merhaba ameliyat olalı 3 yıl olmus nasıl değişimler oldumerhaba kızlar 1 hafta önce burun ameliyatı oldum. alçılarım bugün çıktı. kemerli ve burun ucum top gibiydi. kavis ve kalkıklık istemiştimve tabi burun ucunda küçülme. şu anda gözüme çok garip görünüyo. kavis güzel olmuş ama burun ucunda hiç kalkıklık yok ve şişlikten dolayı daha büyük bi burun görünmekte. tamam mantıken bu burun küçüldü fakat burnumun ucu kalkık değil doktoruma sordum fakat her tarafın çok şiş bu şişler indikten sonra burun ucu küçülücek ve kalkıcak dedi. yanii kalkar mı gerçekten bilemiyorum. çok üzülüyorumdoktorum aynaya bakıp sakın kendini üzme ağlama şu anda çok şiş nerden bakarsan bak istediğin burun şu anda görünmüüyo dedi zaman ver dedi ama genelde kalkık istenen burunlarda burun daha kalkık yapılıyomuş burun şişi indikten sonra birazdaha inecek diye. yani benim nasıl kalkıcak bilmiyorum. aynı durumu yaşayan arkadaşlar varsa yazabilirler mi ???
Daha fazla düşüyor mu zamanla ben de bu konuda endişeliyim.benim burnum yandan iyi ama önden yine ucu düşük duruyor ödemen dolayı mıdır acaba ameliyat olalı 23 gün oldu dr yaptığı ameliyat resmi böyle değildi burun nasıl düzeliyor laç ayda tam şekli oturuyor bununla ilgili bu süraci yasayanlar ayrıntılı yazabilir mi
Baya düşüyor zaten düşükse sonraso yerlerde ben ödem toplamadım diyebilirim hemen dağıldı ama burunda indi aşağı aynen domuz gibiydi önceDaha fazla düşüyor mu zamanla ben de bu konuda endişeliyim.
Benim baya normal seviyede ucu şu an eğer zamanla düşerse garip ve çirkin olmaz mı neye göre belirleyip yapıyorlar bunu acabaBaya düşüyor zaten düşükse sonraso yerlerde ben ödem toplamadım diyebilirim hemen dağıldı ama burunda indi aşağı aynen domuz gibiydi önce
Ben özellikle kalkık olmasın diye söledim dogal olsun istedim baya doğal olmuş keşke az kalkık olsun deseydim zaten düşüyor yaş ilerledikcedeBenim baya normal seviyede ucu şu an eğer zamanla düşerse garip ve çirkin olmaz mı neye göre belirleyip yapıyorlar bunu acaba
Ben de ekstra bir şey istememiştim kendi biraz kaldırayım dedi şu an bakıyorum aynı hatta düşük bile hjhjh o yüzden merak ediyorum daha da düşerse magmaya mi inecek acaba diyeBen özellikle kalkık olmasın diye söledim dogal olsun istedim baya doğal olmuş keşke az kalkık olsun deseydim zaten düşüyor yaş ilerledikcede
Merhaba benim burnumda çok kalkık sizin indi mi benim 40 gün oldu 1 milim indi 2-3 milim daha iner mi sizce?Baya düşüyor zaten düşükse sonraso yerlerde ben ödem toplamadım diyebilirim hemen dağıldı ama burunda indi aşağı aynen domuz gibiydi önce
Yok o kadar inmiyor canım belki 1 ml daha ama kalkıksa kalkıklık çok gitmiyor azcık kalkıksa düzleniyor bakalım seninkine benimkine benziyormu fikir verebilirimMerhaba benim burnumda çok kalkık sizin indi mi benim 40 gün oldu 1 milim indi 2-3 milim daha iner mi sizce?
Kalın derilimiydiniz burun ucu 4.ay da mı düştü? Ne kadar düştü mesalaÖdem indikçe burun ucu düşüyor 1 aylık ve 4 aylık burnumda kalkıklık değişmişti.
Evet kalın ciltliyim ben 3 . Aydan sonra ilk ay fotosuna göre kalkıklık daha az . Bu durumun ödem azaldıkça burnun daha aşağı ineceğini doktorum belirtmiştiKalın derilimiydiniz burun ucu 4.ay da mı düştü? Ne kadar düştü mesala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?