şişlikler indikçe burun ucu kalkar mı yoksa daha aşağıya düşer mi?

merhaba ameliyat olalı 3 yıl olmus nasıl değişimler oldu

Daha fazla düşüyor mu zamanla ben de bu konuda endişeliyim.

Baya düşüyor zaten düşükse sonraso yerlerde ben ödem toplamadım diyebilirim hemen dağıldı ama burunda indi aşağı aynen domuz gibiydi önce
Benim baya normal seviyede ucu şu an eğer zamanla düşerse garip ve çirkin olmaz mı neye göre belirleyip yapıyorlar bunu acaba

Benim baya normal seviyede ucu şu an eğer zamanla düşerse garip ve çirkin olmaz mı neye göre belirleyip yapıyorlar bunu acaba
Ben özellikle kalkık olmasın diye söledim dogal olsun istedim baya doğal olmuş keşke az kalkık olsun deseydim zaten düşüyor yaş ilerledikcede

Ben özellikle kalkık olmasın diye söledim dogal olsun istedim baya doğal olmuş keşke az kalkık olsun deseydim zaten düşüyor yaş ilerledikcede
Ben de ekstra bir şey istememiştim kendi biraz kaldırayım dedi şu an bakıyorum aynı hatta düşük bile hjhjh o yüzden merak ediyorum daha da düşerse magmaya mi inecek acaba diye

Baya düşüyor zaten düşükse sonraso yerlerde ben ödem toplamadım diyebilirim hemen dağıldı ama burunda indi aşağı aynen domuz gibiydi önce
Merhaba benim burnumda çok kalkık sizin indi mi benim 40 gün oldu 1 milim indi 2-3 milim daha iner mi sizce?

Merhaba benim burnumda çok kalkık sizin indi mi benim 40 gün oldu 1 milim indi 2-3 milim daha iner mi sizce?
Yok o kadar inmiyor canım belki 1 ml daha ama kalkıksa kalkıklık çok gitmiyor azcık kalkıksa düzleniyor bakalım seninkine benimkine benziyormu fikir verebilirim

Herkes burnunun kalkıklığından şikayet etmiş, benimse 18.günüm ve burnum bu haliyle kalsın istiyorum, yani kalkıklığı inmesin. Tecrübeliler yorum yaparsa seviniriz çook

ameliyattan çıktığımda nasılsa hala öyle demek isterdim ama sanırım benim burnum biraz daha büyüdü. 5. ay bitti. hala ödem var diye umut ediyorum ama küçülmesi zor görünüyor. bir de düşüklüğü nasılsa aynı. zaten hiç kalkık değildi, aynı.

Benim burnumun ucu nerdeyse ameliyattan 1 sene sonra Indi. Ilk basta alcidayken 120 derece falandi, bantlar ciktiktan sonra 110 a dustu. 1 seneden sonra 100 e dustu. Kikirdagin destegine bagli sanirim. Asagi inen kismi burnun ortadaki diregi - burun deliklerinin arasindaki.

Ben öyle kavissiz doğal istedim de ne oldu. Adam kısa kaydırağı koymuş suratımın ortasına. Öyle bir oyuk ki. İnmeyeceğini aksine daha çıkacağını düşünüyorum şişlikler inince. Depresyondayım.

Siz kalkık burun mu isyemistiniz yoksa normal mi Ona rağmen indiyse bende bir ümit beklicm doktorumdan hafif kalkık istemiştim keşke normal isteseydim inşallah iner

Ödem indikçe burun ucu düşüyor 1 aylık ve 4 aylık burnumda kalkıklık değişmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…