ayy benden önce crazy46 yazmis hic farketmedim daha dogrusu ben yazarken yazmis heralde :kedi:
kaydirigubbakcemile3 fıstıkcım ıcımı pek bı rahatlattı senın sozlerın... ızlenımlerımı pekıstırdı cunku,benı gorsenız 5. gunum kacarsınız korkunc morluklarım var ve ucu fena kalkık fare gıbıyım resmen ama ınecek dıye bekleyıp duruyorum-tatlicadiarzu-
5nci gününde olduguna göre henüz bantlardan fln kurtulamamissindir demi alcin ciktimi??
alcidan bantlardan kurtul zamanla incek emin olabilirsin yerimseniben
güven bana rüyalarimi bile estetikle geciriyorum :roflol: o kadar cok arastiriyorumki yakinda profesör olcam :roflol:
cnm kimse bisey yazmamis ben yardimci oluyum bari
zamanla burun iniyo ilk zamanlar alci ve bantlardan dolayi burun felaket kalkik görünür sonradan iner
ben henüz ameliyat olmadim ama forumda hep bunlari okudum önce domuz burnu gibi kalkik oluyo zamanla normale dönüyo diyolar
zamanla burun iniyo ilk zamanlar alci ve bantlardan dolayi burun felaket kalkik görünür sonradan iner
ben henüz ameliyat olmadim ama forumda hep bunlari okudum önce domuz burnu gibi kalkik oluyo zamanla normale dönüyo diyolar
kaydirigubbakcemile3 gecsinler bosver zamanla burnun gercek seklini alinca sende onlarla dalga gecersin bakin bana gülüyodunuz diye kaydirigubbakcemile5crazy46 .!.:kaydirigubbakcemile3 walla daha tamponlarım bıle alınmadı kı benım doktor bır hafta tutuyor o sebeble kan pıhtılarımdan da kurtulamadım o sebebledde cırkınım sanırım suan neyse gececegını umıt edıyorummm..
ılk amelıyattan cıkınca supermıs burnum doktor o halı alacak ıste dıyor hıc sıs falan yokkenkı halı annem ve arkadasım bebek gıbıydı dıyorlar ama sımdı gorunce gulmekten oluyolar mafoldumben dalga gecıyorlaarrr ama olsun ben geccegıne ınanıyorummsen nezaman amelıyat oluyorsun canım???
canım bir de deliklerde küçülme olur mu?benimki daha bir haftalık bir burun.cuma günü alçım çıkacak.sanki deliklerde bana büyük geliyo içindeki tampondan mıdır nedir anlamadım.bir de çok sert burun kanatlarım.yani o sertliğe güvenerek deliklerin kasıldığını ve büyük durduğunu düşünüyom.şişler indikçe delikte küçülür diye kendimi teselli ediyom.bilmem doğru mu düşünüyorum?
valla şuan bende aiçılıyım canım tamponlarım dün alındı alçılı hali çok güzel burun ucum inşallah çıkıncada alçı böle durur..böle çok güzel çünkü..benim doktora olan başka bayana sordum oda benim burnum başta nasılsa şimdide öle dedii içim rahatladı biraz ama görcezz[/QUO
canım seninki silikonlu tampon muydu?acıdı mı çıkarken.ben çok korkuyorum.benim de cuma günü tamponlar çıkacak.
benimde ilk hafta domuz burnu gibiydi,korkunçtu..20 gün oldu indi baya normale döndü yani insan burnuna şükürler olsun ki..kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?