Aa şaşırdım suan , bize de çok ilgili ve bilgili gibi geldiler 3 saate yakın bir görüşme yaptık tüm detayları konuştuk neler olabilir neler yapabiliriz diye ama eksiksiz tüm uygulamaları yapabileceklerini söylediler sanırım uygun görürlerse yapacaklar . Doktorunuz kimdiBiz de bu ay başladık şişli memorialda. Herkes çok iyi diyor ama bana çok ilgisiz geldi ve tedirgin hissediyorum. Adetimin 2.günü direk başladık. Sonrası için hiç bir şey demediler. Biz erkek faktörü nedeniyle gittik. 8 yıldır evliyiz hiç gebelik olmadı. Rahim filmim eski. Yensini istemedirr. Imsı den başka yöntem vs önerileri olmadı. Deneme yanılma yapsınlar istemiyorum. Ne gerekliyse önden yapılsın istiyorum. Para odaklı değiller gibi sanki çok detaya da girmiyorlar gibi
Adetin 2.gunu kan almadan hormonlara bakmadanmi başladılarBiz de bu ay başladık şişli memorialda. Herkes çok iyi diyor ama bana çok ilgisiz geldi ve tedirgin hissediyorum. Adetimin 2.günü direk başladık. Sonrası için hiç bir şey demediler. Biz erkek faktörü nedeniyle gittik. 8 yıldır evliyiz hiç gebelik olmadı. Rahim filmim eski. Yensini istemedirr. Imsı den başka yöntem vs önerileri olmadı. Deneme yanılma yapsınlar istemiyorum. Ne gerekliyse önden yapılsın istiyorum. Para odaklı değiller gibi sanki çok detaya da girmiyorlar gibi
aldılar, o gün hem reçete berdiler ilaçları hem de kan verdim. Onun dışında sormadan bir şey söylemediler.Adetin 2.gunu kan almadan hormonlara bakmadanmi başladılar
İpek hanım ve zeynep hanım. Biz geçen sene br ön görüşme yapmıştık. İlk görüşmemizdi yüzeyseldi. Muhtemelen şuanda da kendileri ne yapacaklarına karar verdiler bize sadece direktif veriyorlar. Güveniyorum, ama bir şey gözden kaçacak diye korkuyorum. Ne planladıklarını bilmediğim içinAa şaşırdım suan , bize de çok ilgili ve bilgili gibi geldiler 3 saate yakın bir görüşme yaptık tüm detayları konuştuk neler olabilir neler yapabiliriz diye ama eksiksiz tüm uygulamaları yapabileceklerini söylediler sanırım uygun görürlerse yapacaklar . Doktorunuz kimdi
Korkunuzu anlayabiliyorum . Bende öyleyim gözden bir şey kaçırmışlarsa diye tedirgin olabiliyorum . Ama inanıyorum ki onlar prosedür gereği neyse onu yapacaklardır . Laboratuvar konusunda iyiler sanki . Tabi denemeden görmeden hiçbir şey bilemeyiz .İpek hanım ve zeynep hanım. Biz geçen sene br ön görüşme yapmıştık. İlk görüşmemizdi yüzeyseldi. Muhtemelen şuanda da kendileri ne yapacaklarına karar verdiler bize sadece direktif veriyorlar. Güveniyorum, ama bir şey gözden kaçacak diye korkuyorum. Ne planladıklarını bilmediğim için
Korkunuzu anlayabiliyorum . Bende öyleyim gözden bir şey kaçırmışlarsa diye tedirgin olabiliyorum . Ama inanıyorum ki onlar prosedür gereği neyse onu yapacaklardır . Laboratuvar konusunda iyiler sanki . Tabi denemeden görmeden hiçbir şey bilemeyiz .
