900luk yaziyorlar. Bana 2 tane yazmislardi ama su an 1 tanesini al dediler, devaminda da bi 300luk daha aldik ve bana yetti acikcasi. O yuzden zaten size oncesinde soyluyorlar ne kadar almaniz gerektigini. Ama kalemin icinde olan max 900luk doz evet. Hatta icinden 1000lik cikiyor

Anladım 11 folkül saydı 3 kutu yazdı bana diğer ay değişebilir ozaman çünkü bu ay yazdığında adetim bitmişti yani altıncı gündeydim hala tedaviye başlayabiliriz sen devam edebiliriz sorun yok demişti ama ben istemedim adetli başlamak istiyorum dedim yani genel tepe tedavisi adetli başlandığı için ben adetli başlamak istiyorum dedim o zaman adetli başlayacağız son foliklerim daha küçük olacağı için belki daha fazla da olsa vurmam mı isteyebilir artık ona bakacağız tek üzüldüğün şey ilaçların SGK’sız alacak olmam çünkü aşılama iğneli aşılamam yok o yüzden raporum da yok

Memorial . Allah razi olsun hepsinden iki bebegimde onlarin vesilesiyle oldu. Biri 4 yasinda digeri 5 aylik

Her doktorun ilerleyisi ve ilac protokolu farkli oluyor, size de adetliykej muaynenizde iletilir. Dediginiz gibi her siklus da degisebiliyor. İlaclar biraz tutuyor malesef evet, Allah yardimciniz olsun

`