Evet iyi olduklarına inanıyorum. Kendimi teslim artık güvenmekten başka çare yok. Gerekirse yumurta toplama zamanı grlince konuşacağım , daha detaylı yapılabilecek şeyler var mı diye.Korkunuzu anlayabiliyorum . Bende öyleyim gözden bir şey kaçırmışlarsa diye tedirgin olabiliyorum . Ama inanıyorum ki onlar prosedür gereği neyse onu yapacaklardır . Laboratuvar konusunda iyiler sanki . Tabi denemeden görmeden hiçbir şey bilemeyiz .
FIyat olarak ne verdiler acabaMemorielde yücel beyin hastasiyim cuma günüde kontrolüm var hatta..ben çok memnunum transfer aşamasındayım olur olmaz onu bilemem rabbim nasip edecekse olacak..ama profosyonellik çok iyi maddi olarak en uyugun yerleeden bı tanesi bence bu kdr köklü bı hastane daha uçuk fiyatlar beklerdim ama çoğu klinik ve hastanelere göre çok iyi..sorun yaşamadım çok şükür sonucuda umarım güzel olur..rabbim kucaginizi doldursun
Ben Ocak ayında başladım 120 idi o donemFIyat olarak ne verdiler acaba
Lütfen bahçeci’ye gitmeyin, kapısından bile geçmeyin. 2,5 senemizi, emeğimizi, sağlığımızı ve elbette paramızı çöp ettiler. Geçirdiğim dış gebeliği bile fark etmediler. İç kanamayla acıbadem hastanesine kaldırıldığımda da ilgilenmediler kendi imkanlarımla pazar gecesi hastaneye doktor getirtip ameliyat oldum. Labaratuarı iyi hikayesi nereden çıktı bilmiyorum ama kesinlikle iyi değil.Kızlar selam
Sisli memorialde suan tedavi gören var mı ?
Süreclerden memnunmusunuz , ve laboratuvarlarından. Aklımda iki yer bahçeci ve Şişli memorial
Benzer durumun daha beterini acıbadem maslakta yaşadım en son tüplerimi alacaktı işlevi yok diye 4 sene sonra hamile kaldım hiç bir embriyom blast olmadı 6 sene önce daha gençtim heba ettiler en güzel doğurganlık dönemimi. Aldıkları paraları zaten hesap bile edemedim.Lütfen bahçeci’ye gitmeyin, kapısından bile geçmeyin. 2,5 senemizi, emeğimizi, sağlığımızı ve elbette paramızı çöp ettiler. Geçirdiğim dış gebeliği bile fark etmediler. İç kanamayla acıbadem hastanesine kaldırıldığımda da ilgilenmediler kendi imkanlarımla pazar gecesi hastaneye doktor getirtip ameliyat oldum. Labaratuarı iyi hikayesi nereden çıktı bilmiyorum ama kesinlikle iyi değil.
Bahçeci’de 15 yumurtam toplandı, 12 embriyomuzun hepsi 4bc kalitesiydi. O embriyolar ile 3 denemem negatif oldu.
Memorial’da sıfırdan toplattım. Hiçbir zaman tüm embriyolar aynı kalite olamaz, ilk denemenizde merkez hatası var dediler. Yeni toplamamda yaşım 2 sene daha geç olmama rağmen 5aa, 4aa, hatta 6aa embriyolarım oldu. İlk denemede de hamile kaldım.
Bahçeci’ye adım atmasaydım başıma hiçbiri gelmeyecekti muhtemelen. İlgisiz doktorları mı dersiniz, beceriksiz asistanları mı, kalitesi belirsiz embriyologları mı? Bahçeci içinde 2 doktor değiştirdim. İkincisinde yağmurdan kaçarken doluya tutuldum. O kadar şey yaşamama rağmen dış gebeliğimden sonra bile doktor hikayemi hatırlamıyordu. Memorial’da en azından her hastanın bir dosyası var. Hangi doktora giderseniz onun önüne aynı dosya geliyor.
Ayrıntılı açıkladım, herkes görsün istedim. Beden ve ruh sağlığınızı önemsemiyor, boşa yıllar geçirmek istiyor ve paranızı da çöpe atmak istiyorsanız bahçeci’ye gidin evet.
Memorial iyidir kısaca. Başka yer aramanıza gerek yok.
Size de çok geçmiş olsun. Umarım sağlıkla kucağınıza almışsınızdır.Benzer durumun daha beterini acıbadem maslakta yaşadım en son tüplerimi alacaktı işlevi yok diye 4 sene sonra hamile kaldım hiç bir embriyom blast olmadı 6 sene önce daha gençtim heba ettiler en güzel doğurganlık dönemimi. Aldıkları paraları
Merhabalar sorunuzu gordugim icin cevaplamak istedim.Merhaba tedavi gören arkadaşların süreçleri nasıl ilerliyor acaba? Ben de oosit kalite sorunu nedeniyle gitmeyi düşünüyorum Semra karamana önerir misiznş?
Merhaba teşekkür ederim cevapladığınız için sizin sorununuz neydi? Bu kaçıncı tedaviniz? Benim 3 olacak ve opu da m2 yumurta bulamıyoruz çok az çıkıyor çıkan da 5e gitmiyorMerhabalar sorunuzu gordugim icin cevaplamak istedim.
Ben de yeni basladim tedaviye sisli memorialde. Su an yumurta buyutme asamasindayim. On gorusmede hem ipek hoca hem semra hocaya muayne oldum. Acikcasi profesyonelliklerini o muaynede bile anliyorsunuz. Semra hoca ekibi uzerinden tum hastalari kurul yoluyla kontrol etmis oluyor. Surecim nasil sonlanir bilemiyorum ama gidisat icerisindeki her adimdan, hocanin ben gitmeden dosyama hakim olmasindan dolayi gayet memnunum su an. Guven veriyor yani. Halbuki asiri yogunlar ama ipek hoca muayne ettiginde 1 ay onceki konusmalarimizi bile hatirlar sekilde donutler verdi. Bu da dosyayi siz gitmeden inceleyip hakim olduklari izlenimini olusturuyor ki bence onemli.:)
Yardimci olabilecegim bir sey olursa sorabilirsiniz,sevgiler
Rica ederimMerhaba teşekkür ederim cevapladığınız için sizin sorununuz neydi? Bu kaçıncı tedaviniz? Benim 3 olacak ve opu da m2 yumurta bulamıyoruz çok az çıkıyor çıkan da 5e gitmiyor
İnşallah güzel sonuçlar alırızRica ederimBizim bir sorunumuz bulunmuyor fakat daha oncesinde de hic gebelik yasamadim. Sebepsiz infertilite dendi. Bu ikinci tedavim fakat ilk tedavimdeki embriyolarimi transfer olmadim pgtden olumsuz ve mozaik döndüler. O mart ayindaydi, simdi yeniden basladim merkez degistirerek sisli memoriale gectim. Umuyorum saglikli embriyo bulabiliriz
Yumurtalarinizin olgun olmamasiyla ilgiliyse probleminiz bunu danistiginizda bence elbet yardimci olacaklardir. Cunku oncesinde varsa uygulanan bir protokol bunu her detayina kadar sorguluyorlar.
Merhaba , umarım sonucunuz olumlu sonuçlanırRica ederimBizim bir sorunumuz bulunmuyor fakat daha oncesinde de hic gebelik yasamadim. Sebepsiz infertilite dendi. Bu ikinci tedavim fakat ilk tedavimdeki embriyolarimi transfer olmadim pgtden olumsuz ve mozaik döndüler. O mart ayindaydi, simdi yeniden basladim merkez degistirerek sisli memoriale gectim. Umuyorum saglikli embriyo bulabiliriz
Yumurtalarinizin olgun olmamasiyla ilgiliyse probleminiz bunu danistiginizda bence elbet yardimci olacaklardir. Cunku oncesinde varsa uygulanan bir protokol bunu her detayina kadar sorguluyorlar.